Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2015.11.28. 17:07:18

Ish Smith... :mrgreen: Egy hónap múlva már FA lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.27. 21:14:24

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Akiért viszont fáj a szívem az RHJ.....és ráadásul Cumbeehoz került, úgyhogy keresztet is lehet rá vetni, ott fog megöregedni. :D
Ugyan már.. Keepelni biztos nem fogom. :D:D Amúgy meglepődtem, hogy kitetted, de mondom ha már így alakult. Annyira nem vagyok rápörögve az FA piacra, McDermott is csak a helyet foglalja, de elfér, csak azért nem cserélgetek, hogy cserélgessek, RHJ viszont olyan lehetőség volt amit nem lehett kihagyni. Ish-el én is így voltam kb, 1 hétig szemeztem vele FA-n, + dailyben sem tettem sosem a csapatba. Vártam, hogy kipukkadjon, erre csak nem akar kipukkadni, most meg már FA-n sincs és dailyben is drága, szóval jól lecsúsztam erről a bandwagonról.:D
Mint írtam nem azért tettem ki, mert éppen jó dolgom volt. :D Nem játszott Hétfőn és húztam helyette olyat, aki igen (ha jól rémlik Calderónt és természetesen ő is akkor nyomott 20+ meccset mikor már kitettem). RHJ-vel még ESPN-n is én próbálkoztam először még Gamenek is írtam mikor szóba került a Nets és hogy onnan csak őt vinném el, erre tessék , mindenhol bebuktam. :D Misc kategóriákban nagyon jó, kellett volna, de ez van. Ish Smith számomra sokkal nagyobb rejtély, aki egy Phillyben nem tud megragadni, érted egy Sixersben. :mrgreen: De legalább azt jelenti, hogy Hinkie nálam is hülyébb és ő ezért még pénzt is kap. :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.11.27. 20:01:06

Bob_Marley írta:Akiért viszont fáj a szívem az RHJ.....és ráadásul Cumbeehoz került, úgyhogy keresztet is lehet rá vetni, ott fog megöregedni. :D
Ugyan már.. Keepelni biztos nem fogom. :D:D Amúgy meglepődtem, hogy kitetted, de mondom ha már így alakult. Annyira nem vagyok rápörögve az FA piacra, McDermott is csak a helyet foglalja, de elfér, csak azért nem cserélgetek, hogy cserélgessek, RHJ viszont olyan lehetőség volt amit nem lehett kihagyni. Ish-el én is így voltam kb, 1 hétig szemeztem vele FA-n, + dailyben sem tettem sosem a csapatba. Vártam, hogy kipukkadjon, erre csak nem akar kipukkadni, most meg már FA-n sincs és dailyben is drága, szóval jól lecsúsztam erről a bandwagonról.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.27. 19:24:45

fcbarca0827 remélem olvasod majd még, Gino biztosan nem játszik így a helyére valaki mást tegyél. Nem mintha bármi is múlna rajta, mert agyonversz (két olyan napom volt, amikor nem hogy a tengerbe, hanem egy egész univerzumba se lettek volna képesek bedobni a labdát a drágalátos játékosaim. :D ), de jobb szeretem ha az ellenfél apai-anyait beletesz, s nem ilyen formaságokon bukna dolgokat.

Jót fog tenni ez a hét, meg majd a következő. Kipihenem magam és átlehet értékelni dolgokat. Az elmúlt időben kicsit elvesztettem a fonalat, nem szabadna ennyire csak a párharcokra koncentrálnom, de minden kategóriára szükségem van ha PO-ot akarok. Így viszont kénytelen voltam előző héten is ki-be tenni játékosokat, s nem feltétlenül kellett volna. Ish Smitht picit bánom, de benne nem sokat láttam és ha egy Phillynek se kellett akkor....játszani is láttam nem egyszer, egy alul méretezett emberke, aztán mégis jól tolja. Grat neki. :D Akiért viszont fáj a szívem az RHJ.....és ráadásul Cumbeehoz került, úgyhogy keresztet is lehet rá vetni, ott fog megöregedni. :D Na mindegy, keseregni nincs idő, jót fog tenni, hogy nem foglalkozok vele annyit és jövő héten sem, aztán újult erővel megint lehet követni a dolgokat és megtalálni a következő Barton-Fournier párosomat. :D Addig pedig szépen helyrerak fcbarca0827 és Game is.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.25. 19:23:05

