palesz77 írta:Na, ma végre tudtam valamennyit nézni a B meccséből, az első félidőt 85%-ban láttam szerintem. Sajna aztán kikaptak a kicsik, de szerintem nem játszottak rossz meccset, legalábbis amíg láttam. A támadósorba kéne pár jó játékos, de amúgy nem rossz ez a csapat. Kaptoum rendkívül tehetséges, de azért érződik a fiatalság még a játékán, sokat kell érnie ahhoz, hogy kinője a B csapatot. Tarín is tetszett, bár sok védőmunkája nem akadt, de támadásban nagyon jó kis lasztikat adott, semmi látványos, "csak" vonalakon küldözgette át a lasztit előre fele folyamatosan, tényleg ígéretes lehet idővel - fizikuma is elég jónak tűnt. Grimaldo szokásos, nem volt kiugróan jó a félidő alatt, de érződik a tehetsége. Akiről viszont kérdeznék, az Palencia. Ő mindig így játszik? Nagyon tetszett nekem a srác, látszik rajta, hogy szívvel lélekkel játszik, küzd hajt, fel-le robog folyton, és rendre jó megoldásokat választott, neccesebb szitukban is. Szimpatikus volt nagyon, és ha folyton így játszik, akkor fejlődéssel még akár keresnivalója is lehet Alves távozása után az első csapatnál szerintem - már ha SR megragad a középpályán.
Émn is elkaptam egy fél órát a meccsből. Palencia tényleg jól játszott. Tavaly is kb. ezt a szintet hozta. Azt nem lehet tudni, hogy Patric "posztváltozása" miatt került be vagy a csapatkapitányt nem akarták kitenni a kezdőből, de mindenképp váltani akartak jh poszton. Én az utóbbit találom valószínűnek, mert akkor simán kitették volna Godswillt szélre, de valahogy nem hiszem, hogy alapember lenne a felnőtt csapatban. Tarín hozta a szokásosat, sőt amennyi meccsüket láttam, ahhoz képest most semmi extrat nem mutatott. (mondjuk nem láttam az egész meccset) Nagyon-nagy tehetség a srác. A modern kori foci tökéletes védője. Kitűnő a fizikuma, technikás, a labdakihozatalai is átlagon felüliek, mindemellett a posztjához és testfelépítéshez képest igen gyors.
A csapatnak egyértelmű hibája és problémája a támadósor. Aitor rendben van (bár ő is csak most került fel), de középen Dongoun kívül nincs más, a baloson meg vagy Cámara (aki inkább a kp-s) vagy Grimaldo játszik. Nagyon kiherélték ezt a csapatrészt, Sandrot bőven elbírta volna a keret.