Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Valbuena szerintem egy középszerű játékos, szerintem ő lenne a legrosszabb választás.matador írta:...
Tényleg jó játékos, de azért messze nem akkora klasszis, szerintem Gervinho simán pótolja őt.lluisllach89 írta: Semmit nem jelent, főleg a második stat ha nem egy csatárról beszélünk. Attól még egy jó kis játékos, és fontos hogy a pályán legyen, és nem túl sokszor volt hiányzó, így akármilyen meccs is volt, kevesebb győzelem is jobb mutatót hozott.
Passz, 2-3 igazolás még kéne, de már csak 5,5 nap van hátra az átigazolási szezonból, jó, ha 1 ember érkezni fog...soadroli írta: Na, akkor még jó hogy elment, hátráltatja itt a csapatot![]()
Amúgy szerinted kit igazolnak le, ha egyáltalán igazolnak?
ez a modric egy akkora tulsztárolt arc h hihetetlen... nincs még egy ilyen az europai fociban...barca99 írta:Redknappnek egy olyan csatár kellett, aki végre befejezi az akciókat. Ha Adebayor hozza az Arsenalos önmagát, akkor nem kérdés, hogy kiemelkedik az eddigi csatárok közül.
És ne felejtsük el, Modric is leléphet még, akkor VdV mehet a helyére, előre pedig még egy csatár.
Redknapp-nek megvan az a perverziója, hogy a padra is szeret drága játékosokat szerezni. Igazából évek óta egy rendkívül erős, 20 jó játékosból álló kerete van, igaz kiemelkedője egy sincs.messideco írta:A Citynek mindegy, csak el onnanA Spurs szerintem jól járt vele, bár Adebayort már rég temetem én...
Valbuena egyáltalán nem rossz játékos, ráadásul sokkal kreatívabb, mint Hazard. Jelenleg ott tart az Arsenal, hogy eladták a két legkreatívabb középső emberüket és helyette vettek két szélsőt. Ergo pont a hiányposztot nem pótolták.Game90 írta:
Ha bejutunk a BL-be utána lehet majd igazolni. Ők az eddigi jelöltek:
- védők: Cahill, Samba, Jagielka, Dann
- támadók: Hazard, Valbuena, Marvin Martin, Jadson, Gourcuff, M'Vila, Zarate
Ebből kéne 3 játékost igazolni, én Cahill-nek, Hazard-nak és M'Vila-nak örülnék a legjobban. De Wenger-t ismerve, majd kiszúrja a szurkolók szemét egy Jagielka-val és egy Valbuena-val...
Semmit nem jelent, főleg a második stat ha nem egy csatárról beszélünk. Attól még egy jó kis játékos, és fontos hogy a pályán legyen, és nem túl sokszor volt hiányzó, így akármilyen meccs is volt, kevesebb győzelem is jobb mutatót hozott.Game90 írta:
Azért érdekes![]()
:
Nasrival a kezdőben az Arsenal meccseinek 49%-át nyerte a PL-ben, míg nélküle 62% a győzelmi mutató.
Nasri nélkül a PL előző szezonjában 2,75 gólt lőtt meccsenként az Arsenal, míg ha a pályán volt, csak 1,67-et.
Na, akkor még jó hogy elment, hátráltatja itt a csapatotGame90 írta:Azért érdekes![]()
:
Nasrival a kezdőben az Arsenal meccseinek 49%-át nyerte a PL-ben, míg nélküle 62% a győzelmi mutató.
Nasri nélkül a PL előző szezonjában 2,75 gólt lőtt meccsenként az Arsenal, míg ha a pályán volt, csak 1,67-et.
Nem tudom, én mindig a szélen láttam játszani Hazard-ot, szerintem középen nem is válna be. Akkor már inkább Walcott-ot erőltetném ott, gyors, azért a helyzeteit nagy %-ban be is vágja és középen annyira nem tűnne fel, hogy zavarja őt a labdaTocy írta:Én Hazardot használnám középen is, úgysincs igazi csatár, meg lehetne próbálni hogy itt mire megy, illetve az ellenfél védekezésétől függően cserélgetni Van Persievel. Legalábbis én tuti kipróbálnám...
Pont erről olvastam most egy cikketozsimiki írta:a tavalyi,valóban szürkébb játék okán voltak akik hegyezték a betűket a M.U. kárára, remélem idén is figyelemmel fogják követni,mert mind a szuperkupa döntőn,mind most nagyon látványos focit nyomatnak!
Hazard nem szélső?Tocy írta:plusz lenne Gervinho-Van Persie két oldalon, és középen Hazard
Idáig is ebben a felállásban játszottunkTocy írta:4-3-3ba át lehetne állni
Igazolhatnak 3-4 embert, de hogy szerencséjük és teljesen egészséges keretük nem lesz a jövőben az biztos!Tocy írta:és ha elkerülik őket a folyamatos sérülések, valamint lesz kis szerencséjük, a 3-4. hely kinézhet.
