2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt, hogy találod ki, folyt a könnyem, úgy nevettem, még most is elkap néha.....hank1ee írta:Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?
Hiszitek vagy sem, én ezt a videót most látom először, de sírtam a röhögéstőlMR. TROMORT777 írta:Nem tudom volt-e már, de Messi nincs lenyűgözve.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=lfEdGPFsO6w
Egyébként beleolvastam a kritikákba, a két kedvencem:
"The film is a remarkable vanity project and, even more than before, it is difficult not to come away with the feeling that Ronaldo must shout his own name during sex." - The Guardian
" A grossly uncritical slice of hagiography." The Times
Többségben ezt olvasom, hogy egy egyszerű kampányfilmre sikeredett.
Eszem ágába nem volt megnézni, de én is olyan "jókat" olvastam róla... nagyon szórakoztató leszNormandia írta:Nekem még nem volt hozzá szerencsém.hank1ee írta:Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?, csak kritikát olvastam róla. Mit ne mondjak, nem dicsérték.
Nekem még nem volt hozzá szerencsém.hank1ee írta:Megnézte valaki Cristiano Robertdeniro... khmm Ronaldo filmjét?
Értem én mire gondolsz, de épp ezaz, hogy nem sok minden szól mellettünk, igenis fontos ebből a szempontból, hogy 0 pont lesz a kül, 3 vagy 6. Jön lassan a Január, sűrűsödni fog a program, és jobb lenne ha a tavaszi klasszikusra, nem úgy kéne kifutni, hogy mindenképp nyerni kell, mert vagy elénk kerülnek vagy pontegyenlőség van. Két BL meccs között.Normandia írta: Mikor nem 6 pontos meccs? Mindig az az utóbbi időben. Tavaly simán vertek minket(bajnokok lettünk) és most is benne van a pakliban, hogy veszìtünk, de most annyi minden szól ellenünk, hogy még talán soha és éppen ezért gondolom, hogy nem nekünk van veszteni valónk. Jobb mentális helyzetben várhatjuk a rangadót, mint ők. De, a madrid az madrid és a rangadókon minden előfordulhat, még az is, hogy veszìtünk, de ettől nem lesz kevesebb esélyünk a bajnoki cìmre. Nem kell mindig sorsdöntő meccseket vizionálni, hosszú még ez a bajnokság.
Mikor nem 6 pontos meccs? Mindig az az utóbbi időben. Tavaly simán vertek minket(bajnokok lettünk) és most is benne van a pakliban, hogy veszìtünk, de most annyi minden szól ellenünk, hogy még talán soha és éppen ezért gondolom, hogy nem nekünk van veszteni valónk. Jobb mentális helyzetben várhatjuk a rangadót, mint ők. De, a madrid az madrid és a rangadókon minden előfordulhat, még az is, hogy veszìtünk, de ettől nem lesz kevesebb esélyünk a bajnoki cìmre. Nem kell mindig sorsdöntő meccseket vizionálni, hosszú még ez a bajnokság.TripleH írta:Azért ez közel sem olyan egyszerű minthogy max bukunk 3 pontot, ez egy tipikus 6 pontos meccs, és pont a klub VB miatt lenne jó előnyt szerezni, most Novemberben a Madrid ellen, mivel az is kifog bőven venni a játékosokból. Hiába, hogy Vidal és Arda Januárban csatlakozhat, LE-nek meg kell találni az ő helyüket is a Puzzle-ben, ami nem 2 meccs lesz. Ráadásul a klasszikuson azért elég nagy szerepet fog játszani, hogy Navas vagy Casilla lesz a kapuban, előbbi Zamora esélyes, a másikuk viszont Sevilla ellen azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van. Ramos jelenléte a védelemben, meg sokkal inkább lélektani előnyt jelent nekik, hisz mégis csak ő a CSK. James pedig kis gólokat nem igazán szokott lőni, szóval számítani kell a 16oson kívülről érkező bombákra, és a bal lábas szögre eső szabadokkal is, mivel azt James és Bale is rendkívül veszélyesen lövi. CR-t sem írnám le, ha vele lehet Benzema a pályán tuti, hogy a Barca ellen új erőre fog kapni, mert lesz pajtija akivel összejátsszon. Abba reménykedhetünk, hogy fejben még mindig a premierjén lesz.
