Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint mondtuk heten át az Atletico-ra amikor elfogytak a fordulók és az élen maradtakAlcantara írta:Ákos ne legyél naiv. Szép eredmények, tiszteletreméltó,de ezek nem fognak semmit nyerni.hank1ee írta:Amit most a Leicester csinál, az zseniális. Egy olyan bajnokságban, ahol szinte minden a pénzről szól, megmutatják, hogy kevés pénzzel is lehet fantasztikus eredményeket elérni, és az alázat, lelkesedés, csapatszellem a legfontosabbak ebben a játékban. Szerintem a lehető legjobbat tesznek ezzel a futballnak, tisztelem őket érte! Remélem, megnyerik a bajnokságot.
Nem bírják végig a tavaszt, el fognak fogyni előbb-utóbb.
ezt meg mégis mire alapozod?Bob_Marley írta: Itt a pénz az egyik faktor a másik meg szerintem az hogy tudják a Chelseanél hogy Mourinhol 0-róla is feltudja őket építeni újra.
Ákos ne legyél naiv. Szép eredmények, tiszteletreméltó,de ezek nem fognak semmit nyerni.hank1ee írta:Amit most a Leicester csinál, az zseniális. Egy olyan bajnokságban, ahol szinte minden a pénzről szól, megmutatják, hogy kevés pénzzel is lehet fantasztikus eredményeket elérni, és az alázat, lelkesedés, csapatszellem a legfontosabbak ebben a játékban. Szerintem a lehető legjobbat tesznek ezzel a futballnak, tisztelem őket érte! Remélem, megnyerik a bajnokságot.
Akkor ajánlok neki egy tükröt és nagyon hamar megfogja találni. Egyébként a kérdésedre a válasz, hogy kit lehetne év közben, Ancelottinak nincs pl csapata, és az ő "atyai gondoskodása" igenis összerázhatja a bagázst és rendbe teheti őket fejben. Amúgy meg Abrahamovic nem azért ad neki időt mert olyan jófej, hanem mert szerintem azon dilemmázik, hogy menthető e még a szezon és ez megér-e sok 10 millió fontot, azért hogy edzőt cseréljen.Bob_Marley írta: de én hiszek benne, hogy Mourinho megtalálja a fertőt és jók lesznek tavaszra.
Kinek a hibája, hogy széthúzás van az öltözőben? Nem az edzőnek kellene kezelnie, motiválnia a csapatot? Hosszútávon lehet sikerekeket elérni, de az mennyivel lesz jobb megoldás, hogy Mou marad és az Ő kedvére elmegy a fél keret és elköltenek rengeteg pénzt majd minimum egy évig épít egy csapatot ami újra oda érhet nemzetközi szintre? Miközben ha elég tökösek váltani, akkor talán megmenthető lett volna ez a szezon, mert tavaly ez a keret símán bajnok tudott lenni. Értem én, hogy szeretik Mou-t, de megbukott és ezt neki is és a vezetőségnek is be kellene látnia. Elég megnézni egy Chelsea meccset, abszolút fogalmatlanság és tanácstalanság.Bob_Marley írta:Szerintem nagyon cinikusan beszélt a játékosairól és egy percig nem tagadta hogy bajban vannak. Mondta, hogy BL sem lesz meg és a Leicester jobb volt. Annyiból azért talán jobb hogy marad, hogy lehet majd újult erővel nekikezdeni adott esetben a következő idénynek. Anno Ferguson se csapták ki mert gyengébbek voltak, a szurkolók is megértik hogy ez van. Én továbbra is annak tulajdonítom be a dolgokat, hogy kőkemény széthúzás lehet az öltözőben. Ha megtalálja a ráksejteket és kiírtja akkor jók lehetnek. A vezetőség szerintem türelmes és ez jó, mert csak így lehet hosszútávon sikert elérni. Ha kiakarták volna rúgni akkor a válogatott szünetnél kellett volna, hogy legalább egy új edző némi-nemű akklimatizálódási időt nyerjen. Nem így tettek innentől már ez úgyis elment, s adott esetben még szezon közben is megtalálhatja a renitens embereket akiket szépen ki kell tenni a partvonalon kívülre. BL-ben az ő szakmai tudása és alapvetően a csapata tehetsége bármire predesztinálhatja a Chelseat. Ami van az tényleg botrány náluk, de én hiszek benne, hogy Mourinho megtalálja a fertőt és jók lesznek tavaszra. Nálam azért Fabregas hozzáállása konkrétan a vérlázító kategória egyébként.
Hát ha a PL árakat nézzük, egymás között, Vardy idősebb ám gólkirály jelenleg, Mahrez csak 24 és nem sok góllal van lemaradva Vardytól, így ha egy árat kéne mondanom, a 2 együtt minimum 40m font.PCsabi írta:Vardy-t és Mahrez-t mennyiért fogják eladni a nyáron? Összesen 1,4 millió fontért vették őket