Nyilván gyenge lenne, de ezzel egy más stílusra állna át az Arsenal, nem az eddigi Cesc köré épített játék lenne, hanem egy rohanós, hajtós középpálya, és Wilshere azért tud jó labdákat adni, plusz lenne Gervinho-Van Persie két oldalon, és középen Hazard. Ezzel legalább egy Liverpoolt meg lehetne verni...nyilván Cescet és Nasrit nem lehet pótolni, még Matával se lehetett volna. Meg hát Fabregast igazából senkivel...Barcaman1993 írta:Hát ez a csapat így is borzasztó gyenge lenne. Ramsey és Song nem egy nagy szám, Gervinhot már meg sem említem. Nincs egy normális irányató játékos a kp-n, ráadásul elől is csak van Persie van, aki jó esetben csak fél szezonokat sérült. Érzésem szerint itt a 4. hely is komoly eredmény lenne nekik. Ez a City meg piszkosul megerősödött. Elől Tévez-Agüero, mögötte Johnson-Nasri-Touré-Silva 4-es. A védelem még mindig ótvar és van egy gyenge edzőjük. Ha nem bénáznak akár a PL is meg lehet nekik. Bár ezt kétlem. A BL-be meg kevesek lesznek.Tocy írta:Arsenalban el tudnám képzelni Hazardot mindenképp, ő erősítést jelentene, akár 4-3-3ba át lehetne állni, középen Song-Wilshere-Ramsey, elöl RvP-Hazard-Gervinho, cseréjük Arshavin,Walcott,Chamakh,Chamberlain, Arshavin akár a kp-n is játszhat+ott van még Rosicky. Hátul Sagna és Fermáálen alap, Koscielny még jó, de Sakhot is el tudnám ott képzelni még. Ha Wenger elhozza még Hazardot és Sakhot, akkor is gyengült a csapat, de legalább használható a keret, és ha elkerülik őket a folyamatos sérülések, valamint lesz kis szerencséjük, a 3-4. hely kinézhet.
Hát ez a csapat így is borzasztó gyenge lenne. Ramsey és Song nem egy nagy szám, Gervinhot már meg sem említem. Nincs egy normális irányató játékos a kp-n, ráadásul elől is csak van Persie van, aki jó esetben csak fél szezonokat sérült. Érzésem szerint itt a 4. hely is komoly eredmény lenne nekik. Ez a City meg piszkosul megerősödött. Elől Tévez-Agüero, mögötte Johnson-Nasri-Touré-Silva 4-es. A védelem még mindig ótvar és van egy gyenge edzőjük. Ha nem bénáznak akár a PL is meg lehet nekik. Bár ezt kétlem. A BL-be meg kevesek lesznek.Tocy írta:Arsenalban el tudnám képzelni Hazardot mindenképp, ő erősítést jelentene, akár 4-3-3ba át lehetne állni, középen Song-Wilshere-Ramsey, elöl RvP-Hazard-Gervinho, cseréjük Arshavin,Walcott,Chamakh,Chamberlain, Arshavin akár a kp-n is játszhat+ott van még Rosicky. Hátul Sagna és Fermáálen alap, Koscielny még jó, de Sakhot is el tudnám ott képzelni még. Ha Wenger elhozza még Hazardot és Sakhot, akkor is gyengült a csapat, de legalább használható a keret, és ha elkerülik őket a folyamatos sérülések, valamint lesz kis szerencséjük, a 3-4. hely kinézhet.
Ülök én veled szívesen a padon, legfeljebb a Ligakupába alakítunk.MessiFan írta: off. engem nem akarnak megvenni? megfelelő edzésekkel kiváló padmelegítő vagyok és ráadásul nem kérek többet 10 millánál évente
off. engem nem akarnak megvenni? megfelelő edzésekkel kiváló padmelegítő vagyok és ráadásul nem kérek többet 10 millánál éventedaffy írta:az arsenalba nagyon el tudnám képzelni a götze gyereket. gyors,technikás,épp hogy elballagott. minden adott.
így van. elhozzák m'vilát,mert fiatal,meg kb a gyerekét is,mondván,hogy majd beérik.bence-barca írta:Ja, fognak venni egy 17 éves "új Henry" -t a harmadosztályból 15m fontért...Barcaman14 írta:Szerintem így hogy elment Nasri 100% hogy erősíteni fog Wenger. Elengedte a kulcsembereket óriási hiba volt, de azt nem hinném hogy tönkre akarná vágni teljesen a klubot.