Bajnokok Ligája & Európa Liga
Simán lehetne ilyenre pirosat dobni.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na lesz ebből a felesleges reklamálás sárgából piros is nemsokára Gabinak?
Az érem másik oldala, hogy a gól előtt is benne volt, hogy kontrából kapnak egyet. Szóval megértem, hogy nem kockáztatnak.MessiNeymarSuarez írta:Nem kellene visszaállni...Megfojtották a Realt, aminek eredménye egy gól...Most megint magukra húzzák, taps....
Van még két cseréjük, ez azért előny lehet!
A Real pedig szvsz gyengült Iscoval és Daniloval.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.05.28. 22:41:48-kor.
Csak én érzem úgy,hogy Ronaldo túl sokat driblizik?
(aztán majd lehet lő erre egy gólt...
)

Abi & Tito
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Jogos.Nero. írta:Miert all vissza az Atleti??? Eldonthettek volna rendes jatekidobe a 2x15ot megint nem birjak
Amúgy a meccs előtt azt gondoltam, hogy egyik csapat sem szolgált rá a BL győzelemre. Most már biztos vagyok benne.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem kellene visszaállni...Megfojtották a Realt, aminek eredménye egy gól...Most megint magukra húzzák, taps....
Miert all vissza az Atleti??? Eldonthettek volna rendes jatekidobe a 2x15ot megint nem birjak
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Másodk félidő alapján rászolgált a tico, szép gól is volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Tiziket??? Az még vagy 4 sör, és a Veszprém döntőbe jutása óta (közben) iszok/ittam...Bob_Marley írta:Nincs szégyenkezni valója a Ticonak, de a kapu előtt igazi ziccert nem tudnak kialakítani sajnos. Grizi meg majd az Eb-n.
Koke-Carrasco puszi. Tiziket

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nincs szégyenkezni valója a Ticonak, de a kapu előtt igazi ziccert nem tudnak kialakítani sajnos. Grizi meg majd az Eb-n.

Végre Carrasco!
Nem is értem, miért nem kezdett? A. Fernandezt kb. észre sem vettem, hogy a pályán volt.
Most már húzzák be a matracosok, mert nagyon morcos leszek, ha nem!
Fu, Torres...

Nem is értem, miért nem kezdett? A. Fernandezt kb. észre sem vettem, hogy a pályán volt.

Most már húzzák be a matracosok, mert nagyon morcos leszek, ha nem!

Inkább ne! Az Atletinek szerintem rohadtul nincs olyan napja, hogy tizikkel nyernének.Tiziket
Fu, Torres...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.05.28. 22:31:34-kor.
Tényleg nagyon komoly, h ezzel a "focival" BL-t lehet nyerni 
Vagy mégsem.

Vagy mégsem.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vicces ez a 41-59-es labdabirtoklás...

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Pepe..
És még az ellenoldal Busit emlegeti 6 év után is. 

Szerencsére Realos honfitársának is pocsék napja van. De a Gimenez-Savic csere jó lenne, mert CR előbb is megette a gyereket.mahitoo írta:Grielzie is hozza a szezon legrosszabb meccsét.

Pepe...

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Grielzie is hozza a szezon legrosszabb meccsét.

Hát persze, hogy a Real ellen Saul is kihagyja.
Ha kikapnak, akkor 0:3 lesz mérlegük a Real ellen a BL-ben az uccsó 3 évben, úgy, hogy minket kétszer kicsaptak. Azt hiszem, nem fogom őket szeretni.

Ha kikapnak, akkor 0:3 lesz mérlegük a Real ellen a BL-ben az uccsó 3 évben, úgy, hogy minket kétszer kicsaptak. Azt hiszem, nem fogom őket szeretni.

Pontosan. Őket nem sajnálom, csak azt, hogy ezzel hozzásegítik a Realt a 11-hez.Ha nem a Real ellen játszana az Atma akkor nagyon röhögnék rajtuk de így csak kínomban kacagok...

- Leon
- Director del Fútbol
Ha nem a Real ellen játszana az Atma akkor nagyon röhögnék rajtuk de így csak kínomban kacagok... 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Megint mit kihagytak...
Tényleg nagyon megérte Savicot nyomatni Gimenez helyett.

Tényleg nagyon megérte Savicot nyomatni Gimenez helyett.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hihetetlen..visca el barca írta:ekkora lúzereket b+, tudtam h ezt is kihagyják

Ennél komikusabb nem is lehetne kb...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondtam én hogy Grizit hozni kellett volna, tizit ő se tud lőni 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Csicska Grízman menj már hazaaa:Dd nevetséges
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
ekkora lúzereket b+, tudtam h ezt is kihagyják
aztán kapnak még1 lesgólt és szevasz.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.05.28. 21:59:04-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Az Atleti lehozza a rangadókat tekintve az elmúlt 3 év legrosszabb meccsét. Meg is érdemlik.