mármint nézi vki a sorót?

Én láttam.. de egy [auto_cenzúra] szerintemS T U P I D S H A R K írta:Silent Hill-t ki látta![]()
Hát nem tudom....ódákat zengtek erről a filmről, 3-4 parásabb (nálam nem az a fontos, hogy minél több legyen) résztől eltekintve elég zavaros (ezt mondjuk szándékosan csinálták, mert a végén derülnek ki a dolgok, de sajnos túlzottan kusza), az egyébként egész jó alapötlet.BaRcADINHO10 írta:nézzétek meg a két nővér című filmet!!!!!!
hát a kör meg a szem ahoz képest mesefilmek.nagyon durva, legalábbis nekem nagyon teccet.alig mertem megnézni!!!!!!
A Tale of Two Sisters -----> ez az eredeti cím
leszedtem a filmet (THE DESCENT), de még nem volt rá időm megnézni ithon.ma elmentem a moziba a csajommal.HÁT EZ A FILM.nagyon állat.a barátnőmnek végig e szeme előtt volt a keze.BESZARÁS ez a film.Charlie írta:Moziban láttam,azokkal a hanghatásokkal,jó sötétben,sztem nagyon jó!nagyon jó film?????????
mer akkor lehet lekapom!!!!!!!
C.
Én is láttam kb. egy hete...hát nagyon fosatós...Charlie írta:Moziban láttam,azokkal a hanghatásokkal,jó sötétben,sztem nagyon jó!nagyon jó film?????????
mer akkor lehet lekapom!!!!!!!
C.
nagyon jó film?????????Charlie írta:Látta már valaki aA Barlangot
![]()
Én horrorfilmeken nőttem fel,sose féltem egytől se.Na de ez...Minden bajom volt már tőle.
C.