aki nagyon otthon van a spanyol nyelvben, vagy van türelme guglizni leíhatná a lényeget

http://www.sport.es/es/noticias/barca/m ... ia-4608678" target="_blank
így van, akármennyire is fáj leírni, jelenleg egy "átlagos" kp, semmi több. persze vannak még hűha megmozdulásai, de azért csak öregszik (Messias2 írta:nem képes már olyan teljesítményre, mint pár éve.
Irreális elvárás ez tőle. Hisz láthattuk az elöző szezonban, h nagyon meglátszódnak rajta az évek, és nem képes már olyan teljesítményre, mint pár éve. Ezért meg is lepett, h milyen jól kezdte a szezont.visca el barca írta: látványosan gyengemagához képest. iniestától én nem "elfogadható" teljesítményt várok, hanem, hogy hátán cipelje a csapatot.
látványosan gyengeMessias2 írta:Ezzel nem értek egyet. Iniesta az idei szezonban eddig teljesen elfogadható teljesítményt nyújtott. Szerintem Te Rakiticre gondoltál, mert ő valóban gyenge.visca el barca írta: igen, viszont iniesta látványosan gyenge és az idei teljesítménye alapján abszolút nem tűnik nélkülözhetetlennek, rafinhával meg ki tudja mi lesz.
Remélem, ő helyére kerül majd Arda. Viszont abban egyetértek, h kell valakit hozni nyáron a kp-ra. Lehetőleg olyat, aki lendületet tud vinni a játékba.
Ezzel nem értek egyet. Iniesta az idei szezonban eddig teljesen elfogadható teljesítményt nyújtott. Szerintem Te Rakiticre gondoltál, mert ő valóban gyenge.visca el barca írta: igen, viszont iniesta látványosan gyenge és az idei teljesítménye alapján abszolút nem tűnik nélkülözhetetlennek, rafinhával meg ki tudja mi lesz.
igen, viszont iniesta látványosan gyenge és az idei teljesítménye alapján abszolút nem tűnik nélkülözhetetlennek, rafinhával meg ki tudja mi lesz.noname írta:Erősen kezdek kételkedni abban a kp igazolásban. Jövőre lesz Arda is a kp-ra, továbbá ott van Denis Suarez, illetve Halilovic, akik mindketten jól teljesítenek. Halilovic konkrétan a bajnokság egyik felfedezettje lesz.
Szerintem félreértetted amit írtam.Chino írta: Nyáron pedig jönne 31 évesen, ami egy szélsőnél már kimenő kor. 4-5 év? Max. egy középhátvédnél, de az is necces. Egy, legfeljebb két évre jó lehet. Ha viszont Nolitot hozzuk három - négy évre minőséget jelentene. Amellett az ára 18 és 25 között volt belőve és ha tényleg ennyire elkötelezett lehet tornáztatni az árat. De még akkor is soknak érzem télen, főleg ha tényleg kapunk egy újabb jó kis büntit a katalán zászló miatt.
tehát a 31 éves lavezzi kettő, de inkább egy évre jó, a 30 éves nolito meg 3-4-re. ebben hol van ráció?Chino írta:Nyáron pedig jönne 31 évesen, ami egy szélsőnél már kimenő kor. 4-5 év? Max. egy középhátvédnél, de az is necces. Egy, legfeljebb két évre jó lehet. Ha viszont Nolitot hozzuk három - négy évre minőséget jelentene.
Lavezzinek nyáron jár le a szerződése, szóval ha télen hozzuk akkor ő is belekerülhet 6-7 millába alapból, de még talán többe is. A PSG sem olyan erős, hogy egy ilyen játékost, aki bármikor bedobható minőségi csereként csak úgy elpassolhatnak, mert kellhet még a szezon folyamán, csak a jövőre nézve egyértelmű, hogy nem fognak hosszabbítani vele.roby122 írta:Azt is nézni kell, hogy Nolito-ért lerakunk 25-30 milliót!!!!Chino írta:Hiába jönne ingyen négy milliós fizut adni egy 30 éves beugró játékosért hatalmas luxus, így is a plafont verdessük ami a gázsikat illeti.
Ebből a pénzből Lavezzi simán itt lehet 4-5 évet, és akkor még Nolito sem ingyen jön ide játszani, neki is kell fizetést adni. Neki sem lesz sokkal kevesebb a fizuja 4 milliónál. Minimum meg fogja kapni a 2.5 milliót. + Jövőre lesznek távozók, fognak felszabadulni fizetések, nem ettől fog csődbe menni a klub.
Szerintem pénzügyi téren mindenképp jobb üzlet Nolitonál. Sportszakmai szempontból meg szerintem 50-50. Lavezzi nagyon sokszínű játékos, ahogy te is írtad, több helyen alkalmazható.
Közben látom Veb hasonlóképp gondolkodik.
visca el barca írta:én erről a tivornyásról nem tudok, épp ellenkezőleg, semmi celebeskedés, csendben van, nincsenek körülötte balhék. vagy rosszul tudom?
Én egy dologra emlékszem. Mikor ketten Cavanival, később tértek vissza valahonnan a csapathoz. Kicsit meghosszabbították maguknak a szünetet. Most, hogy ez a Copa volt vagy a karácsonyi szünet?! Már nem tudom, pontosan, de akkor mentek olyan hírek, hogy eladja őket a klub, aztán persze semmi.visca el barca írta:vagy rosszul tudom?
nem, én azt írtam, hogy unja amit csinál.palesz77 írta:Lavezzinek a viselkedésével vannak komoly bajok szerintem, sok buli meg tivornyázás.. Te is írtad még veb, hogy nem a legprofibb a hozzáállása
Azt is nézni kell, hogy Nolito-ért lerakunk 25-30 milliót!!!!Chino írta:Hiába jönne ingyen négy milliós fizut adni egy 30 éves beugró játékosért hatalmas luxus, így is a plafont verdessük ami a gázsikat illeti.