2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor használj chrome-ot. Szívesen.visca el barca írta:én sem értem...
gyula, téma váltást is megcsináltam, az sem jó.
visca el barca írta:áh csaba, én ezeken a dolgokon már rég túl vagyok
Ez a css lesz a hiba.visca el barca írta:csak félig értettem amit mondtál, de ott sincs semmi hibaüzenet. egyszerűen ha a mozilla blokkolna vmit, akkor vmelyik másik oldalnál is elő kellene h jöjjön a hiba.
Én Chrome-ot használok, de este meglesem, ha nálam is előjön akkor megpróbálom kideríteni. Esetleg egy próbát megérhet az, hogy chrome-ban átállítod az ncore témáját és utána újra megpróbálod ff-ből.visca el barca írta:csak félig értettem amit mondtál, de ott sincs semmi hibaüzenet. egyszerűen ha a mozilla blokkolna vmit, akkor vmelyik másik oldalnál is elő kellene h jöjjön a hiba.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a böngésző blokkolja a css-t, és ezért nem tud betöltődni. Esetleg ha egy developer console-t (jobb egér, majd Inspect Element (Q)) megnyitsz, akkor ott lehet hogy kapsz hibaüzenetet, amire googleban rá lehet keresni.visca el barca írta:újracsaptam a gépemet, és az enkór totál behalt mozilla alatt. chromemmal jó, és mozilla alatt egyébként minden más oldal gond nélkül működik.
ennyit látok belépés után:
http://kepfeltoltes.hu/160110/ncore_www ... es.hu_.jpg" target="_blank
valami ötlet?
Ez windows 7?visca el barca írta:újracsaptam a gépemet, és az enkór totál behalt mozilla alatt. chromemmal jó, és mozilla alatt egyébként minden más oldal gond nélkül működik.
ennyit látok belépés után:
http://kepfeltoltes.hu/160110/ncore_www ... es.hu_.jpg" target="_blank
valami ötlet?
Elvileg valahol van egy gomb amivel a Youtube-nak lehet úgymond jelenteni, hogy jogtalan a szerző követelése. De nem biztos, hogy visszakapod a hangot alá.Kash írta:Üdv!
Csináltam egy videót, vágtam alá zenét, feltöltöttem youtube-ra, majd valami copyright vagy miafenére hivatkozva eltávolították a hangot a videóról...Erre számítottam, és ezért kellene a segítségetek: Mit tegyek, hogy ez ne történjen meg? Kismillió videó van ugyanazzal a zenével feltöltve, mint amit én is a videó alá tettem, az övéket mégsem tiltották le.
Hogyan oldajam meg, hogy ne halkítsák le a vidit? Jöhet PÜ-ben is a válasz akár.
Igen integrált.Petr írta:Gondolom a VGA integrált, az lehúz belőle valamennyit (sokat), de egyébként is szeret néhanapján lefoglalni magának a rendszer valamennyit.Sipi24 írta:Amúgy 2x4 giga hyper x fury black memóriám van. Az nem tudom mennyire baj, de már mikor megvettem és rá raktam a rendszert és néztem a rendszer tulajdonságaiba, azt írt a memóriára, hogy 8 giga van de csak 7,66 giga használható, ez nem tudom mennyire baj.
Op. rendszer nélkül nem fog működni a szoftver, de a BIOS-os dolgot végigpróbálhatod.
Gondolom a VGA integrált, az lehúz belőle valamennyit (sokat), de egyébként is szeret néhanapján lefoglalni magának a rendszer valamennyit.Sipi24 írta:Amúgy 2x4 giga hyper x fury black memóriám van. Az nem tudom mennyire baj, de már mikor megvettem és rá raktam a rendszert és néztem a rendszer tulajdonságaiba, azt írt a memóriára, hogy 8 giga van de csak 7,66 giga használható, ez nem tudom mennyire baj.
Most nincs időm túlságosan beleásni magam, de linkelek a problémáidra 1-1 esetleges megoldást.Sipi24 írta:
Első hibakódra ezt dobta google, sok kép meg lépés van benne, szóval csak nem tök hülyeség, én nem olvastam végig..Sipi24 írta:Sziasztok
Olyan problémám lenne