varnagykrisztian írta:Srácok segítsen valaki, családi ligámban a sérüléséből visszatérő DURANT-et visszatenném DRUMMOND helyett de valami can't cut list-et ír.Az mi és hogy tudom megszüntetni?KÖSZI :mrgreen:
T/edd először benchre vagy előtte dobd ki Drummondot. Cant cut lsut azt jelenti, hogy vannak emberek akiket nem lehet kidobni, mert annyira értékesek hogy ezzel védi mgaát a yahoo az összejátszás ellen.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.25. 18:48:52

Srácok segítsen valaki, családi ligámban a sérüléséből visszatérő DURANT-et visszatenném DRUMMOND helyett de valami can't cut list-et ír.Az mi és hogy tudom megszüntetni?KÖSZI :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2015.11.24. 17:42:32

NFL Fantasy: nagyon kellett ez a győzelem Cumbee ellen (0,04 pont különbséggel :shock: ), eléggé sűrű a mezőny.

NBA Keeper Fantasy: két győzelem után két döntetlen, ezen a héten meg Slither ellen tolom, akinél van pár sérült. Amúgy ahogy várni lehetett, McCollum nagyon jó, viszont Gortat és Oladipo eddig csalódás.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.24. 06:32:38

neobarca írta:....
Na ennyi ha Whiteside megy büntetőzni.....Még mindig baromira bosszant, de saját magamnak is köszönhetem hogy nem nyertem, mert a pattanóra kellett volna rámenni és nem a büntetőkre (de pénteken még bíztam benne, hogy a bünti meglesz). Viszont továbbra is feldolgozhatatlan, hogy lehetett 81%-os a csapatod a vonalról.....Viszont akkor már Michaa ellen is valami hasonló legyen. :D Mert nekem ez már most látom, hogy nagyon fog hiányozni a PO-ért való csatában, hogy nem nyertem. Szóval minimum 6-6 legyen Michaa ellen is, ennyit kérek. :D

A héten fcbarca ellen 4-5 kategória is jó eredmény lenne főleg ha ez folytatódik mint, amit ránézve a statokra mutatott a csapata. De legalább Durant visszatért és Westbrook így nem fog 40 pontokat dobni. Kíváncsi vagyok, hogy Kobeval a sorában megnyeri-e a FG%-ot mert ha igen, akkor a héten is agyvérzést fogok kapni, mert elvileg azt a kategóriát fognom kell. A steal-blokk szintén "papíron" az enyém kell legyen és valahogy egyet még szerintem fogok nyerni. Négy kategória a cél a héten.

Amúgy milyen érdekesen csinálta a yahoo a sorsolást, legalább 4-5 csapatnak is a fcbarca-Game-Cumbee hármas jön szép sorjában csak más-más időszakban a bajnokságban, de ez a trió így egyben van nekem is meg most Slithernek is csak egy elcsúszással. És később kamajnak is vagy varnagykriszitannak is.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.23. 20:43:14

Bob_Marley írta:Ja így értem. Nekem mindig az a filozófiám, hogy kiegyensúlyozott csapat kell és aukciósban hülyeség elverni a pénzt két sztárra és aztán hajléktalanként guberálni a szemétben.

Szóval én ezt ajánlom, hogy próbálj fiatalokra rámenni és szétosztani a pénzt, pl én ha ezekből megtarthatnék pár embert ötöt simán feltudnék sorolni akit megtartanék.És ez egy 16 fős liga
Köszi Bob a tanácsot, csábító azért a HARDEN + CURRY duó de ezen a "fiatalításon" már én is gondolkoztam.

