Neymar ellen meg szimplán van egy egyszerű ellenszenve a játékosok egy részének, mert nagyon fiatal, nagyon gazdag, mindenki tudja hogy a legjobb lehet , meg ugye madridosoknál benne lehet az is hogy választhatott de nem hozzájuk ment, stb.
Meg azért eléggé frusztráló lehet hogy oda-vissza szivatja a csapatodat.
Szerintem egy játékos sem gondolkozik azon, hogy hú, Neymarnak hárommal több autója van, meg szebb barátnője, majd én jól odarúgok neki,és megbosszulom
A képlet egyszerű. Isco játékpercekre éhezik, nagy benne a bizonyítási vágy, mert nem kezdő Madridban, és néha becsúszik az ilyen (Muniesát mikor először berakta Pep, és rögtön pirosat kapott, vagy mondhatnám Messit is első válogatott meccsén,bár az kicsit más). Látszott Iscón, hogy nagyon akar, de a csapat játéka nem javult a becserélésével, és eldurrant az agya egy pillanatra. Szerintem is pirosat ért, de semmi több, benne van. Az teljesen más, mikor áll a játék,és pl. Pepe rálép Messi kezére, azért én sokkal több meccset adtam volna,mint amennyit kapott, de ennek köze nem volt ahhoz, vagy mondjuk Ronaldo könyököse Alvesnek(?),az is sima sárga, semmi több, játék hevében történt,sprinteltek mindketten a labdára.