Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint írtam nem azért tettem ki, mert éppen jó dolgom volt.Cumbee írta:Ugyan már.. Keepelni biztos nem fogom.Bob_Marley írta:Akiért viszont fáj a szívem az RHJ.....és ráadásul Cumbeehoz került, úgyhogy keresztet is lehet rá vetni, ott fog megöregedni.:D Amúgy meglepődtem, hogy kitetted, de mondom ha már így alakult. Annyira nem vagyok rápörögve az FA piacra, McDermott is csak a helyet foglalja, de elfér, csak azért nem cserélgetek, hogy cserélgessek, RHJ viszont olyan lehetőség volt amit nem lehett kihagyni. Ish-el én is így voltam kb, 1 hétig szemeztem vele FA-n, + dailyben sem tettem sosem a csapatba. Vártam, hogy kipukkadjon, erre csak nem akar kipukkadni, most meg már FA-n sincs és dailyben is drága, szóval jól lecsúsztam erről a bandwagonról.
Ugyan már.. Keepelni biztos nem fogom.Bob_Marley írta:Akiért viszont fáj a szívem az RHJ.....és ráadásul Cumbeehoz került, úgyhogy keresztet is lehet rá vetni, ott fog megöregedni.
T/edd először benchre vagy előtte dobd ki Drummondot. Cant cut lsut azt jelenti, hogy vannak emberek akiket nem lehet kidobni, mert annyira értékesek hogy ezzel védi mgaát a yahoo az összejátszás ellen.varnagykrisztian írta:Srácok segítsen valaki, családi ligámban a sérüléséből visszatérő DURANT-et visszatenném DRUMMOND helyett de valami can't cut list-et ír.Az mi és hogy tudom megszüntetni?KÖSZI
Na ennyi ha Whiteside megy büntetőzni.....Még mindig baromira bosszant, de saját magamnak is köszönhetem hogy nem nyertem, mert a pattanóra kellett volna rámenni és nem a büntetőkre (de pénteken még bíztam benne, hogy a bünti meglesz). Viszont továbbra is feldolgozhatatlan, hogy lehetett 81%-os a csapatod a vonalról.....Viszont akkor már Michaa ellen is valami hasonló legyen.neobarca írta:....
Köszi Bob a tanácsot, csábító azért a HARDEN + CURRY duó de ezen a "fiatalításon" már én is gondolkoztam.Bob_Marley írta:Ja így értem. Nekem mindig az a filozófiám, hogy kiegyensúlyozott csapat kell és aukciósban hülyeség elverni a pénzt két sztárra és aztán hajléktalanként guberálni a szemétben.
Szóval én ezt ajánlom, hogy próbálj fiatalokra rámenni és szétosztani a pénzt, pl én ha ezekből megtarthatnék pár embert ötöt simán feltudnék sorolni akit megtartanék.És ez egy 16 fős liga
Vége Bob ellen is a hétnek. Elégedett vagyok a 6-6-os eredménnyel. Én már a kettőnk közti csatát egy rangadónak fogom fel minden évben. Szerencsére most is tudtam meglepetést okozni.Bob_Marley írta:Keeper liga:
Kicsit azért bosszant, hogy több volt ebben a hétben, de valószínűleg maradni fog a 6-6. Azért az hogy olyan fakezű emberekkel a csapatban mint Rondo-Mahinmi és Whiteside elég mókás, hogy neo 81%-kal büntetőzik.Plusz a TO kategóriát sem sikerül megfogni pedig pl direkt ezért vettem ki Mudiayt Péntekről. Plusz remélem csak kisiklás volt a tegnapi rossz dobóforma mert az irreálisan alacsony volt.
varnagykrisztian is remek hetet tolt ellenem és most neo is. Whiteside annyit blokkol mint az egész csapatom (ami pl a liga 3/4-e ellen elég lenne).No mindegy, de azért bosszant na....főelg, hogy neo-t az első évben vertem meg és azóta mindig megússza bakker.
Most is ez nekem kötelező kellett volna legyen ha PO-ot akarok....
Erre senki nem tudja a választ?neobarca írta:Hol tudom beállítani, hogy ha jön pl csere megkeresés, kapjak róla e-mail értesítést? Idáig így volt, most viszont nem jön semmi...![]()
Köszi előre is!
Ja így értem. Nekem mindig az a filozófiám, hogy kiegyensúlyozott csapat kell és aukciósban hülyeség elverni a pénzt két sztárra és aztán hajléktalanként guberálni a szemétben.varnagykrisztian írta:
Aukciós draft lesz, lehet hogy megpróbálom berántani a HARDEN + CURRY duót aztán 1 évig mazsolázom.
