Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, fognak venni egy 17 éves "új Henry" -t a harmadosztályból 15m fontért...Barcaman14 írta:Szerintem így hogy elment Nasri 100% hogy erősíteni fog Wenger. Elengedte a kulcsembereket óriási hiba volt, de azt nem hinném hogy tönkre akarná vágni teljesen a klubot.
hogyne jatszana már... a cityben nincs klasszikus jatekos, aki irányitana vmit...barryvel probalkozik mancinin, de az inkább vicc kategoria... a 4-3-3-as rendszerbe azért illik legalaább egy olyan kp aki tud osztogatni.soadroli írta:Tocy írta:Előtted kettővel éppen erről folyt a szó...soadroli írta:Nasri a Cityé...![]()
Na mind1, engem meglepett, mert azt hittem, most hogy játszott a Pool ellen, marad. De mondjuk itt több esélye van nyerni valamit. De játszani nem fog annyit, mint anno...
Ahogy Wengert ismerem, nem hiszem, hogy minőségi játékosokkal fogja feltölteni a keretet, erre jó példa, hogy egy Oxlade-Chamberlain-re ad ki inkább 14 milliót. Szerintem megint leigazolja majd a nemzetközi sajtó által kijelölt francia-bajnokság-legnagyobb-tehetségét, és meg is van oldvaalbicelesteX írta:Tekintettel arra,hogy 23.-a van,nagyon iparkodnia kéne ahhoz,hogy minőségi játékost vegyen és ha jobban szétnézünk akkor egyáltalán találunk e olyat?Olyan játékost aki klasszis és elmenne ebbe az Arsenalba.Eléggé úgy néz ki,hogy abba a bizonyos palacsintába belekerül a kaka.
Vannak akiknek csak ez az öröm jut.Varatrix írta:http://www.youtube.com/watch?v=UqDRP_iI ... r_embedded
MU is mennyire szeret minket... Lasan közutálat a BarcaBár hiszek abban, hogy csak a féltékenység miatt.
Hülyéskedsz? 2éven belül 2szer 2góllal kikapni,úgy,hogy SAF mindkétszer bevallotta,hogy leiskolázták őket?Varatrix írta:http://www.youtube.com/watch?v=UqDRP_iI ... r_embedded
MU is mennyire szeret minket... Lasan közutálat a BarcaBár hiszek abban, hogy csak a féltékenység miatt.
Tocy írta:Előtted kettővel éppen erről folyt a szó...soadroli írta:Nasri a Cityé...
Előtted kettővel éppen erről folyt a szó...soadroli írta:Nasri a Cityé...
Középpályára még Mata is kevés lett volna, de még róla is lecsúsztak, fogalmam nincs, hogy kit lehet még elhozni, szerintem senkit, maradnak így, egy közepes kerettel...4-2-3-1ben talán, Song és Wilshere középen, Arshavin, Gervinho a két szélről, ( helyettük van még ez az új kiskölyök, meg Walcott, esetleg középre még Ramsey, de a többi...) középen Rosicky talán, elöl meg Van Persie...vagy esetleg nincs irányító, és akkor előre még Samak...de akk meg cserecsatár gyengus...hát, most már nem csak minőségileg, mennyiségileg is gyengék...Velát is kölcsönadta Wenger...mintha tudatosan tönkre akarná tenni a klubot, de ténylegab1daL írta:Na akkor Wengernek mostmár tényleg el kell kezdeni pénzt költeni. Nem tudom pontosan hova kell nekik ember, milyen posztra, de Cesc és Nasri távozásával, egy kreatív (ha nem több) ember nagyon elkéne. Cityre pedig kíváncsi leszek, kellett nekik Silva mellett még1 kreatív emberke.