A 4. héten végre meglett az első győzelmem, vertem Meslija-Arfi-t 7-5-re de nem rajtam múlott, 19.-én nem játszatta Klay Thompson-t aki dobott 25 pontot amiből 10 büntető volt (PTS: 555 vs. 542+25) + (FTM: 101 vs. 93 + 10).Simán nyerhette volna a párharcot, én nem vagyok előrébb ezzel a sikerrel ő viszont PO-ért harcol.Próbálok erősíteni de Csabi nem adja a szakállt az istenért sem.
:mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.23. 10:59:38

Bob_Marley írta:Keeper liga:
Kicsit azért bosszant, hogy több volt ebben a hétben, de valószínűleg maradni fog a 6-6. Azért az hogy olyan fakezű emberekkel a csapatban mint Rondo-Mahinmi és Whiteside elég mókás, hogy neo 81%-kal büntetőzik. :D Plusz a TO kategóriát sem sikerül megfogni pedig pl direkt ezért vettem ki Mudiayt Péntekről. Plusz remélem csak kisiklás volt a tegnapi rossz dobóforma mert az irreálisan alacsony volt.

varnagykrisztian is remek hetet tolt ellenem és most neo is. Whiteside annyit blokkol mint az egész csapatom (ami pl a liga 3/4-e ellen elég lenne). :D No mindegy, de azért bosszant na....főelg, hogy neo-t az első évben vertem meg és azóta mindig megússza bakker. :D Most is ez nekem kötelező kellett volna legyen ha PO-ot akarok.... :?
Vége Bob ellen is a hétnek. Elégedett vagyok a 6-6-os eredménnyel. Én már a kettőnk közti csatát egy rangadónak fogom fel minden évben. Szerencsére most is tudtam meglepetést okozni. :mrgreen:
Az biztos, hogy kellett 1-2 extra tőlem illetve pár leolvadás tőled.
Whiteside félelmetes. 22 blokk 3 meccs alatt az több mint 7 blokk meccsenként. Mellé dobja a pontokat és szedi a pattanókat is szép számmal. Nagyon örülök, hogy lecsúszott hozzám, ő volt a legfontosabb célpontom idénre és meglett. Nem gondoltam volta őszintén szólva, hogy bent hagyjátok. :oops: Most az, hogy suta a vonalról hát istenem. Sokat nem áll ott szerencsére. :mrgreen:

James-Cp3 is elég jó hetet futott bár mind a ketten 3 meccset játszottak csak.
T. Parker-rel kifejezetten meg vagyok elégedve a heti teljesítményét nézve, Novo hozza amit idáig, Vucevic is éledezik sérülését követően. Smith-et örülök, hogy kiraktad, mert értékes játékos számomra erről a lutri FA-ról és nagyon bántam anno, hogy kitettem. 8)

De az igazi "csillag" akire nagyon büszke vagyok az Rondo. Ezt az embert a 10. körben húztam. A 10.ben. :D :D :D Én steal-nek érzem, de javítsatok ki, ha nem így van. Dobni még mindig nem tud (bár a 44% nem vészes) de azért az átlag 12pont 7.5 lepattanó 10 ast és 2 labdalopás idáig a szezonban több mint amennyit vártam tőle. =D>
Bob barátját pedig a héten megörvendeztette egy 13Pts (54%) 9,3Reb 12,3Ast és 1,7St-el. :mrgreen: 8)

Erről ennyit, jön a következő hét. Bízom most is a tisztes helytállásban. 8)

Slither kérlek válaszolj majd mert 3-4 napja nem jött válasz és így a többieknek se tudok mit mondani. :roll: :oops: :wink:
neobarca írta:Hol tudom beállítani, hogy ha jön pl csere megkeresés, kapjak róla e-mail értesítést? Idáig így volt, most viszont nem jön semmi... :oops:
Köszi előre is!
Erre senki nem tudja a választ? :oops: :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.22. 10:22:42

varnagykrisztian írta:
Aukciós draft lesz, lehet hogy megpróbálom berántani a HARDEN + CURRY duót aztán 1 évig mazsolázom. :mrgreen:
Ja így értem. Nekem mindig az a filozófiám, hogy kiegyensúlyozott csapat kell és aukciósban hülyeség elverni a pénzt két sztárra és aztán hajléktalanként guberálni a szemétben.

