Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint azt gondolom te is sejted Maxi nem a Barcelonában kezdett focizni, játszott ő már pár helyen, pl.: a River Plate csapatában! Ismerős?antiimperialista írta:Tényleg nem akarok kötekedni, de szerintem egyikünknek sincs fogalma sem arról, hogy mennyire tehetséges Maxi, mivel egyszerűen nem tudjuk, milyen játékos.Silvanus írta:bizonyítsa páratlan, szerintem méltatlanul lebecsült tehetségét! Forcá MAXI!!!
A "páratlan tehetségű" kifejezésről pedig nekem Ronaldinho és Messi jutnak eszembe.
Tényleg nem akarok kötekedni, de szerintem egyikünknek sincs fogalma sem arról, hogy mennyire tehetséges Maxi, mivel egyszerűen nem tudjuk, milyen játékos.Silvanus írta:bizonyítsa páratlan, szerintem méltatlanul lebecsült tehetségét! Forcá MAXI!!!
LG írta:Igen, pont ez az érdekes, Rijkaard akarta h idejojjon, és nyáron o akarta megtartani, télen szintén, mindig mondogatta h tervei vannak vele, ennek ellenére nem játxik 1 budos percet sem, és ha Henry vagy 1 másik csatár jonne tovább romlana a helyzete.Gerafan írta:Amint a hírekben olvassuk, Maxi nem így gondolkodik, mert ő még mindig hisz benne, hogy játszani fog, csak az edző nem ért ezzel egyet, mert valami ellentét lehet e két ember között, mert nincs értelemes magyarázat arra, miért hagyja ki hétről-hétre ezt a szerencsétlen gyereket a csapatból. Nem ő volt az edző, amikor leigazolta a Barcelona vagy mi? Nem tudom mi alapján lett leigazolva...
Ha Eto'o nem játszik, akkor szerintem Rijkaard a végére behozza Maxit, de max 10 percet fog kapni.mixer írta:A Malaga ellen biztos kap bizonyitási lehetőséget.
Reméljük az ő goljaival nyerünk