Nemhogy azt mond, h nem érdemelte meg a gyozelmet.antiimperialista írta:Ez egyszerűen nem lehet igaz! Nincs még egy ilyen mázlista csapat, mint az újpest...

Akkor most is mákjuk volt

Nemhogy azt mond, h nem érdemelte meg a gyozelmet.antiimperialista írta:Ez egyszerűen nem lehet igaz! Nincs még egy ilyen mázlista csapat, mint az újpest...
EgyetértekHAnonymus írta:Németh Krisztián győztes gólt rúgott élete első NB1 meccsén!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Ha ez a gyerek nem húzza ki a magyar focit a szarból akkor senki! Jól jegyezzétek meg a nevét!
Ja, egyébként 89 jan 5-én született.
Sztem az Ujpest lex a bajnok, legalább is remélem.Ronaldinho 17 írta:Nagy harc lesz a 15.hely elkerülésért,a pápa(lesz e győzelmük?:)) ) tuti kieső,de a másik kieső kb 6 csapat is lehet.Fehérvár picit vissza fog esni,kb 4. hely lehet az övé, Elsőszámú bajnokesélyes megint a LOKI picivel jön mögötte az Újpest,és 3. lehet az MTK.
Én ezt várom!!
Hát sajnos...Ez nem az ő meccse volt 1általán...És a 2.gólnál is nemértem h mért nem próbált vetődni...nem volt olyan nagy lövés...Enrique21 írta:Az 1értelmüen az övé volt!Barcaboy!!! írta:a 3. gól sztem Turié volt.Enrique21 írta:Most értem haza meccsröl,és öszintén mondom,hogy nem rossz csapat ez a bányász![]()
Volt 1 kis szerencsénk,hogy nyertünk,de ez már nagyon ránk fért..
GYööööööözeleeeem a FERENCVÁROSÉ!
Köszönjük Géza!