roby122 írta:A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Lavezzi ügynöke a napokban Barcelonában tárgyalt a katalán klub képviselőivel, sőt meg is egyezett velük, így Lionel Messi és Javier Mascherano jó barátja a nyáron gránátvörös-kékbe öltözhet. A világbajnoki ezüstérmes futballista szezononként négymillió eurót kereshet a Barcánál.
Nyáron lejár a szerződése, ingyen jönne. Mindkét oldalon bevethető. Padozásért sem nyavalyogna, ismerős a szitu neki.
Nálam sokkal inkább ő, mint Nolito 20-30 millióért. Szerintem a spanyol nem az a típus, aki edzéseken elbőrözget, majd halál nyugodtan leül a kispadra, és nézi a meccset.
Ezzel én nem értek egyet. Nolito nagyon jól tudja, hogy milyen szerep várna itt rá, mégis jönni akar, szóval a padozás szerintem nem érintené nagy meglepetésként. Az más kérdés, hogy megéri-e ez neki.
Lavezzivel nekem nincs bajom, elég mobilis, még a kp-n is bevethető Ini helyén, ha szorul a hurok. Egyedül a fizujával van gondom. Hiába jönne ingyen négy milliós fizut adni egy 30 éves beugró játékosért hatalmas luxus, így is a plafont verdessük ami a gázsikat illeti. Vagy kell egy nagytakarítás, Adrianot, Matyit Alvest és hasonlókat kirakni első körben kirakni, vagy megpróbálni abból főzni ami van. Sajnos a brazil úgyis marad egy vagyonért.
Így is ha jól tudom 420-430 milliót költünk csak a fizetésekre, plusz jön Neymar szerződéshosszabbítása is, Messi is új kontraktust kap. Nagy prémiumok vannak. Hiába veesszi a sztárokat a Real, még ők is bőven alattunk vannak ebben. Nem csak azt kell nézni, hogy mennyiért igazolunk egy-egy szezonban, hanem, hogy mennyit kapnak egy-egy évben.