Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.11.13. 20:01:15

Hol van a film? Youtubeon?
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.12. 16:31:28

Én meglestem a filmet, szerintem nem volt olyan vészes. Érdekes volt látni így a mindennapokat, meg picit a kulisszák mögé bekukkantani. CR egyáltalán nem lett szimpatikusabb, még annyira se tűnik ez után csapatjátékosnak, mint eddig hittem, de egy élménynek nem rossz ez a film.

Számomra pár dolog volt csak enyhén újdonság, bár a javát igazából eddig is sejtettem, csak most beigazolódott. Először is, Mendest soha a büdös életben nem akarnám a közelemben tudni.. :D Még ha baromi sikeres is. Aztán a második akit nem, az CR anyja. Szörnyen irritáló nő, szeret drámázni is, és a kisfiában az atyaúristent látja, nagyban neki köszönhető szerintem, hogy Ronaldo ilyen lett. Akit meg sajnálok az CR fia, kapja az ívet rendesen a nagyi+CR párostól.. Folyton dicsérnie kell CR-t a film alatt, a kedvenceim azok voltak, amikor CR ott feszengett neki, hogy ugye mekkora keze van a papának.. Utána mondjuk megmentette a jelenetet azzal, hogy a kis csávót is elkezdte dicsérni, de látszódott, hogy nem egy hasonló szitu van a hétköznapjaikban.. Aztán az is vicces volt, amikor az iskolába menet egy magasabb ürge elment mellettük, a srác mondta, hogy nagyobb mint Ronaldo, ő meg rögtön elkezdte, hogy "csak magasabb, nem erősebb, apa a legerősebb, blablabla". Na az elég gáz volt.. :D Meg amikor beoltotta a kisfiát, miután kijelentette, hogy kapus akar lenni, merthogy miért lenne ő kapus, ne legyen már kapus. Ami szintén röhejes volt nekem, az a drámázás, amit az Aranylabda körül csinált, tökéletesen látszik is ebből, hogy az jelenti a mindent számára.. Egy szó nincs arról, hogy a Reallal elbukott bajnokságokat vagy bármit, de arról, hogy mekkora fájdalmat okozott neki, hogy Messi zsinórban 4-et nyert, ódákat zengtek. Aki amúgy szerepelt is a filmben, azok egész kedves jelenetek voltak, odament Leo a fiához, váltottak pár szót. Anyuka volt talán gáz ott is csak egyedül, de azt megszoktam az elejétől már.. :D De voltak amúgy normális jelentei is, nem csak erről szól a film, volt egy futóversenye a fiával suli fele, tök hétköznapi dolog, mégis jó volt azt látni, meg sokszor tök kedves a gyerekkel, látszik azért, hogy szereti, még ha az önimádata vetekszik is ezzel a szeretettel.. :D De a legeslegdurvább nekem az volt, ahogy végződött a film. Azzal a bizonyos Atletico vereség utáni szülinapi partival záródik a film, a történtek tudatában lehet nem így zártam volna, hogy ott mennyire jól érezte magát.. :D Persze a sztorinak keretet adott, meg a CR "fanok" java úgyse tudja mitől volt az fontos buli, de nekem kicsit röhejes volt, hogy ezt beletették.

u.i.: Na ezt meg majdnem kihagytam, de beleszerkeszteni nem akarom már a szövegbe. Még irtó gáz volt szerintem, hogy a 10. megnyerésénél is megpróbálták őt kihozni vezérként és kulcsszereplőként - a döntőről beszélek csak. Ráadásul Di Maria kárára.. :lol:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2015.11.12. 14:22:10

hank1ee írta:Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?
Ezt, hogy találod ki, folyt a könnyem, úgy nevettem, még most is elkap néha.....:-)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Kash
Entrenador del Barça

2015.11.12. 11:36:05

MR. TROMORT777 írta:Nem tudom volt-e már, de Messi nincs lenyűgözve. :D
https://www.youtube.com/watch?v=lfEdGPFsO6w

Egyébként beleolvastam a kritikákba, a két kedvencem:

"The film is a remarkable vanity project and, even more than before, it is difficult not to come away with the feeling that Ronaldo must shout his own name during sex." - The Guardian

" A grossly uncritical slice of hagiography." The Times

Többségben ezt olvasom, hogy egy egyszerű kampányfilmre sikeredett.
Hiszitek vagy sem, én ezt a videót most látom először, de sírtam a röhögéstől :lol:
Nem vagyok valami jó angolos, de azthiszem volt benne valami ilyesmi:
Ronaldó: "Én akartam lenni a legjobb..."
Erre Messi: "De nem lettél az..."

