Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kiszámíthatatlanul örök vesztes csapat. Ha ők kiejtenek minket meg is érdemeljük.noname írta:Megkaptuk az egyik legkiszámíthatatlanabb csapatot. Remek. Kb az össze csapatot egymás ellen sorsolják, aminek nagyobb szurkoló bázisa van.
A Roma rekordot állíthat fel, egy BL szenzoban legtöbb bekapott góllal.soadroli írta:roma-real
uefa.com-on biztos közvetítik,bár nem tudom, hogy mobilról is megy-e...MessiNeymarSuarez írta:Hát akkor ma BL sorsolás, nagyon kíváncsi vagyok![]()
Én örülnék egy Arsenalnak, szép meccsek lennének.
Real-Gent borítékolva, de nagy lenne ha megkapná a Juventust![]()
Amúgy esetleg tudna valaki dobni egy olyan streamet ami mobilon is nézhető?Lehet akár kínai is,csak kép legyen minimum
Ugye itt most még véletlenül sem azt feltételezed, hogy ESETLEG van egy kis irányítottság a sorsolásban?noname írta: Juvét nem kapjuk, mert a tavalyi dönt párosítása túl nagy marketingértékkel rendelkezik egy nyolcaddöntőhöz.
Nananana az egyik kedvencem (Bakero) pont a PSV ellen rugta elete egyik legszebb goljat.visca el barca írta:psv-vel ellen én is szívesen látnám a csapatot, velük úgysem játszottunk még. psg, arsenal már unalmas
real-gent meg alap. próbálom keresni h a fogadiroidák mekkora oddsot adnak h ez lesz, de nem találok ilyet...