Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igazad van, kicsit másról beszéltünk. Te konkrétan a City-ről beszélsz én meg elmentem kicsit általánosságban az új olajcsilliárdos trend felé. Abban igazat adok neked, hogy lehetett őket támadni az eszetlen igazolgatásaik miatt. Kicsit tényleg football manager módba kapcsoltak az elején , de én ezt nem a tulaj számlájára írom, szerintem ez egyértelműen Mancini [auto_cenzúra] jelzi. Belecsöppent a tutiba és hirtelen nem tudta a nagy jóságban eldönteni, hogy hova is kapjon. Előjött ez a tipikus "mindentakarok" mentalitás. Tényleg durva volt ez a 40 fős keretük, de ha megfigyeled úgy tűnik, hogy túljutott az első sokkon és elkezdett edző szemmel gondolkodni. A 2011-es évben szinte csak posztra igazoltak és végül sikerült is összerakniuk egy nagyon durva csapatot. Ha megnézed a mai Tottenham elleni kezdőt, akkor már nem az összevásárolgatott emberek halmazát látod a pályára dobálva, hanem egy jól összerakott csapatot, ahol szinte minden poszton világklasszisok szerepelnek. És idén pl. szerintem semmivel nem költöttek többet, mint a többi angol, vagy a spanyol/olasz élcsapatok.sjd írta:Amit viszont a ManCity csinál, az egyszerűen őrület. Ők nem csapatot építenek, hanem fifáznak, megveszik azt, aki tetszik, és odadobják az edző keze alá, hogy kezdjen vele vmit. Ha értelmesen építenének csapatot, akkor megkeresnék a gyenge posztokat, vennének oda világklasszisokat és mögéjük csereembereket, esetleg elképzelnének egy játékrendszert és azt töltenék fel játékosokkal, de most azt látjuk, hogy minden posztra vesznek 3 világsztárt, akik közül 2-t 2 év múlva kikukáznak. Hogy ne is beszéljük az olyan értelmes igazolásokról, mint mondjuk Boateng, akit 1 év és 16 PL-meccs után ugyanannyiért továbbpasszolják, mint amennyiért vették.Cumbee írta:
A játékukat meg kb. most próbálják kitalálni, csak szerencséjükre már annyi zsenit összevásároltak, hogy megoldják maguktól is
Ha ugyan annyiért az még mindig a jobbik eset nem?sjd írta: Hogy ne is beszéljük az olyan értelmes igazolásokról, mint mondjuk Boateng, akit 1 év és 16 PL-meccs után ugyanannyiért továbbpasszolják, mint amennyiért vették.
Nem kötekedésképpen, de melyik csapat nem, így igazol?barca99 írta:pénzzel és jövőképpel, lehetőségekkel
Legtöbb játékosnak azért valamilyen szinten mindegy, h milyen mez van rajta, mindegyik futballista elsősorban sikeres akar lenni. Mindenki nem lehet annyira szerencsés, h a nevelőegyesületében érhet el sikereket.barca99 írta: Ha tetszik, ha nem nem, kilóra megvett (pénzzel és jövőképpel, lehetőségekkel) játékosokról van szó. Nekik igazából mindegy, hogy milyen mez van rajtuk, ha anno a West Bromot veszik meg, és ott épülne ez a projekt, akkor most ott játszanának.
És a kettő hol üti egymást?ozsimiki írta:A zsoldos szót meg már kinőtték szerintem, most már rengeteg kreatív,szép focit játszó ,és nem utolsó sorban posztra érkező játékossal erősítettek, akik sikerre éhesek.
Jogosozsimiki írta:Szerintem amúgy Arsenal fan, legalábbis aláírásából kiindulva.
A MUnal nem pénzért játszanak? DE.messideco írta:kanty:
Szerintem a City egy többségében túlsztárolt, zsoldosokból álló sereg, akiket a pénz vezérel. Semmi több. Nem lesznek bajnokok, egyáltalán. Manchesterben csak egy csapat lesz bajnok. És az a UNITED.
Jelenleg szerintem ez már egyáltalán nem igaz. Most már címekért küzdenek, jó csapatuk van, egységesek is viszonylag, a Premier League élklubjai közé tartozik. Igenis megéri odamenni, a legnagyobb probléma a fullos keret, igazán jónak kell lenni ahhoz, hogy kezdő legyen vki.messideco írta:kanty:
Szerintem a City egy többségében túlsztárolt, zsoldosokból álló sereg, akiket a pénz vezérel. Semmi több. Nem lesznek bajnokok, egyáltalán. Manchesterben csak egy csapat lesz bajnok. És az a UNITED.
Még szerencse hogy ezt csak az ország egyik része a gondolja.messideco írta:kanty:
Igazából már vártam ezt a kérdés valakitőlInitom írta:Megkérdezhetem( ne értsétek félre) ,hogy miért is szimpatizáltok 'ezzel' a csapattal?
Nem a pénzük miatt. Hanem mert most nem annyira költekeztek, mint máskor, hanem inkább egységesíteni próbálják a csapatot. Agüero leigazolásának szintén örültem, Nasri is egy szimpatikus játékos. Szerethető csapattá váltak. (Nem vagyok City drukker.Isten ments, csak tetszik a játékuk)Initom írta:Megkérdezhetem( ne értsétek félre) ,hogy miért is szimpatizáltok 'ezzel' a csapattal?Firefox írta:
Ezt az idézetet kitörlöm, így már csak kettő, szabályszerűen.
Remélem a City bajnok lesz.