Marc-André ter Stegen

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.23. 00:59:13

Fiatal még, időre van szüksége, kölcsönben kell gondolkozni, de ha el akar menni akkor mehet. Lelkizésre nincs idő, minden másra igen.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.23. 00:55:11

hajnesz írta: Csak az a baj ezzel, hogy a 3.számú kapusunk elég ügyetlen, ha Bravoval lenne valami, én mondjuk félnék,nem is kicsit...
Annyira azért nem gáz Masip, B-ben olyan bravúrjai voltak néha, amiket Bravo is megirigyelne.

Amúgy én is a kölcsön támogatója vagyok jelenleg, remélem a klub is ebben gondolkozik.
MR. TROMORT777

2015.12.23. 00:54:33

Az a bajom, hogy amellett, hogy az egyik legnagyobb és legígéretesebb kapustehetség, túlságosan mennybe ment 1-2 meccse miatt. Gondolok itt a Bayern ellenire is. Szenzációs volt ott is és még jó pár meccsen, de Bravo is volt ennyire szenzációs és Ő valamiért nincs annyira megjegyezve ilyen téren, mert az Ő teljesítménye eloszlik a bajnokságban. Miközben jóformán meccsenként van egy bravúrja. Elég a Real elleni teljesítményére gondolni. Tartom, ha türelmes lesz akkor pár éven belül megkapja a jutalmát és rengeteg kupát nyerhet elsőszámú kapusként.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.12.23. 00:48:12

S.Agüero írta:
hajnesz írta:Idén játszott is a bajnokságban (Nem Lucho, a sors adta meg neki a lehetőséget :mrgreen: ),de a teljesítménye nem Téged erősít, hogy ott a kezdőben a helye.
Én nem is mondtam, hogy a kezdőben a helye, csak sajnálom a szitu miatt, ez a mostani helyzet senkinek sem jó.
Akkor viszont egyezek veled :) Egy jó kölcsönszerződés, mondjuk 3éves :) Csak az a baj ezzel, hogy a 3.számú kapusunk elég ügyetlen, ha Bravoval lenne valami, én mondjuk félnék,nem is kicsit...
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.23. 00:46:06

hajnesz írta:Idén játszott is a bajnokságban (Nem Lucho, a sors adta meg neki a lehetőséget :mrgreen: ),de a teljesítménye nem Téged erősít, hogy ott a kezdőben a helye.
Én nem is mondtam, hogy a kezdőben a helye, csak sajnálom a szitu miatt, ez a mostani helyzet senkinek sem jó.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.12.23. 00:44:10

Idén játszott is a bajnokságban (Nem Lucho, a sors adta meg neki a lehetőséget :mrgreen: ),de a teljesítménye nem Téged erősít, hogy ott a kezdőben a helye.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.23. 00:42:13

Azt meg ne mondja nekem senki, hogy ha lehozna egy hibátlan, bakimentes (nagyon kevés baki) szezont,akkor Lucho nem gondolkozna el azon, hogy mondjuk helyet cseréljenek...
De EGYELŐRE ilyenre nem képes, s marad a parttalan vita, hogy ő fiatal. Komolyan, más indok van, hogy miért védene ő jelenleg?
Tavaly nem sok hibára emlékszem tőle a BL-ben.
MR. TROMORT777

2015.12.23. 00:38:34

S.Agüero írta: Miért, ő dönti el, ki lesz a kapus? Szerintem pont ez az, hogy nincs a kezében a sorsa, ha jól véd, ha nem, a BL+kupa marad neki.
Úgy értem, hogy az idő neki dolgozik és ha kellően bizonyít akkor semelyik edző sem fogja a rosszabb kapusát játszatni. Jelenleg Bravo jobb kapus, adottságai alapján nem is, de az elmúlt 2 évben az az ember élete formájában van és túlszárnyalja önmagát. MAtS előtt ott a léc, ugorja meg és legyen jobb. Azért a BL+kupa kombó elég meccset biztosít ahhoz, hogy bizonyíthasson.

Egyébként szezon elején pont, hogy nem tudott bizonyítani és előjött, hogy a bajnokság más kávéház, lehet csak a forma, lehet csak a nyomás, de akkor sem ment. De ettől még így is kiváltságos helyzetben van, mert a világ legjobb csapatában 23 évesen kaphat meccseket jó számmal.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.12.23. 00:37:01

S.Agüero írta:
Nem gondolnám, hogy bármilyen probléma lenne. Persze, MAtS biztos elégedetlen valamilyen szinten, de a kezében van a sorsa és az idő is neki játszik.
Miért, ő dönti el, ki lesz a kapus? Szerintem pont ez az, hogy nincs a kezében a sorsa, ha jól véd, ha nem, a BL+kupa marad neki.
Akkor a kezében volt a dolog :D De most komolyan, amíg Bravo sérült volt, ő védett,nem folytatom :D Azt meg ne mondja nekem senki, hogy ha lehozna egy hibátlan, bakimentes (nagyon kevés baki) szezont,akkor Lucho nem gondolkozna el azon, hogy mondjuk helyet cseréljenek...
De EGYELŐRE ilyenre nem képes, s marad a parttalan vita, hogy ő fiatal. Komolyan, más indok van, hogy miért védene ő jelenleg?
Kovbal88 írta: Persze fordított esettben Bravo is biztos szó nélkül tűrné a dolgot. Kár itt mellé beszélni, LE nek Bravo az embere ennyi. Végülis jól véd, minden nem lehet tökéletes. Ez van.
Azért védte végig tavaly a Blt, mert LE-nek Bravo az embere.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.23. 00:28:02