Hát kész :lol:
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2015.11.12. 09:34:45

Normandia írta:
Nekem még nem volt hozzá szerencsém.:-D, csak kritikát olvastam róla. Mit ne mondjak, nem dicsérték.:-D
Eszem ágába nem volt megnézni, de én is olyan "jókat" olvastam róla... nagyon szórakoztató lesz :mrgreen:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MR. TROMORT777

2015.11.11. 21:25:15

Nem tudom volt-e már, de Messi nincs lenyűgözve. :D
https://www.youtube.com/watch?v=lfEdGPFsO6w

Egyébként beleolvastam a kritikákba, a két kedvencem:

"The film is a remarkable vanity project and, even more than before, it is difficult not to come away with the feeling that Ronaldo must shout his own name during sex." - The Guardian

" A grossly uncritical slice of hagiography." The Times

Többségben ezt olvasom, hogy egy egyszerű kampányfilmre sikeredett.
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.11. 20:13:23

Nekem még nem volt hozzá szerencsém.:-D, csak kritikát olvastam róla. Mit ne mondjak, nem dicsérték.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.11.11. 20:07:10

Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.11. 15:19:31

Ilyen meccseken sokat számít, hogy kitud higgadt maradni és nekünk nem kell kockáztatni így ez felénk billenti a mérleget. Nekik nagyon jól jön a szünet, mert fizikálisan (Navasék) és fejben is összeszedhetik magukat, mi meg pont kieshetünk a ritmusból, ez feléjük billenti. Egy szónak is száz a vége, a rangadó azért rangadó mert nem lehet tudni mi lesz a végkimenetel, én is elégedett lennék egy iksszel is és szerintem ezt tudjuk is hozni.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2015.11.11. 13:35:46

Normandia írta: Mikor nem 6 pontos meccs? Mindig az az utóbbi időben. Tavaly simán vertek minket(bajnokok lettünk) és most is benne van a pakliban, hogy veszìtünk, de most annyi minden szól ellenünk, hogy még talán soha és éppen ezért gondolom, hogy nem nekünk van veszteni valónk. Jobb mentális helyzetben várhatjuk a rangadót, mint ők. De, a madrid az madrid és a rangadókon minden előfordulhat, még az is, hogy veszìtünk, de ettől nem lesz kevesebb esélyünk a bajnoki cìmre. Nem kell mindig sorsdöntő meccseket vizionálni, hosszú még ez a bajnokság.
Értem én mire gondolsz, de épp ezaz, hogy nem sok minden szól mellettünk, igenis fontos ebből a szempontból, hogy 0 pont lesz a kül, 3 vagy 6. Jön lassan a Január, sűrűsödni fog a program, és jobb lenne ha a tavaszi klasszikusra, nem úgy kéne kifutni, hogy mindenképp nyerni kell, mert vagy elénk kerülnek vagy pontegyenlőség van. Két BL meccs között.
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.11. 13:24:55

