Én is emlékszem az Osasuna-s esetre, ami kísértetiesen hasonló volt és őket simán kirakták. Viszont egy kiscsapat nem fog akkora figyelmet kapni. Egy Real-al azért más dolog. Ennek ellenére nem hiszem, hogy lenne bármi is, max egy kis bünti, vagy az orosz már nem léphet pályára a kupában vagy hasonlók. Összességében viszont egy baromi nagy amatőr hiba a Real részéről. Annyi ember dolgozik ott, és ilyet nem vesznek figyelembe a nevezéskor...
LE szerintem abszolút nem nézte le az ellenfelet. 6:1-es vezetésnél, amikor van vagy 10 perc hátra, teljesen "hidegen" beküldeni egy fontos játékost teljesen felesleges lett volna. Egy 1:1/2:1-nél vagy a 20. percben már más lett volna a helyzet, de így abszolut jogosnak tartom a döntését.
A meccs teljes egészében tetszett. A fiatalok jól teljesítettek, Aitor különösen tetszett, az assistja is szép volt, talán Samper volt egy kicsit gyengébb az átlagosnál. Mondjuk ez fakadhat abból, hogy nem a helyén játszott, de annyira ő se lógott ki.
Sandro mesterhármas.

Nagy volt, a gólpassza pedig felért legalább 2 góllal. Munir is nagyon jól teljesített, mezőnyben és kapu előtt is. Azt az emelését már beent láttam, kiváló helyzetfelismerés és nem is tévedett sokat.
Aki még tetszett az Bartra. Olyan ellentmondást nem tűrően játszott, hogy élmény volt nézni, a hosszú labdái pedig élményszámba mennek.