Ha ez segít ESPN-n én is benne vagyok egy rotoban és ezt draftoltam még szezon előtt:
10 Karl-Anthony Towns, Min C $25
14 Andrew Wiggins, Min SG $34
26 P.J. Tucker, Pho SG $4
30 Wesley Matthews, Dal SG $8
36 Marcus Smart, Bos PG $5
39 Zach LaVine, Min PG $6
43 Bojan Bogdanovic, Bkn SG $3
46 Jabari Parker, Mil SF $10
48 Derrick Favors, Uta PF $25
54 Avery Bradley, Bos SG $3
58 Otto Porter Jr., Wsh SF $3
62 Robin Lopez, NY C $10
68 Luol Deng, Mia SF $4
89 Julius Randle, LAL PF $6
97 Danilo Gallinari, Den SF $13
129 Marcin Gortat, Wsh C $4
162 Deron Williams, Dal PG $7
171 Goran Dragic, Mia PG $13
176 Harrison Barnes, GS SF $2
183 Mike Conley, Mem PG $12
185 Brandon Jennings*, Det PG $2
192 Randy Foye, Den SG $1

Crowder jött az üres helyre, mert Jennings ment IR helyre és természetesen Fournier itt is nálam van. :D Foye helyett jött.

Mondjuk ez trükkös liga, mert heti egyszer (vasárnap zárul a licit) lehet felvenni FA-t és 5$ a minimum licit és 80$ egységed van egész évre.
Előző hét vasárnap volt nagy licit háború,sajnos minden érdekes FA-t elvittek, pedig Bogdanovic sem igazán jött be, de így is második vagyok. Szóval én ezt ajánlom, hogy próbálj fiatalokra rámenni és szétosztani a pénzt, pl én ha ezekből megtarthatnék pár embert ötöt simán feltudnék sorolni akit megtartanék. És ez egy 16 fős liga.

Keeper liga:
Kicsit azért bosszant, hogy több volt ebben a hétben, de valószínűleg maradni fog a 6-6. Azért az hogy olyan fakezű emberekkel a csapatban mint Rondo-Mahinmi és Whiteside elég mókás, hogy neo 81%-kal büntetőzik. :D Plusz a TO kategóriát sem sikerül megfogni pedig pl direkt ezért vettem ki Mudiayt Péntekről. Plusz remélem csak kisiklás volt a tegnapi rossz dobóforma mert az irreálisan alacsony volt.

varnagykrisztian is remek hetet tolt ellenem és most neo is. Whiteside annyit blokkol mint az egész csapatom (ami pl a liga 3/4-e ellen elég lenne). :D No mindegy, de azért bosszant na....főelg, hogy neo-t az első évben vertem meg és azóta mindig megússza bakker. :D Most is ez nekem kötelező kellett volna legyen ha PO-ot akarok.... :?