TripleH írta:Azért ez közel sem olyan egyszerű minthogy max bukunk 3 pontot, ez egy tipikus 6 pontos meccs, és pont a klub VB miatt lenne jó előnyt szerezni, most Novemberben a Madrid ellen, mivel az is kifog bőven venni a játékosokból. Hiába, hogy Vidal és Arda Januárban csatlakozhat, LE-nek meg kell találni az ő helyüket is a Puzzle-ben, ami nem 2 meccs lesz. Ráadásul a klasszikuson azért elég nagy szerepet fog játszani, hogy Navas vagy Casilla lesz a kapuban, előbbi Zamora esélyes, a másikuk viszont Sevilla ellen azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van. Ramos jelenléte a védelemben, meg sokkal inkább lélektani előnyt jelent nekik, hisz mégis csak ő a CSK. James pedig kis gólokat nem igazán szokott lőni, szóval számítani kell a 16oson kívülről érkező bombákra, és a bal lábas szögre eső szabadokkal is, mivel azt James és Bale is rendkívül veszélyesen lövi. CR-t sem írnám le, ha vele lehet Benzema a pályán tuti, hogy a Barca ellen új erőre fog kapni, mert lesz pajtija akivel összejátsszon. Abba reménykedhetünk, hogy fejben még mindig a premierjén lesz.
Messi is egy érdekes kérdés, ha nem muszáj én nem küldeném fel a pályára. Legyen teljesen egészséges, mert sokkal nagyobb így az esély, hogy kiújuljon a sérülés.
Mikor nem 6 pontos meccs? Mindig az az utóbbi időben. Tavaly simán vertek minket(bajnokok lettünk) és most is benne van a pakliban, hogy veszìtünk, de most annyi minden szól ellenünk, hogy még talán soha és éppen ezért gondolom, hogy nem nekünk van veszteni valónk. Jobb mentális helyzetben várhatjuk a rangadót, mint ők. De, a madrid az madrid és a rangadókon minden előfordulhat, még az is, hogy veszìtünk, de ettől nem lesz kevesebb esélyünk a bajnoki cìmre. Nem kell mindig sorsdöntő meccseket vizionálni, hosszú még ez a bajnokság.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.11. 12:03:44

TripleH írta:
roby122 írta:A lehető legjobb formában vagyunk, amit ilyen kerettel ki tudtunk hozni. A sok sérülttől meg a szűk keret miatt akár -6 ponttal is állhatnánk. Mert nyáron ezen ment a jajveszékelés. + 3 pontra vagyunk, amit hozhatnak is rajtunk, meg is tarthatjuk, vagy akár a duplájára növelhetjük. Nem ezen fog elmenni a bajnokság.
Itt megjegyzem, hogy előző szezont sem 8-9 pontal nyertük, ráadásul pont egyenlőség esetén az egymás ellen játszott meccsek számítanak, úgyhogy igenis elmehet ezen a bajnokság. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten adott esetekben igenis szerepet játszhat.
Egyetértek, nem mindegy, h 0 vagy 6 pont, márcsak azért sem, mert utóbbi 6 ponttal több, mint előbbi :D
Plusz az egész lélektana.

Egyébként nem nyerni járunk Madridba (bár nemrég volt 3-4, de az egy őrült meccs volt), szóval x-et bármikor aláírom, győzni sztem csak szerencsével tudunk, ahogy tavaly itthon.

Pár meccse fordult a kocka, mi vagyunk kedvezőbb helyzetben, ellenben ők teljes csapattal lesznek, bár Ramos, Benzema, CR helyzete minimum érdekes, klasszikuson pedig ők kulcsjátékosok szoktak lenni. Többiek sincsenek ihletett formában, de fejben össze szoktak állni ellenünk. Kíváncsian várom :)

Nem vagyok képben a válogatott meccsekkel kapcsolatban, de, ha csak barátságos meccsre vannak behívva játékosok, nem igazán értem, h miért és minek kell ott lenniük.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.11.11. 11:59:25

Tudom, hogy csak magunkra kell figyelni, de azért szerintem az csak előny lehet, hogy a Madrid alapemberei pihenni tudnak 2 hetet. Ramos, Kroos, Modric, Ronaldo, Benzema és Bale mind marad a csapatnál. A Sport szerint, Ramos meg Navas is fel tud majd épülni ez idő alatt.

A válogatotthoz utazó játékosaik pedig: Isco, Nacho, Danilo, Varane, Pepe, James Rodriguez, Kovacic.

