Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem már a vb-n eldőlhet,hogy milyen játékos!cps46 írta:Ez igaz, csak neki még jobb is mint Forlánnak volt tavaly, mert ő kiegyensúlyozottan szállítja a gólokat, és ráadásul az a 28 nem kevés. Meglátjuk jövőre mit tud...S T U P I D S H A R K írta:Toninak is csak egy jó szezonja van mint tavaly Forlannak
cps46 írta:meg ellőni mindent még a szögletzászlótól is, és akkor jönni fognak a gólok, ahogy eddig is.Amúgy szerintem Tonit már nem lehet megfogni.
Ez igaz csak az a baj,hogy minden évben van egy ilyen Toni vagy Forlan aki állandó az egyedül Henry és Eto'o azért szép lenne jövőre idejönne és akkor aki házi gólkirály lesz az nyerné a spanyol gólkirályi címet és az Aranycipőt is mondjuk 30-31(gólok)-re győzne egyikük és azzal a csapat is jól járna.STUPIDSHARK írta:Toninak is csak egy jó szezonja van mint tavaly Forlannak
Ez igaz, csak neki még jobb is mint Forlánnak volt tavaly, mert ő kiegyensúlyozottan szállítja a gólokat, és ráadásul az a 28 nem kevés. Meglátjuk jövőre mit tud...S T U P I D S H A R K írta:Toninak is csak egy jó szezonja van mint tavaly Forlannak
Szerintem senkit nem kell figyelni, egyszerűen csak normilásan kell játszani, nem kell görcsölni meg ellőni mindent még a szögletzászlótól is, és akkor jönni fognak a gólok, ahogy eddig is.Lyonel írta:Inkább Villára kéne figyelni, nem Tonira, mert a végén a Pichichi is elúszik!