Ma van NFL is, ott is ki-ki meccs van az egyik legjobb formában lévő ember ellen, remélem legalább ott sikerül nyerni mert az már féllábbal PO-ot jelentene. Ha viszont bukok akkor még jön a ligaelső és a legjobb formában lévő csapat.....Minimum egy bravúr kell akkor, mert most 6-4 a mérlegem (6-5 lesz vereség esetén) és 8-6 kell a PO-hoz szerintem. Dingo a Bingo ellen meg csak a győzelem az elfogadható. Szóval ma nyerni kéne Xanthor ellen és akkor PO ha csak valami oltári nagy pech nem történik vagy nem sikerül hozni a kötelezőt vagy 8-6 nem elég a PO-hoz. Úgyhogy Freeman megint hozhatna 3-4 TD-t. :D
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.22. 09:43:07

Bob_Marley írta:Én nem értem a kérdést. :D Rotoba pláne kerülni kell a rossz büntetőzőket, így Drummond kiesett. Ha elsőnek választasz akkor pedig Curry. Wiggins-Parker összehasonlításban pedig előbbi, miután utóbbi perclimiten van.
Aukciós draft lesz, lehet hogy megpróbálom berántani a HARDEN + CURRY duót aztán 1 évig mazsolázom. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.21. 22:35:24

Én nem értem a kérdést. :D Rotoba pláne kerülni kell a rossz büntetőzőket, így Drummond kiesett. Ha elsőnek választasz akkor pedig Curry. Wiggins-Parker összehasonlításban pedig előbbi, miután utóbbi perclimiten van.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2015.11.21. 16:36:58

Skacok, nemsokára indul egy hasonlóan színvonalas NBA KEEPER bajnokság mint a miénk csak rotoba, segítenétek 1-2 jó tanáccsal?Ti mit választanátok?

A. HARDEN + CURRY, 1 évben semmi majd a 2.évben megpróbálni erősödni

B. DRUMMOND + JABARI PARKER + ANDREW WIGGINS azt meglátjuk

C. ??????

KÖSZI, minden véleményre kíváncsi vagyok!
:mrgreen:
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.11.21. 01:05:14

MR. TROMORT777 írta:
Cumbee írta:
Ez most már nem hinném, hogy véletlen. Szerintem érdemes figyelni az árakra.
Megírtam Gumbo-nak meg elküldtem Neki a képeket és gyorsan válaszolt is.
Én sem tudtam, de azt írja, hogy lehetnek különböző árak a különböző tournamentekben, mert attól függ, hogy mikor készítették el az adott tornát, mert mindig a legújabb árakat alkalmazzák.
Persze ha egy torna már elkészült akkor azon belül mindenkinek ugyanazok az árak vannak és nem változnak.
Más sportágban ilyen nagyon nincs, mert pl fociban nem változnak ilyen gyorsan az árak.
Köszi a választ. Jó, hogy vannak kapcsolataid és nem kell találgatnunk, hanem tényleges információkat kapunk.:D
Minden esetre még mindig érdekes kicsit az árazási szisztémájuk, nap közben már lehetett hallani a híreket, hogy Cousinst esetlegesen eltiltják a meccsre, ennek ellenére a nap folyamán jóval feljebb vitték az árát. Gondolom valamilyen számítógépes algoritmussal áraznak, ami csak a teljesítményt figyeli.
MR. TROMORT777

2015.11.20. 00:07:15

Cumbee írta:
Megírtam Gumbo-nak meg elküldtem Neki a képeket és gyorsan válaszolt is.
Én sem tudtam, de azt írja, hogy lehetnek különböző árak a különböző tournamentekben, mert attól függ, hogy mikor készítették el az adott tornát, mert mindig a legújabb árakat alkalmazzák.
Persze ha egy torna már elkészült akkor azon belül mindenkinek ugyanazok az árak vannak és nem változnak.
Más sportágban ilyen nagyon nincs, mert pl fociban nem változnak ilyen gyorsan az árak.
Cumbee
Entrenador del Barça

2015.11.19. 23:54:16

Kép
Kép

Az előző ilyenre válaszoltam egyébként, csak ezek szerint nem küldte el, mert most visszanézve nincs válaszom. Röviden a lényeg ott is az volt, hogy a sima freerollban volt más az ára, a ticketesben megegyezett az össze többi árral, szóval nem volt benne logika. Itt meg nagyon durva a különbség.
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.19. 10:49:38

