Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta:Nem sok City meccset láttam idén, azokat is inkább szezon elején, de Yaya konkrétan 60-ik perc és szerintem már most nem bír futni....
szerk: le is kapták. Sterling szerintem tud ritmust váltani, én már vártam hogy bedobja.
Mondtam én már nektek év közben is, hogy Lewa bőven nem akkora király..hajnesz írta:A mai, és a tegnapi meccsen is azon kaptam magam, hogy annak örülök a legjobban, hogy Suarez nálunk játszik. Rosszabb periódusában 10x ennyi labdát megtart, vagy helyzetbe kerül.
Akár 25 Agüero is fent lehet, 1 labdát nem tudott megtartani. Ha földön kapja a labdát,simán szerelik, ha a levegőben,akkor meg elnyomják.La Pulga írta:Ezt a felállást Pellegrini, hogy gondolta? Agüero kicselezi az öt vedőt, passzol magának és gólt lő?
Tökmindegy mert legfeljebb meghal a Real támadójátéka, de attól még ez az impotens City még egy átkozott helyzetig se fog eljutni.Vakmacska írta:Na szép lenne, ha zselét és belest le kellene cserélni
Erről eszembe jutott hogy serdülőben csináltam egy megkerülőst, partjelző behúzta lesnek.La Pulga írta:Ezt a felállást Pellegrini, hogy gondolta? Agüero kicselezi az öt vedőt, passzol magának és gólt lő?