Ahogy korábban is írtam, a fifa vírus befolyásolhatja a Classicót és mi sokkal nagyobb veszélyben vagyunk.
Cseri
Entrenador del Barça

2015.11.11. 11:25:59

Biztos,hogy nyerni akar a csapat és Lucho is Madridban. Okosan játszva nem lehetetlen,sőt. Szerintem a Real az elején megnyomja majd,mindenáron gólt akarnak majd szerezni,és bízom benne,hogy frusztrálódnak,ha nem jön össze :twisted: A lényeg,hogy középpályán ne rohanjanak át, a védelem koncentrált legyen,és ne menjen bele a Barca ebbe a szaladgálós, ki-ki játékba. A Barca pont előnyben van, a Realnak kell jönnie, ezt pedig ésszel ki kell használni. De ezt Luchoék úgy is sokkal jobban tudják,mint én :D
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
TripleH
Entrenador del Barça

2015.11.11. 10:34:59

roby122 írta:A lehető legjobb formában vagyunk, amit ilyen kerettel ki tudtunk hozni. A sok sérülttől meg a szűk keret miatt akár -6 ponttal is állhatnánk. Mert nyáron ezen ment a jajveszékelés. + 3 pontra vagyunk, amit hozhatnak is rajtunk, meg is tarthatjuk, vagy akár a duplájára növelhetjük. Nem ezen fog elmenni a bajnokság.
Itt megjegyzem, hogy előző szezont sem 8-9 pontal nyertük, ráadásul pont egyenlőség esetén az egymás ellen játszott meccsek számítanak, úgyhogy igenis elmehet ezen a bajnokság. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten adott esetekben igenis szerepet játszhat.
roby122
Entrenador del Barça

2015.11.11. 10:27:18

A lehető legjobb formában vagyunk, amit ilyen kerettel ki tudtunk hozni. A sok sérülttől meg a szűk keret miatt akár -6 ponttal is állhatnánk. Mert nyáron ezen ment a jajveszékelés. + 3 pontra vagyunk, amit hozhatnak is rajtunk, meg is tarthatjuk, vagy akár a duplájára növelhetjük. Nem ezen fog elmenni a bajnokság.
Inkább a válogatott meccsek miatt lehetne fosni, hogy a bombaformában lévő Neymar le ne sérüljön, vagy Busquets na akkor lehet aggódni.

Messit meg nem biztos, hogy játszatnám. Van most egy működő rendszer amivel idegenben egy Real ellen egy X-re bőven jók vagyunk(Becsúszhat bármi, de a forma és az eddigi játék képe alapján simán).
Nem biztos, hogy Messi olyan intenzitással tudná szervezni a játékot, így 2 hónap kihagyás után, mint Neymar. Ez lehet inkább hátrány, mint előny. Inkább kapjon egy 20-30 percet, de akkor azt megnyomja, és ott bármi előfordulhat. Lásd: Atletico ellen.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.11.11. 10:11:01

Azért ez közel sem olyan egyszerű minthogy max bukunk 3 pontot, ez egy tipikus 6 pontos meccs, és pont a klub VB miatt lenne jó előnyt szerezni, most Novemberben a Madrid ellen, mivel az is kifog bőven venni a játékosokból. Hiába, hogy Vidal és Arda Januárban csatlakozhat, LE-nek meg kell találni az ő helyüket is a Puzzle-ben, ami nem 2 meccs lesz. Ráadásul a klasszikuson azért elég nagy szerepet fog játszani, hogy Navas vagy Casilla lesz a kapuban, előbbi Zamora esélyes, a másikuk viszont Sevilla ellen azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van. Ramos jelenléte a védelemben, meg sokkal inkább lélektani előnyt jelent nekik, hisz mégis csak ő a CSK. James pedig kis gólokat nem igazán szokott lőni, szóval számítani kell a 16oson kívülről érkező bombákra, és a bal lábas szögre eső szabadokkal is, mivel azt James és Bale is rendkívül veszélyesen lövi. CR-t sem írnám le, ha vele lehet Benzema a pályán tuti, hogy a Barca ellen új erőre fog kapni, mert lesz pajtija akivel összejátsszon. Abba reménykedhetünk, hogy fejben még mindig a premierjén lesz.
Messi is egy érdekes kérdés, ha nem muszáj én nem küldeném fel a pályára. Legyen teljesen egészséges, mert sokkal nagyobb így az esély, hogy kiújuljon a sérülés.
recrea
Llegenda del Barça