Hol tudom beállítani, hogy ha jön pl csere megkeresés, kapjak róla e-mail értesítést? Idáig így volt, most viszont nem jön semmi... :oops:
Köszi előre is!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.18. 07:36:55

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Chalmers egy napra vagy max pár napra jött, ahogy Smith is előzőleg
Mikor dobod már ki Bob? Szeretném felvenni... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mostmárt sztem érted miért idegesít ennyire, hogy nem nyomtam rá a gombra... :oops: #-o
Na remélem megnyugodtál, mert ahogy írtam is ez egy rohadt kemény párharc lesz és főleg majd csütörtökön fog nagyot fordulni a világ miután nálad CP3-Rondo-James-Whiteside is parketten. utóbbi meg amúgy is mi....Tök jól tartom magam megint blokk kategóriában, miután nálam több ember is képes 1-1 blokkra, erre jön Whiteside és kioszt 10 sapkát, köszi. Ezzel el is ment az a kategória. A többi meg nagyon szoros, s a százalékok se fognak így maradni nálam, mert tarthatatlan. Plusz nálad több ember is lesz a héten, úgyhogy lesz még itt izgalom bőven.

NFl:
Na itt meg elérkeztünk a finishez utolsó négy hét következik. És 4 csapat is 6-4 mérleggel a 2-5 helyen, plusz ahogy Cumbee jön fel az koránt sem vicces, úgyhogy baromi izgalmas a szitu. Sajnos én megkapom Xanthort aki szintén remek formában van én meg pont fordítva, kritikus párharc a Po szempontjából, de kevésnek érzem a csapatot. Aztán majd kiderül, a jó öreg NFL fantasy szokásosan totál kiszámíthatatlan és hetek alatt változik a helyzet....ezért utálom. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.17. 10:38:56

Bob_Marley írta:Chalmers egy napra vagy max pár napra jött, ahogy Smith is előzőleg
Mikor dobod már ki Bob? Szeretném felvenni... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mostmárt sztem érted miért idegesít ennyire, hogy nem nyomtam rá a gombra... :oops: #-o

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.16. 16:09:24

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Mondjuk gondolom majd jönnek mások helyettük, akik szórnak 30 pontot.
Ettől azért nem tartanék. Idén nem sok keresni valóm van az erős csapatok ellen sajnos. És a "csodafegyverem" Thortont is elintézte a rakéták edzője...
Ruddel idáig besült, a szebb napokat megélt Parker majdhogynem FA, Morris nem találta a héten dobóformáját, ahogyan Martin sem... Rondo ingadozik, bár assistben ott van mint mindig, a többiek meg kukák.

Egyedül az általad leírt Nowo-ban viszont idáig remeklő bízhatok de ő meg sérüléssel bajlódik. :mrgreen:
Whiteside a stabil figurám, de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat.

Törekedni fogok rá, hogy megszorongassalak, de a győzelmed szerintem nincs veszélyben... 8)
Szerintem pedig ez nagyon szoros lesz, mert nálam sincsenek 30 pontos emberek de hát ez természetes is miután te is meg én rossz helyeken draftolhattunk. Nekem pl ott van Crowder baromi gyengén dob mezőnyből,d e legalább eltesz egy triplát és vezeti a ligát labdalopásban, emiatt pedig nagyon értékes számomra. Vagy Aminu aki szintén a védőstatokban erős, vagy Mudiay sok assistot ad még ha el is adj vagy 5-6+ labdát. :lol: Szóval az én eredményeim is abszolút csalókák, de én a misc kategóriákra megyek rá, abban van esélyem. Dobásra ezek az emberek nem elég konzisztensek.