Aukciós draft lesz, lehet hogy megpróbálom berántani a HARDEN + CURRY duót aztán 1 évig mazsolázom.Bob_Marley írta:Én nem értem a kérdést.Rotoba pláne kerülni kell a rossz büntetőzőket, így Drummond kiesett. Ha elsőnek választasz akkor pedig Curry. Wiggins-Parker összehasonlításban pedig előbbi, miután utóbbi perclimiten van.
Köszi a választ. Jó, hogy vannak kapcsolataid és nem kell találgatnunk, hanem tényleges információkat kapunk.MR. TROMORT777 írta:Megírtam Gumbo-nak meg elküldtem Neki a képeket és gyorsan válaszolt is.Cumbee írta:
Ez most már nem hinném, hogy véletlen. Szerintem érdemes figyelni az árakra.
Én sem tudtam, de azt írja, hogy lehetnek különböző árak a különböző tournamentekben, mert attól függ, hogy mikor készítették el az adott tornát, mert mindig a legújabb árakat alkalmazzák.
Persze ha egy torna már elkészült akkor azon belül mindenkinek ugyanazok az árak vannak és nem változnak.
Más sportágban ilyen nagyon nincs, mert pl fociban nem változnak ilyen gyorsan az árak.
Megírtam Gumbo-nak meg elküldtem Neki a képeket és gyorsan válaszolt is.Cumbee írta:
Ez most már nem hinném, hogy véletlen. Szerintem érdemes figyelni az árakra.
Na remélem megnyugodtál, mert ahogy írtam is ez egy rohadt kemény párharc lesz és főleg majd csütörtökön fog nagyot fordulni a világ miután nálad CP3-Rondo-James-Whiteside is parketten. utóbbi meg amúgy is mi....Tök jól tartom magam megint blokk kategóriában, miután nálam több ember is képes 1-1 blokkra, erre jön Whiteside és kioszt 10 sapkát, köszi. Ezzel el is ment az a kategória. A többi meg nagyon szoros, s a százalékok se fognak így maradni nálam, mert tarthatatlan. Plusz nálad több ember is lesz a héten, úgyhogy lesz még itt izgalom bőven.neobarca írta:Mikor dobod már ki Bob? Szeretném felvenni...Bob_Marley írta:Chalmers egy napra vagy max pár napra jött, ahogy Smith is előzőleg![]()
![]()
![]()
Mostmárt sztem érted miért idegesít ennyire, hogy nem nyomtam rá a gombra...![]()
Mikor dobod már ki Bob? Szeretném felvenni...Bob_Marley írta:Chalmers egy napra vagy max pár napra jött, ahogy Smith is előzőleg
Szerintem pedig ez nagyon szoros lesz, mert nálam sincsenek 30 pontos emberek de hát ez természetes is miután te is meg én rossz helyeken draftolhattunk. Nekem pl ott van Crowder baromi gyengén dob mezőnyből,d e legalább eltesz egy triplát és vezeti a ligát labdalopásban, emiatt pedig nagyon értékes számomra. Vagy Aminu aki szintén a védőstatokban erős, vagy Mudiay sok assistot ad még ha el is adj vagy 5-6+ labdát.neobarca írta:Ettől azért nem tartanék. Idén nem sok keresni valóm van az erős csapatok ellen sajnos. És a "csodafegyverem" Thortont is elintézte a rakéták edzője...Bob_Marley írta:Mondjuk gondolom majd jönnek mások helyettük, akik szórnak 30 pontot.
Ruddel idáig besült, a szebb napokat megélt Parker majdhogynem FA, Morris nem találta a héten dobóformáját, ahogyan Martin sem... Rondo ingadozik, bár assistben ott van mint mindig, a többiek meg kukák.
Egyedül az általad leírt Nowo-ban viszont idáig remeklő bízhatok de ő meg sérüléssel bajlódik.![]()
Whiteside a stabil figurám, de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat.
Törekedni fogok rá, hogy megszorongassalak, de a győzelmed szerintem nincs veszélyben...
Ettől azért nem tartanék. Idén nem sok keresni valóm van az erős csapatok ellen sajnos. És a "csodafegyverem" Thortont is elintézte a rakéták edzője...Bob_Marley írta:Mondjuk gondolom majd jönnek mások helyettük, akik szórnak 30 pontot.
Chalmers egy napra vagy max pár napra jött, ahogy Smith is előzőleg.neobarca írta:Újabb hét zárult. Csúfos vereséget szenvedtem Slithertől...![]()
Pedig egész héten vezettem...![]()
Sajnos nem igazán látom a fényt az alagút végén. Egész jól tudom tartani magam aztán valahogy mindig az utcsó nap bukok egy nagyot. Nehéz, döcögős év lesz ez így nekem...![]()
És még Chalmersről is lemaradtam... Nagy szerencséd van Bob, mert épp rá akartam nyomni amikor egy ügyfelem hívott. Mire letette meg már nálad volt...![]()
Bár ő a Te liblinged, szal nem sajnálom tőled...