2015.11.11. 10:01:17

Távoli lövésekhez csak annyit, h ki emlékszik ilyen kapott gólra a Real ellen? Én még szabadrúgásra sem, nemhogy mezőnyben.
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.11. 09:28:50

Szerintem meg nem nekünk kell stresszelni ezen a meccsen. Megyünk három ponttal, max befognak és akkor mi van? Egyre közelebb vagyunk, leszünk a januárhoz, amikor már ez az idióta korlátozás megszünik és játszathatók a szerzemények, illetve igazolhatók játékosok hiányposztokra. Összességében nem hittem volna, hogy a ban és a sérüléshullám miatt itt tudunk lenni ahol vagyunk. Azon imádkoztam, hogy ne nagyon menjen el a madrid tőlünk ősszel, mert azért ez benne volt a pakliban. A csapat eddig jól abszolválta az őszt a hátráltató tényezők ellenére. Nem nekünk kell félni, hanem a madridnak, ezért gondolom, hogy nyerünk, vagy döntetlenre hozzuk a klasszikust, de az sem tragédia, ha nyer a madrid.
mess2009
Director del Fútbol

2015.11.11. 08:50:16

nagyjából hasonlóan látom én is mint Chino.
nem ismételve, de nyugodtan kijelentve, hogy semmi valós alapja nincs a Real széteséséről beszélni.
igaz, hogy három ponttal most mögöttünk vannak, de éppen azok miatt akik minket is elkaptak. a sérülések, forma ingadozások, valóban mind mind olyan téma amin jól el lehet meditálni de az is igaz, hogy egy következő meccsre előre vetíteni..?! na ebben már sok bukta van. mert mi van ha éppen AZON A MECCSEN fordul a kocka?
én azt gondolom, hogy a királyiak adottsága megvan hogy akár legyőzzenek minket a saját barlangjukban, a többi a jövő titka.
egy dologban viszont nem értek egyet: Bale. ez a srác a világ egyik leggyorsabb focistája és igenis nagyon jó ballába van! azt én is látom hogy a Madridban egyelőre nem igazán szárnyal de a veszély benne van.
ami pedig a "bombákat" illeti sajnos elsöprő a fölényük: sorrendben Hamesz, CR.,Benzema, Isco, Kroos, de még Modric és Marcello is kiválóan lő távolról.
egyébként pedig ahogy mindég: nagyon remélem hogy elkapjuk őket de félek is....
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.11. 03:09:17

Leon írta:Én csak Neymart féltem,őt előszeretettel hentelik szerte a világon. Remélem nem Mascherano lesz majd az aki leaprítja! :mrgreen:

Cunci kihagyja a 2 válogatott meccsét,biztos közben leforgat egy 7 részes hőskölteményt az életéről vagy csak valami apasági perben hivatalos...

A mostani Madridtól nem félek,eléggé megtépázott a társaság:
- Cunci celeb és az önimádaton kívül nem sok minden érdekli
- Benzema sittes
- Bale nulla mint általában
- Ramos a kisollóját nyögi még egy ideig

Egyedül Hámesz az aki talán megrázza magát és rápirít párat a kapunkra.
A 3 pont előnyében pedig a presztizsen kívül nincs nagy veszteni valónk.
Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Én azért tartok a meccstől, hovatovább inkább a Realt érzem esélyesnek. Ronaldot nem írnám le, mert ha konstansan nem is, de egy-egy meccsre kijöhet a lépés, plusz ott lesz már Benzema és James is neki. A franciát említettem, mint fő veszélyforrást, csak kérdés milyen mentális állapotban lesz, illetve a kihagyás hogyan befolyásolja a játékát. Az ilyen Bale-félék, ha nem is zavarnak sok vizet, egyszer elsülhet a lábuk vagy szöglet, szabadrúgás.
A presztízsen kívül bőven van vesztenivalónk. A Sevilla megadta nekünk azt a lehetőséget, hogy ha sikerül nyernünk Madridban olyan előnyre tehetünk szert, ami sok mindent meghatározhat. Azért nem mindegy, hogy ugyanannyi ponttal, rosszabb gólkülönbséggel és egymás elleni eredménnyel állsz, vagy 6 ponttal vezetsz.

