Nekem ez a sapkás eset egyértelműen rossz nyertes esetét mutatja. Foglalkozzon a maga dolgával, ha meg sietni kell és annak szólt volna akkor oda lehet szólni szépen, de nem hinném, hogy ez pont az ő feladata lenne. Szép ez a VB cím meg tényleg méterekkel jobb pilóta mint Rosberg, de az ilyen felesleges hülyeségei miatt nem lesz szimpatikus a szememben.
Rosberg méltóan viselte mind végig, de ami betehette a kaput nála az a rajt lehetett. Érdekes, hogy arról itt szó sincs. Úgy ki tette Rosberget a pályáról, hogy az minden volt csak nem tisztességes, főleg nem egy csapattársal. Ezt pedig maga Wolff is elismerte. Persze Hamilton később lenyilatkozta, hogy nem volt szándékos, de a képek magukért beszélnek.
Egyébként amelett, hogy jó verseny volt, nekem ez a hétvége a szombati elmaradt időmérő miatt tetszett. Nem tudom láttátok-e, hogy mit le nem múveltek a csapatok. Egészen parádés volt.
Illetve szegény Kimim aranyozta be. Kiszedi az autót a táblából és megy tovább. Majd mondják neki, hogy új első szárny és kerekek kellenek mire mintha semmi nem történt volna: "Okay"
Szereti az ilyeneket, kiskorából is van valami ilyen sztori, hogy gokart versenyen kicsúszott a pályáról, kiszált, vissza emelte a pályára és ment tovább és ha jól emlékszem meg is nyerte azt a versenyt.
Szegény hibát hibára halmoz. Remélem jövőre még össze tudja magát kicsit kapni és bemutatni valamit a régi, igazi Kimiből.
Ez az év meg megint olyan semmilyen számomra. Elől semmi igazi nagy csata nincs. Itt van két ilyen szuper klasszis mit Vettel és Hamilton, egymás mellett gyűjtögetik a VB címeket de még egyszer nem feszültek egymásnak. Értem én, hogy technikai sport, de 90% az autón múlik. Lassan használhatnának robot pilótákat. Ha épp a tiétek a nyerő autó, akkor csak verd meg a csapattársad és már VB is vagy. Kezdeném támogatni a csapatonkénti 3 autót, mert akkor minden évben legalább 3an versenyeznének a bajnoki címért.