Nekem is eddig jó volt a sorsolásom, de a hétre is jó lenne győzni, utána már nem sok esélyem lesz, de egy szoros eredményre bárki ellen jó lehetek ha a misc kategóriákat sikerül fogni és akkor már a pontok közül is leeshet valamelyik. :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2015.11.16. 15:23:05

Nem gondoltam volna hogy ilyen durva aranyu lesz a gyozelmem, de a vegere csak osszehoztak a sracok. Csapat statisztikakat nezve kb. mindenbol kozepes a csapatom, csak lepattanokban es labdalopasban vagyok kiemelkedo, szoval eddig a jo sorsolasomnak koszonthetem a gyozelmeket.

Ha a serultek rendbejonnek es a rossz formaban levo jatekosok is javulnak akkor egesz rendben lesz a csapat. Eddigi MVPm Lowry es Bledsoe megosztozva. :)
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.16. 13:57:58

Bob_Marley írta:Mondjuk gondolom majd jönnek mások helyettük, akik szórnak 30 pontot.
Ettől azért nem tartanék. Idén nem sok keresni valóm van az erős csapatok ellen sajnos. És a "csodafegyverem" Thortont is elintézte a rakéták edzője...
Ruddel idáig besült, a szebb napokat megélt Parker majdhogynem FA, Morris nem találta a héten dobóformáját, ahogyan Martin sem... Rondo ingadozik, bár assistben ott van mint mindig, a többiek meg kukák.

Egyedül az általad leírt Nowo-ban viszont idáig remeklő bízhatok de ő meg sérüléssel bajlódik. :mrgreen:
Whiteside a stabil figurám, de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat.

Törekedni fogok rá, hogy megszorongassalak, de a győzelmed szerintem nincs veszélyben... 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.16. 12:30:16

neobarca írta:Újabb hét zárult. Csúfos vereséget szenvedtem Slithertől... :(
Pedig egész héten vezettem... :mrgreen:

Sajnos nem igazán látom a fényt az alagút végén. Egész jól tudom tartani magam aztán valahogy mindig az utcsó nap bukok egy nagyot. Nehéz, döcögős év lesz ez így nekem... :cry:

És még Chalmersről is lemaradtam... Nagy szerencséd van Bob, mert épp rá akartam nyomni amikor egy ügyfelem hívott. Mire letette meg már nálad volt... #-o
Bár ő a Te liblinged, szal nem sajnálom tőled... :mrgreen:
Chalmers egy napra vagy max pár napra jött, ahogy Smith is előzőleg.

Tavaly gyengén kezdtem négy vereséggel, idén viszont eddig ESPN-n és itt is hibátlanul megy. Csak sikerült kantyt legyűrni bár a hét napból négyszer is 40% alatt dobtak a fiaim.....Ami azért elég elkeserítő pl erre a hétre nézve, mert ha marad ez a dobóforma akkor komoly gondok lesznek.

A héten pl Fournier, aki az egyik legjobb triplázóm és pontgyárosom csak két meccset játszik, ez sem jó előjel. Misc kategóriákban eddig erős voltam, remélem ez a héten is működni fog mert akkor arra lehet alapozni. Egyáltalán nem számítok könnyű meccsre a héten, de muszáj lenne győznöm, mert utána csak PO-ért küzdő csapatok jönnek s bravúrok kellenek. James-Paul is csak három meccses és Vucevic kettő ennek azért roppantul örülök. :D Mondjuk gondolom majd jönnek mások helyettük, akik szórnak 30 pontot.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2015.11.16. 12:17:14

Újabb hét zárult. Csúfos vereséget szenvedtem Slithertől... :(
Pedig egész héten vezettem... :mrgreen:

Sajnos nem igazán látom a fényt az alagút végén. Egész jól tudom tartani magam aztán valahogy mindig az utcsó nap bukok egy nagyot. Nehéz, döcögős év lesz ez így nekem... :cry:

És még Chalmersről is lemaradtam... Nagy szerencséd van Bob, mert épp rá akartam nyomni amikor egy ügyfelem hívott. Mire letette meg már nálad volt... #-o
Bár ő a Te liblinged, szal nem sajnálom tőled... :mrgreen:

Válasz küldése