visca el barca írta:vigyünk, nekem mind1. csak félek hogy akkor mindenki azt tolja majd és 200-ra nyerünk 240-et
csak most olvasomvisca el barca írta: rolikám, azt ugye tudod, ha csak rajtad megy el a mix, akkor büntiből justin bieberes avád lesz 2 hétig?
Tegnap reggel olvasgattam a meccsösszefoglalókat, azon nyomban is mentem és nyomtam is a NY-ra. +2,5-ös hendire 2,1 szorzó volt.Bob_Marley írta: Pelicans felfelé jött, Suns lefelé ment jónak éreztem, de Phoenixben azért nem könnyű nyerni. Szerencsére azért plusszos volt, Wolves szépen hozott. Celtics-Pelicans kicsivel ment.
Mára szemezek a NY-kal. Négyszeri hosszabbítás után biztos frissek lesznek a bikák.És az Indy is jó lehet a Memphis ellen. Oddsokat még nem láttam, 2.0 körül lesz mindkettő szerintem.
Az hagyján, de vezet a Getafe is 2:1-re. Csuda jó az a gép, hogy kipattintott a tippemmel együtt.soadroli írta:na vezet a leicester, 1-1 lesz érzem
Pelicans felfelé jött, Suns lefelé ment jónak éreztem, de Phoenixben azért nem könnyű nyerni. Szerencsére azért plusszos volt, Wolves szépen hozott. Celtics-Pelicans kicsivel ment.Ronaldinho&Barca írta:Bob_Marley írta:
Ma egy szolid
Suns-Pelicans V +3,5 hendivel 1,9
Wolves-Kings H 2,0
Celtics-Atlanta V +3,5 hendi 2,0
Ha a Suns-t hazaira húzod.. én is fontolgattam ezt a tippet amúgy de inkább hagytam. Sunsra nem merek fogadni, Pelikánok idén pedig tippmix gyilkos csapat. Nekem Orlando-Indi és NY hendivel jött.
Észrevettem reggel, amikor fel akartam adni!visca el barca írta:gyerekek, mea culpa, a leverkusen számát elírtam!
nem 08467, hanem úgy jó ahogy matykó írta 08476
azért ne kiabáljuk el, 2 meccs az nem sok, ha ez is bejön, akkor valóban császár vagyokAlcantara írta: Amúgy Roller beszervezése úgy látom eddig nagy dobás volt!
Bob_Marley írta:
Ma egy szolid
Suns-Pelicans V +3,5 hendivel 1,9
Wolves-Kings H 2,0
Celtics-Atlanta V +3,5 hendi 2,0
Bob_Marley írta:Alcantara tippje amúgy se sűrűn jön be.Viccet félre téve, srácok így Karácsonyra jó lenne ha már egyszer nyernénk is .
![]()