2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
dali írta:Egy magyar szakember véleménye Ronaldinhoról "Mert attól,hogy kettőt pompásan sarkal,még nem sokat tesz hozzá csapata játékához" mondta DétárinkSzerinte Sheva a legjobb,persze véleménye mindenkinek lehet
elhiszemszilviaaa írta:emberek kint voltam a Milan-Barcán milánóban. akkora hangulat volt....nagyon ott voltak aszurkolóink. és találkoztam az U21es barcával. az egyikőjük tisztára olyan mint Raúl.. bocs ez ssértésaki tehetei menjen el egyszer Barca meccsre élete legjobb élménye lesz! Barca 4ever
Azért ezzel lehetne vitatkozni. Amikor messziről rászúrja, az általában a közönségben köt ki sajna.cruyff írta:Tényleg, én is megfigyeltem, hogy Henry csak baloldali ékként veszélyes. Bárhol máshol (jobboldalt, centerben, kissé hátravonva stb..) semmi! Eto'o-val ellentétben, aki viszont bárhonnan gólveszélyt jelent, és gyakran váltogatja is a posztját meccs közben!
most nem azért de a ronaldo volt már párszor rossz passzba de ha jól össze jön neki egy idény akkor ...Attya írta:Ronaldo már nem a régi, Robinho nem csapat játékos, Henry lenne egyedül veszélyes!!!totobike írta:De viszont akkor lehetnek proplémáink ha a reálba megy nézd meg mire képes az arsenálba és ha létrejönne egy ronaldo robinho henry trio azt azért lehet hogy mi is megsínylenénk
Ronaldo már nem a régi, Robinho nem csapat játékos, Henry lenne egyedül veszélyes!!!totobike írta:De viszont akkor lehetnek proplémáink ha a reálba megy nézd meg mire képes az arsenálba és ha létrejönne egy ronaldo robinho henry trio azt azért lehet hogy mi is megsínylenénk
De nálunk akkor sincs gond,ha nem jön Henry,mert szinte tökéletes a csapat,és nálunk játszik a világ legjobbja!windu írta:illetve a realnak sokkkkkkal inkább kéne egy henry mint nekünk
ezzel szembe
henry ha elmegy az arsenalból csak barcelonaban köthet ki
szerintem
mire gondoltál ?????balazsfoci írta:Ezt nézzétek meg!Valami hihetetlen ez az ember!És ez nem hiszem hogy trükkfelvételek sorozata!Majd írjátok le a véleményeteket!Remélem még nem láttátok