játszani magát.
Gareth Tello írta:Sosem tartottam olyan jó játékosnak, mint Munirt, és tény, hogy nincs is nagy formában, de a védelmében annyit azért megjegyeznék, eddig gyakorlatilag alig kapott lehetőséget az igazi posztján (Munirral egyetemben). Ha balszélsőként futballozhat, az még annyira nem rossz, mert a B-ben tavaly rendszeresen szerepelt ott, de a jobbszélső pozíciója teljesen idegen tőle, így nem is érdemes jó teljesítményeket várni tőle, amikor ott játszatja Enrique. Ettől függetlenül persze nem gondolom azt, hogy középcsatárként minden meccsen parádézna, mert sok hiányossága van, de abban biztos vagyok, hogy meggyőzőbb játékot mutatna, mint a szélen (ugyanez igaz Munirra is).
Na mindegy, januárban szerintem úgyis távozni fog, valószínűleg kölcsönben. Nálunk szvsz nincs igazán jövője, de annak örülnék, ha egy La Liga-csapatba be tudná
Sandronak annyira azért nem idegen a balszél, mint Munirnak a jobb. Akik nézték a tavalyi B-meccseket szerintem láthatták, hogy elég otthonosan mozog ott, legalábbis sokkal inkább fekszik neki, mint Munirnak.
A marokkói-spanyol viszont nagyon érzi a játékot középen,ezért annyiban megvédeném, hogy neki sokkal nehezebb dolga van. Az A-csapatban kell egy számára elég idegen posztra átállni (3 gólpasszt azért kiosztott, 2 pedig pontot ért). A válogatottban is centerként játszik, nem is akárhogy. Neymar is, hogy szenvedett a jobb oldalon, mikor oada tolták ki, alig volt jó megoldása, pedig klasszisokkal jobb, mint Munir.
Amellett Sandronál azt a küzdést, hajtást sem érzem már. Tegnap is elég belesz..ok stílusban tolta vagy összeesett egy leheletnyi kontakttól, vagy reklamált a helyzeteit meg elcseszte. (pedig kapott jó labdákat, Samper is szépen odatett neki kettőt) Pedig Munirral szemben mindenki ezt hozta fel pozitívumnak, ahhoz képest tegnap Munir volt az aki folyamatosan küzdött, próbált helzetet kialakítani csak nem volt társa. Ezért sem értettem, hogy amikor Aitor bejött miért Adriano helyét vette át. Ő abszolút jobbszélső, elfoglalhatta volna Munnir helyét aki bement volna középre, Sandro pedig a balosra.
LE helyében, ha Messi felépül én Munirt simán megtartanám Suarez cseréjének és inkább Sandrot adnám kölcsönbe valahová. Persze ha nem igazol télen valakit.