Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
palesz77 írta:TWD
palesz77 írta:TWD s06e03Messias2 írta:
visca el barca írta:Messias2 írta:
Messias2 írta:
palesz77 írta:TWD s06e03
Fuh..Mindenesetre elég komolyan zakatol eddig az évad, kíváncsian várom a folytatást.
még szép. nekem is bejött, bárMR. TROMORT777 írta:Fargo új évadát nézi valaki?
Feltétlenül érdemes adni neki egy esélyt, nagyon fainul átültették a mai világra és kiváló alakítások a címszereplőktől. Ülnek a poénok és érdekesek a történetek.ZBarca írta:Sziasztok!
A Sherlock című sorozatról mi a véleményetek? Érdemes elkezdenem?![]()
Azon is gondolkodom, hogy angolul, magyar felirattal nézzem. Érdemes angolul nézni?
Előre is köszi!
Deus írta:TWD
Én elkezdtem ezt a Ligát, s nagyon beteg sorozat.Xanthor írta:Nekem így hirtelen a "The League" ugrik be. Egy amerikai focis fantasy ligában játszó haverokról szól, rengeteg benne a beteg poén, oltások illetve a szexuális viccek (főleg a kései évadokban, most fut a 7., ami az utolsó lesz). Ha maga a körítés elsőre eltántorítana szerintem azért érdemes bepróbálni, mert a nélkül is lehet élvezni, ha nem vagy otthon az amerikai fociban és fantasyban (nyilván jobban üt sok dolog, ha igen)-XaviMessifan írta:Sziasztok!
Tudnátok mondani a Blue Meountain Statehoz hasonlo sorozatokat? Lényeg h jókat lehessen rajta nevetniKöszi!!