2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
9 válogatott meccset kapott.TripleH írta:Nem úgy volt, hogy 1 év a válogatott eltiltása?BarcafanTomee írta: Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Nem úgy volt, hogy 1 év a válogatott eltiltása?BarcafanTomee írta: Surarez legalább pihen, de mikor jár már le az eltiltása?
Állìtólag elég nagy bukta a film. Egyedül az édesanyját és a gyerekét emelték ki, mint akik őszinték a dok.filmben. Kezdem sajnálni a srácot.Capon írta:Megnéztem pár képet Cunci filmbemutatójáról ahogy pózolnak... elképesztő, ez az ember már saját maga viaszszobra, már látom magam előtt ahogy 50 évesen felismerhetetlen lesz a képe a botoxtól és a ráncfelvarrástól.
Szerintem valami olajjal is be van kenve az arca úgy csillog a képe.
Dettó barátom. Mourinho - CR - Ramos, így várom sorban, hogy menjenek.visca el barca írta:hm... lehet, én mindenesére mint írtam várom a napot h elhúzzon innenremélem nyáron megtörténik
Nyilván, de pont ezért írtam ezt mint lehetséges motiváció alapot. Ez lehet ad még neki annyi plusz löketet, hogy megrázza magát, és legyűri ezt a rekordot is. A filmjéből tisztán kiderül, hogy ezek sokkal jobban érdeklik, mint a klubsikerek, az pedig azért nem lenne kis szó, ha 2 klubnak is ő lenne a legeredményesebb labdarúgója..visca el barca írta:hát, ha ekkora elánnal mozog majd a psgben mint most, akkor nehezen lesz meg neki a 3x40 gólos szezon...
PSG-nél Ibra vezeti az örök ranglistát 115 vagy mennyi góllal, 3 szezon alatt befoghatja. Akkor pedig elmondhatja, hogy 2 csapatnál is ő a numero uno, ami nála elég komoly motiváció lehet.visca el barca írta:az mls-ben meg a psgnél neki ugyan mi lehetne kihívás?
az mls-ben meg a psgnél neki ugyan mi lehetne kihívás?Chino írta:Új közeg, új kihívások, új motiváció
Szép amiket irtok, de tavaly még igencsak vitte a hátán a madridot. És a világ egyik legjobb játékosa. Szóval kár leírni még.Vakmacska írta:ez igaz.
ahogy észrevettem, Roncika szépen belelovallta magát ebbe a versengésbe. Messi meg csak mosolyog az egészen. Ő kimegy a pályára, és focizik.
Mondjuk neki is volt egy szép hullámvölgye, mikor Tata még sérülten is játszatta őt anno, és elvárta, hogy vigye a hátán a csapatot.
A különbség, hogy ő képes tényleg a hátára venni a csapatot, a társak ezt tudják is róla, és alá is játszanak.
De Roncikánál ez nincs meg, és már nem is játsszák ki rá úgy az akciókat, mint régen. Talán már a társaknál is kezd inogni a nimbusza.
Ezt szerintem csak a nagyon belső kör tudhatja mi a probléma az hogy kiégett ennyi idős korára én sem hiszem, de neki az atletikus képességei nagyon sokat segítettek hogy ilyen szintre jusson és talán a térdproblémái, talán a kor is közrejátszik hogy ezek kezdenek eltűnni. És talán ebből okból látja ő is, hogy már nem ugrik kétszer akkorát mint más, nem gyorsabb mint más és ez egy becsömörlött nem érdekel mentalitást eredményez. Ez mind csak feltételezés én azt látom rajta, hogy ezen képességei megkoptak és sokkal inkább rá van már szorulva, hogy őt kiszolgálják, labdát adjanak neki.Chino írta:Ez nem az idei szezonban kezdődött, csak korábban jöttek a gólok, így sokkal elnézőbbek voltak vele szemben és nem is tűnt fel annyira ez a visszaesés. Ez a kalimpálás meg társakkal való konfliktus a pályán, sétálgatás már tavasszal is (ha még nem korábban) jellemző volt, de sokszor ő hozta a meccseket a góljaival, a statja rendben volt, ezért és a múltja miatt nem piszkálták annyira. Én nem is a statisztikájában látom a legnagyobb gondot, hanem hogy nem képes a hátára venni a csapatot, mert ez a nagy játékosok ismérve. És nem mondd Bob, hogy 30 évesen már nem lehet vagy fizikálisan annyit gyengült.Messias2 írta:Szerintem nem az a legnagyobb gond Ronaldoval, h nem olyan szinten termeli a gólokat, hanem az, h láthatóan nem törődik az egésszel. És egyáltalán nem látszik rajta a motiváció, ami korábban oly híres volt vele kapcsolatban. Nem tudom, mi lehet az oka ennek a motiválatlanságnak, valószínűleg az, h megdöntötte Raul rekordját, illetve ő is érzi, h idén nincs esélye az aranylasztira. Tisztán látszik, h a saját brandje már jobban érdekli, mint a Real Madrid. Ma is utazott a filmbemutatójára. Amúgy ezzel még mindig nem lenne gond, ha ki lehetne rakni a kezdőből, de ezt tudjuk, h lehetetlen.
Talán ez a motiváció hiánya vagy már nem a focipályán elért sikerek izgatják nem tudni. Mindenesetre a londoni nyilatkozata is sejtet valamit.