Messi is egy érdekes kérdés, ha nem muszáj én nem küldeném fel a pályára. Legyen teljesen egészséges, mert sokkal nagyobb így az esély, hogy kiújuljon a sérülés.
Egyetértek, nem mindegy, h 0 vagy 6 pont, márcsak azért sem, mert utóbbi 6 ponttal több, mint előbbiTripleH írta:Itt megjegyzem, hogy előző szezont sem 8-9 pontal nyertük, ráadásul pont egyenlőség esetén az egymás ellen játszott meccsek számítanak, úgyhogy igenis elmehet ezen a bajnokság. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten adott esetekben igenis szerepet játszhat.roby122 írta:A lehető legjobb formában vagyunk, amit ilyen kerettel ki tudtunk hozni. A sok sérülttől meg a szűk keret miatt akár -6 ponttal is állhatnánk. Mert nyáron ezen ment a jajveszékelés. + 3 pontra vagyunk, amit hozhatnak is rajtunk, meg is tarthatjuk, vagy akár a duplájára növelhetjük. Nem ezen fog elmenni a bajnokság.
Itt megjegyzem, hogy előző szezont sem 8-9 pontal nyertük, ráadásul pont egyenlőség esetén az egymás ellen játszott meccsek számítanak, úgyhogy igenis elmehet ezen a bajnokság. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten adott esetekben igenis szerepet játszhat.roby122 írta:A lehető legjobb formában vagyunk, amit ilyen kerettel ki tudtunk hozni. A sok sérülttől meg a szűk keret miatt akár -6 ponttal is állhatnánk. Mert nyáron ezen ment a jajveszékelés. + 3 pontra vagyunk, amit hozhatnak is rajtunk, meg is tarthatjuk, vagy akár a duplájára növelhetjük. Nem ezen fog elmenni a bajnokság.
Én azért tartok a meccstől, hovatovább inkább a Realt érzem esélyesnek. Ronaldot nem írnám le, mert ha konstansan nem is, de egy-egy meccsre kijöhet a lépés, plusz ott lesz már Benzema és James is neki. A franciát említettem, mint fő veszélyforrást, csak kérdés milyen mentális állapotban lesz, illetve a kihagyás hogyan befolyásolja a játékát. Az ilyen Bale-félék, ha nem is zavarnak sok vizet, egyszer elsülhet a lábuk vagy szöglet, szabadrúgás.Leon írta:Én csak Neymart féltem,őt előszeretettel hentelik szerte a világon. Remélem nem Mascherano lesz majd az aki leaprítja!![]()
Cunci kihagyja a 2 válogatott meccsét,biztos közben leforgat egy 7 részes hőskölteményt az életéről vagy csak valami apasági perben hivatalos...
A mostani Madridtól nem félek,eléggé megtépázott a társaság:
- Cunci celeb és az önimádaton kívül nem sok minden érdekli
- Benzema sittes
- Bale nulla mint általában
- Ramos a kisollóját nyögi még egy ideig
Egyedül Hámesz az aki talán megrázza magát és rápirít párat a kapunkra.
A 3 pont előnyében pedig a presztizsen kívül nincs nagy veszteni valónk.
Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Én is imádom, de még nem játszhattam sosem.Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Sport As vagy Marca lehozott egy cikket, hogy a mi játékosaink jóval többet fognak utazni, ami azért ilyen esetben nagyon fontos. A barimeccseket meg nem értem miért a legfontosabb játékosokat kell behívni, miért nem azokat akik máskor esélytelenek.BarcafanTomee írta:Szerintem nagyban fogja befolyásolni a meccset is, ki milyen állapotban ér vissza a csapathoz és, hogy tud regenerálódni. Leginkább a Dél-Amerikai játékosokat féltem, ott minden meccs parázs, hát még egy argentin-brazil, ami ugye péntek hajnalban lesz. De a sima barátságos meccseken is megtörténhet bármi-