Semleges meccsen taktikai szépség miatt, s masszív szervezett játék miatt ülök le meccset nézni (machoizmus vagy sem én ezt szeretem)!
Ha a Barca, Ajax, Fradi játszik az más, olyankor megdobban valami

ez rendben is van, meg minden, de azért egy olyan gól után,amit még a Barca is megirigyelhetett volna,és bármely más csapat is, ne az akció szépségét emeld ki, hanem, hogy az ellenfél miért nem akadályozta meg azt, ami elvileg a játék szépsége,és lényege, és a szurkolóknak (teszem azt itt a semlegeseknek,és M.U.soknak) a legnagyobb öröm (gól,szép akció után)Bob_Marley írta: .
.
Na de ezt így megszokhattad ozsi, már ezerszer leírtam én a védőmúltamat nem tudom meghazudtolni.
.
.
Végül is eltaláltamab1daL írta:MessiFan a Birmingham már tavaly kiesett.
Ez igaz, de ez még mindig kevés az utóbbi 6 év balszerencséjéhez képestozsimiki írta:Koncentráció kérdése![]()
![]()
Pl Arsenalnak is volt a tavaly előtti szezonban rengeteg meccse,amit vagy a legvégén vagy a 85-90 percig döntött el,vagy mentett pontot. Abban az idényben biztos vagyok benne,h ők szerezték a legtöbb gólt a 90.perc környékén,vagy azon túl.
Csak a szokásos...Fecooo írta:tudtam, h így nyerik meg... már hanyadszor
de a védők barmok voltak, vártak egymásra![]()
és? nem megérdemelt? Ozsi
Igen, a City olyan semmilyen volt, de az első félidőben kijött nekik a lépés, de ki is pukkantak. 2. félidő egyértelmű MU-é. De Gea, azért a 2. félidőben fogott 1-2 olyan labdát (vagy kipaskolta), ami szép teljesítmény újonc létére.Tdavid írta:Szerintem meg bújjon el...ilyen semmilyen taktikával játszani.Bobberto írta: fúúú, szerintem Mancini felrobban.![]()
Nagyon megérdemelte az MU a meccset.Rettentő jól játszottak.De Gea még nem az igazi de még tanulnia kell.Viszont az MU fiataljai nagyon jól szerepeltek ma.
Grat nekik!
Szerintem meg bújjon el...ilyen semmilyen taktikával játszani.Bobberto írta: fúúú, szerintem Mancini felrobban.
Ezt úgy írod,írjátok, mintha a M.U. semmit se csinált volna,csak bemakkolta a győztes gólt a végén.LG írta:Szokásos...
okés,de azért ott már kezdődnek a bajok, ha egy gyönyörűen kijátszott gól után azt hiányolod,h miért nem faragták szét, stb,stb,stb. azért ez elég távol áll szerintem egy Barcás drukkertőlBob_Marley írta:A titok, hogy közben nézem a Fradi Pécs meccset isozsimiki írta: Bob, neked meg respekt,h ilyen híg fos, fogjuk rá a szervezettségre címen """"focit"""" bemutató csapatok játékát is tudod élvezni, mint ma a Cityét.... bár nem meglepő,hiszen már írtad régebben is,h szereted a védekezős cuccokat is.![]()
Viszont tényleg szeretem a szisztematikusan felépített csapatokat, teljesen mindegy, hogy védekezésben vagy támadásban működnek totális összhangban!
A Cityt igencsak megzavarta a semmiből jött vörös gól, a 2-nál szép összjáték volt de már rég faultolni kellett volna, hogy ne lehessen a 16os körül így passzolgatni!