Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A maximumot próbálják magukból kiadni ez dicséretes. Második félidő meg jobban sikerül mint az első.Nero. írta:Nem azt mondom, hogy ne nézzétek meg, félszemmel én is nézem, de az eredmény meg a mutatott játék nem meglepetés, mert ez a realitás. Ezek a játékosok erre a teljesítményre képesek, és igen, van akinek egy labdaatvetel is nehézséget okoz.

Azért még nézhetjük, ugye?Nero. írta:Amikor leültetek a TV elé mit gondoltatok, hogy az elmúlt hónapok alatt mindenki megtanult focizni a klubjában?
én azt gondolotam h unalmas az mkb és mivel lusta voltam felkelni, így átkapcsoltam a fociraNero. írta:Amikor leültetek a TV elé mit gondoltatok, hogy az elmúlt hónapok alatt mindenki megtanult focizni a klubjában?

Többször is mondta , hogy ezt a szezont még végigcsinálja a Legiánál szeretne bajnoki címet ünnepleni illetve gólkirály lenni. Az EB-ig Lengyelországba fog maradni ne izguljDaVeR írta:Mostanában kezdenek felerősödni azok a pletykák, hogy Nikolocs ot eladják Kínába, és bár kijelentette, hogy ő maradna, nagyon szomorú lennék ha kivásárolnák a Kínaiak.. Vagy legalább is remélem az EB ig maradhat Lengyelországban és utána esetleg nem csak Kínából érkezne rá olyan ajánlat.. :/

És ne felejtsük el Gyurcsóékat sem, akik Lengyelországba igazoltak. És most volt nemrég egy riport a Kossuth rádióban, ahol pont azt ecsetelték, hogy az elmúlt két hónapban nőtt az igazolt játékosok száma és legfőképpen a kicsiknél és jobban mint a "tervezet". Nagyon örömteli hírek ezek, valahogy el kell indulni és az EB kijutás lökést fog adni, ebben biztos vagyok. Hajrázola8787 írta:
Nem gondoltam volna, de tényleg valami beindult. Régen is volt sok idegenlégiósunk, de mégis mostanában tesznek le valamit az asztalra (Kádár, Nikolics, Németh).
Nagyon remélem, hogy az EB-ig összeállunk, ott nem égünk le nagyon és már pozitív lesz az egész. (köszönet Pintérnek persze, aki összeállította a csapatot)

Nem akarok negatív lenni, mert remélem én is, hogy sokat fog játszani és fejlődni tud majd, de ő "csak" a másodosztályban jelenleg kiesés ellen küzdő csapatban fog játszani, a másik két úriember pedig az élvonalban pallérozódhat.zola8787 írta: Kalmár -> Frankfurt

Igen-igen, ha nem jön közbe valamilyen sérülés, elég valószínű, hogy ott lesz az utazókeretben, úgyhogy nagyon jó lenne, ha folyamatosan játszana, gólokat és önbizalmat szerezne (nem a pályán kívüli önbizalmat...). Ebben a rendszerben, ahol a legjobb csoport 3.-ak továbbjutnak simán lehet esélyünk, de ha hasonló elánnal küzdenek, mint a norvégok ellen, akkor engem nem érdekel az eredmény, nem szabad túl magasra tenni a lécet.kanty írta:Szalai a Hannoverben folytatja.
Menő szapulni őt is - helyenként teljesen jogosan -, de azért nagyon kéne, hogy az EB-re úgy menjünk, hogy van néhány meccs és gól a lábában.