Azt nem hiszem, hogy ennyi van benne és innentől már csak lefelé van neki, ha eligazol a PSG-be vagy a MU-ba biztos, hogy egy más CR-t látunk majd. De még az is elképzelhető, hogy felszívja magát és villant egyet még Madridban.
Ez nem az idei szezonban kezdődött, csak korábban jöttek a gólok, így sokkal elnézőbbek voltak vele szemben és nem is tűnt fel annyira ez a visszaesés. Ez a kalimpálás meg társakkal való konfliktus a pályán, sétálgatás már tavasszal is (ha még nem korábban) jellemző volt, de sokszor ő hozta a meccseket a góljaival, a statja rendben volt, ezért és a múltja miatt nem piszkálták annyira. Én nem is a statisztikájában látom a legnagyobb gondot, hanem hogy nem képes a hátára venni a csapatot, mert ez a nagy játékosok ismérve. És nem mondd Bob, hogy 30 évesen már nem lehet vagy fizikálisan annyit gyengült.Messias2 írta:Szerintem nem az a legnagyobb gond Ronaldoval, h nem olyan szinten termeli a gólokat, hanem az, h láthatóan nem törődik az egésszel. És egyáltalán nem látszik rajta a motiváció, ami korábban oly híres volt vele kapcsolatban. Nem tudom, mi lehet az oka ennek a motiválatlanságnak, valószínűleg az, h megdöntötte Raul rekordját, illetve ő is érzi, h idén nincs esélye az aranylasztira. Tisztán látszik, h a saját brandje már jobban érdekli, mint a Real Madrid. Ma is utazott a filmbemutatójára. Amúgy ezzel még mindig nem lenne gond, ha ki lehetne rakni a kezdőből, de ezt tudjuk, h lehetetlen.
Nem támadni akarom őket, de ez a folyamatosan változik körülötte a csapat, elvesztette a legjobb kiszolgálóját stb. szerintem nem menti fel semmi alól. Csak azért hozom fel most Neymart, mert vele mennek leginkább az összehasonlítások. Ha a változó csapatot vesszük, akkor ránk ez hatványozottan igaz. Alig volt 2x ugyanaz a középpálya a sok sérülés miatt. Nekik is volt tény és való, de amíg ők pl Iscot, Casemirot, Kovacicet be tudták hozni és azzal pótolni, addig nekünk maradt Gumbau. A csatársorban pedig nincs Benzema. Oké. Tényleg nem könnyű, de mi elvesztettük Messit, aki a góljai mellett az assistokban is élen járt, rengeteg embert elvitt, Neymarnak és Suareznek emiatt is könnyebb dolga volt. Helyette pedig van egy Sandro/Munir rotáció. A brazil mindezek ellenére képess felszívni magát, viszi a hátán a csapatot, tapasztalata (főleg európai) csak töredéke a világ legjobbjaként emlegetett portugálénak. És nem egy két-három hetes időszakról van szó, hanem szinte az egész évről, de ha szigorúak is akarunk lenni erről a szezonról biztosan. Szóval ezeket a dolgokat, hogy változik a csapat meg hiányzik Benzema én nem tudom elfogadni. Pont most kellene előlépnie. Az előző szezonban sem volt igazi a játékban, de legalább a gólok jöttek, most még az sem. Jó, rendben a Betist megszórta, de kb. ennyi.Bob_Marley írta:Örök közhely, hogy higgadtság kell de az elkövetkezendő meccsre ez még inkább igaz. Ronaldo helyzete sem egyszerű abból a szempontból, hogy folyamatosan változik körülötte a csapat, elvesztette az egyik legjobb kiszolgálóját. Benitez azért a csapatukat összerakta, de előre fele nem tudnak hatékonyan építkezni, mert sok a sérültjük mindig valamit variálni kell és nem tudnak egy játékot begyakorolni. Felállásokat is változtatnak folyamatosan, kénszerűségből is olykor így meg persze hogy nincs egy kialakult működő játékuk. Nagyon jól jön nekik a szünet, mert a játékosok elmennek a válogatotthoz elszakadnak a közegből és feltudják magukat szívni. Nekünk meg pont rosszul jön a szünet, mert sokkal élesebb volt a gárda az utóbbi időben és félő, hogy a szünet megzavarja ezt. Azt akarom kihozni, hogy nem csak azért mert hát rangadó és minden megtörténhet (lesz idejük rendezni a sorokat), hanem a szünet miatt is úgy gondolom, hogy nem lesz ez egyszerű történet, de mindenképpen jó, hogy mi sokkal nyugodtabban készülhetünk majd és nem kell kockáztatnunk semmit.
Támadásoknál meg egyre jobban kirajzolódik, hogy Benzema az egyik kulcsemberük, nekünk is rendre ő okozza a legtöbb gondot. Ronaldo mentálisan is visszaesett, de olyat hogy remélhetőleg eltakarodik...azért ő emeli a Liga színvonalát hanem is játékban mindig, de népszerűségben, imidzsben stb, s az egész spanyol futballt tekintve azért egy fontos elem és pl számunkra is egy plusz motivációs erő. Egy méltó ellenfél, alapból nem tudnék senkire olyat írni, hogy takarodjon el.