Ráadásul náluk gyakorlatilag mindenki egészséges lesz, nálunk Rakitic is nagyon kérdéses (még ha fel is épül addig sérülésből visszatérve ki tudja milyen), illetve Messi játéka is kérdőjeles, aki gyakorlatilag kitesz 2 madridi játékost. Az a gond, hogy nekik lesz merítési lehetőségük, kellően variálhatnak, míg nekünk ez nem nagyon lesz meg.
És arról se felejdkezzünk meg, hol játsszunk. Nem akarok károgni, de ne abból induljunk ki, hogy hogyan játszottak a Sevilla ellen vagy milyen formában vannak. Nagyon nagy tétje lesz ennek a meccsnek és ezt mindkét fél tudni fogja.

Kár, hogy LE elvetette a 4-4-2-es felállást. Ha Messi le tudna ülni a padra lehetne benne ráció. 2 vkp-val kezdeni, aztán második félidőben Masch le, Messi be és mehet a bugi.
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.11.11. 01:23:47

Azért érdekes lesz ez a vállogatott meccs + Clasico..

Bravo, Neymar és Alves esete érdekes főleg, 18-án még meccsük van Montevideóban, ill. Salvador da Bahíában, majd utána 21-én már Clasico idegenben...

Hogy fogják bírni ezt a nagy terhelést, főleg hogy a világf kb másik feléről utaznak vissza?

Amúgy azt lehet tudni hogy az eredeti nov 22-edikei dátum miért változott 21-re?

A hírek szerint Ramost műteni kell, azonban a Clasico utánra tervezik, és beinjekciózva pályára lép ellenünk.

Amúgy én szkeptikus vagyok, mert hiába szétesett társaság a Real Madrid jelenleg, attól még van egy közös nagy céljuk, legyőzni a Barcelonát.
Szóval akármennyire ragadt bent Roni a szoliban, Ramosnak meg lassan már a keze leesik, Benzema meg épp a Brazzers-szel tervez operatőri szerződést, mégis szerintem a legjobbjukat fogják nyújtani ellenünk legalább erre az egy meccsre, talán még Ronaldo le is passzolja a labdát ha úgy kell
MatyiG
Adminisztrátor

2015.11.10. 23:27:26

Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Én is imádom, de még nem játszhattam sosem. :( :mrgreen:
Leon
Director del Fútbol

2015.11.10. 23:17:50

Én csak Neymart féltem,őt előszeretettel hentelik szerte a világon. Remélem nem Mascherano lesz majd az aki leaprítja! :mrgreen:

Cunci kihagyja a 2 válogatott meccsét,biztos közben leforgat egy 7 részes hőskölteményt az életéről vagy csak valami apasági perben hivatalos...

A mostani Madridtól nem félek,eléggé megtépázott a társaság:
- Cunci celeb és az önimádaton kívül nem sok minden érdekli
- Benzema sittes
- Bale nulla mint általában
- Ramos a kisollóját nyögi még egy ideig

Egyedül Hámesz az aki talán megrázza magát és rápirít párat a kapunkra.
A 3 pont előnyében pedig a presztizsen kívül nincs nagy veszteni valónk.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
defender3
Entrenador del Barça

2015.11.10. 22:48:35

BarcafanTomee írta:Szerintem nagyban fogja befolyásolni a meccset is, ki milyen állapotban ér vissza a csapathoz és, hogy tud regenerálódni. Leginkább a Dél-Amerikai játékosokat féltem, ott minden meccs parázs, hát még egy argentin-brazil, ami ugye péntek hajnalban lesz. De a sima barátságos meccseken is megtörténhet bármi-
Sport As vagy Marca lehozott egy cikket, hogy a mi játékosaink jóval többet fognak utazni, ami azért ilyen esetben nagyon fontos. A barimeccseket meg nem értem miért a legfontosabb játékosokat kell behívni, miért nem azokat akik máskor esélytelenek.
Válasz küldése