TripleH írta:Elég csak egy Rafinhával összehasonlítani, aki kivárta a sorát és Celtánál volt kölcsönben. Érezhető a hozzáállásbeli kül.
Mondjuk ő is kölcsönbe volt abban az évben, csak egy szerencsétlen sérülés miatt pont a szezonja kulcspillanatában került lelátóra. A felkészülés alatt meg utána érzésem szerint jól teljesített Deu is, de LE valamiért nem számolt vele, gondolom apróbb konfliktusuk támadt az elvégzett munkáján, és jobbnak látta, ha elmegy még fejlődni. Az max Deu önéletrajzi könyvéből fog kiderülni, hogy akkor mi is történt valójában, de annyi szent, hogy egy piszok tehetséges srácról van szó, aki a következő évek Denílsonja lehet, ha nem kapja össze magát kicsit jobban. Ha sikerül neki - és változik a játéka képe is, de ezek együtt járnának nála szerintem -, akkor meg határ a csillagos ég, csak - sajnos - én erre látok kevesebb esélyt, és szerintem Quaresma féle tehetség marad "csak" belőle.
shutterisland írta:remelem kinn lesz a nyaron az eb-n, bar ahhoz komoly tavasz kene...
Ezt őszintén kétlem, az öreg még a hazai bajnokságból is nehezen választ fiatalabbakat, nemhogy egy külföldi középcsapatból. Tényleg baromi komoly tavasz kéne ahhoz, de még akkor se venném biztosra.. Állítom Munirt egy lightosan jó tavasz után előbb kivinné a Barcából.