Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben bizony egyetértünk. Az egy gyönyörű mez volt... Kár, h egy szezon után kiselejtezték az okosok...-SamS- írta:nekem a legjobban a kék sötét kék tetszik még![]()
az is nagyon jó volt
neeem erőől szó nincs, csak Scolari segített beilleszteni a csapatba Ronit.mer Rijkaard nem tudta h mit csináljon vele...Szakacs írta:ezt en is ertem, de mi az h rijkard enm tudta magara megcsinalni a dolgot..es en ugy tudom h rossel akarta scolarit edzonek, es nem laportaval volt jo kapcsolata...scolarinak..Rivaldinho írta:azt jelenti, nem nagy cucc egyépként, hogy Rijkaard nem tudta hogyan jáccasssa Dinhot ezért az első pár hónapban amikor Rijkaard idejött, akkor Laporta felkérte Scolarit h segítsen a holllnad trénernek, beilleszteni Ronit a csapatba...Szakacs írta:lattatok a cikket a sport.es-en eleg keveset ertek spanyolul, de mar a cim eleg durvanak tunik(a rosselrol szolo cikk)
ezt en is ertem, de mi az h rijkard enm tudta magara megcsinalni a dolgot..es en ugy tudom h rossel akarta scolarit edzonek, es nem laportaval volt jo kapcsolata...scolarinak..Rivaldinho írta:azt jelenti, nem nagy cucc egyépként, hogy Rijkaard nem tudta hogyan jáccasssa Dinhot ezért az első pár hónapban amikor Rijkaard idejött, akkor Laporta felkérte Scolarit h segítsen a holllnad trénernek, beilleszteni Ronit a csapatba...Szakacs írta:lattatok a cikket a sport.es-en eleg keveset ertek spanyolul, de mar a cim eleg durvanak tunik(a rosselrol szolo cikk)
azt jelenti, nem nagy cucc egyépként, hogy Rijkaard nem tudta hogyan jáccasssa Dinhot ezért az első pár hónapban amikor Rijkaard idejött, akkor Laporta felkérte Scolarit h segítsen a holllnad trénernek, beilleszteni Ronit a csapatba...Szakacs írta:lattatok a cikket a sport.es-en eleg keveset ertek spanyolul, de mar a cim eleg durvanak tunik(a rosselrol szolo cikk)