Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem Saviola még ,,minőségibb" csere lenne.totelcamp írta:sztem azé nem kéne eladni me legalább ezen a poszton van minőségi cserénk
Mintha kőbe vésted volna! Tökre így van, ahogy mondod!!!LG írta:Ha marad, ha nem, így sem fogjuk elfeljteni a nevét, azzal a milánoi gollal már beírta magát a Barca torténelmébe.
Én is ezen gondolkoztam!!..És ha elfogadja a padozást akkor szerintem Henry jövetelekor sem kellene elmennie,ez attól függ Rijkaard milyen felállást tervez egy esetleges Henry érkezéskor!!!Ha Messi-Henry cserés,rotációs forma lenne,akkor tényleg ha fájdalmasan is,de mondjunk búcsút neki!!!Bodi írta:Szerintem is meg kell tartani Messi cseréjének!
Persze ha jön Henry,akkor mennie kell....
Ha mondtam valaha valami rosszat Gyulára, mindet visszavonom!De azért Messi még így is sokkal jobb.harcilepke írta:Mostanság töb szerepet kapott és ez látszik a játékán is. De Messi mellett csak rotációban fér be. Ezt kellene elfogadnia, mert valszeg csak így maradhat. Ja és persze csak akkor ha Messi tartja a formáját:), mondjuk vajmi kevés esélyt látok arra hogy a messi gyerek nagyon visszaesne...