Nem gondolnám, hogy bármilyen probléma lenne. Persze, MAtS biztos elégedetlen valamilyen szinten, de a kezében van a sorsa és az idő is neki játszik.
Miért, ő dönti el, ki lesz a kapus? Szerintem pont ez az, hogy nincs a kezében a sorsa, ha jól véd, ha nem, a BL+kupa marad neki.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.12.22. 23:50:32

Nero. írta:Na állítólag Enrique megunta a rotálást és ezentúl minden sorozatban Bravo fog védeni. Hogy ez mennyire igaz, az majd az első kupameccsen kiderül, mindenesetre simán eltudom képzelni hogy Ter Stegen elkezdett reklamálni az öregnél, hogy ő többet akar játszani vagy eligazol, Lucho meg pont annyira vevő az ilyen típusú gyerekekre mint Guardiola.
Sajnálnám a dolgot mert tényleg nagy tehetség, lábmunkája a világon a legjobb és óriási bravúrokra képes, de ennél a brigádnál a legfontosabb most a csapategység, aki meg nem tud beállni a sorba annak mennie kell nagyon hamar.
Persze fordított esettben Bravo is biztos szó nélkül tűrné a dolgot. Kár itt mellé beszélni, LE nek Bravo az embere ennyi. Végülis jól véd, minden nem lehet tökéletes. Ez van.
MR. TROMORT777

2015.12.22. 23:27:31

Én úgy gondolom, hogy csak azért védett Bravo, mert a BL-t elvették tőle és ennyi kupa járt neki is. Azt gondoltam volna, hogy 1-1 meccset kapnak, de lehet félt rotálni mert ha netán a döntőben kikaptunk volna akkor az egyikből lehet bűnbak lett volna, illetve Lucho-ból, hogy miért változtatott. De ez valószínűleg már túlgondolás.

Nem hinném, hogy a klub elengedne egy ilyen játékost illetve nem is nagyon tudna hová menni. A legtöbb nagycsapatnál kirobbanthatatlan kapusok vannak. Talán a Pool lenne opció, de a világ legjobb csapatában van és ha címeket akar nyerni akkor itt van rá a legnagyobb esélye. Még mindig csak 23 éves és már ennyi idősen gyűjti a BL tapasztalatot az nem semmi.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.22. 23:19:13

Dairo Sport. Azért is írtam, hogy majd januárba tudjuk meg mi igaz ebből, de a sok pletyka meg a klub vb történései végett elképzelhető.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
kanty
Llegenda del Barça

2015.12.22. 23:07:24

Nero. írta:Na állítólag Enrique megunta a rotálást és ezentúl minden sorozatban Bravo fog védeni. Hogy ez mennyire igaz, az majd az első kupameccsen kiderül, mindenesetre simán eltudom képzelni hogy Ter Stegen elkezdett reklamálni az öregnél, hogy ő többet akar játszani vagy eligazol, Lucho meg pont annyira vevő az ilyen típusú gyerekekre mint Guardiola.
Sajnálnám a dolgot mert tényleg nagy tehetség, lábmunkája a világon a legjobb és óriási bravúrokra képes, de ennél a brigádnál a legfontosabb most a csapategység, aki meg nem tud beállni a sorba annak mennie kell nagyon hamar.
Erről van valami forrás?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.22. 22:18:17

Na állítólag Enrique megunta a rotálást és ezentúl minden sorozatban Bravo fog védeni. Hogy ez mennyire igaz, az majd az első kupameccsen kiderül, mindenesetre simán eltudom képzelni hogy Ter Stegen elkezdett reklamálni az öregnél, hogy ő többet akar játszani vagy eligazol, Lucho meg pont annyira vevő az ilyen típusú gyerekekre mint Guardiola.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2015.12.21. 20:12:45

Kovbal88 írta:A helyében biztosan elmennék. a mögenben is meglett volna idén a bl neki... plusz még 34 bajnoki
így van. sőt, még lehet bundesliga 4. hely, meg egy német kupa nyolcaddöntő is!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.12.21. 19:50:14

S.Agüero írta:Hát persze, hogy szerencsétlen, megkapta az egyes mezszámot, gondolom, már meg volt neki mondva, hogy ő lesz az első számú kapus, aztán egyszer csak idehozzák Bravót. :D
És akkor tavaly azt mondta mindenki, hogy majd most ő lesz a kezdő. Most azt mondják, hogy majd jövőre, aztán egyszer csak azt veszi észre, hogy itt volt 3-4 évet, és játszott 40-50 meccset. [-X
Na pontosan erre gondolok én is idejön, egy évvel korábban már előszerződése van, minden szép és jó, erre a nyakára hozzák Bravot, akinek még szerencsével se áll hadilábon, így próbáljon meg valaki, kiemelkedő teljesítményt nyújtani.

A helyében biztosan elmennék. a mögenben is meglett volna idén a bl neki... plusz még 34 bajnoki
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.21. 19:02:01

A bajnokság elejét meg is kapta amúgy, nem jöttek a clean sheetek annyira... Mondjuk én is óriási tehetségnek tartom, de nem sajnálom. Azért ne vicceljünk már, hogy valaki töretlenül kapja a bizalmat egy Barcában a kupában és a bajnokok ligájában és aggódni kell, hogy elmegy mert nem tetszik neki. Amúgy meg el lehet menni Angliába bohóckodni, Fabregas, Pedro Valdes meg a többiek tudnának mesélni milyen arany élet vár mindenkire miután elhagyták ezt a csúnya rossz közeget.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.21. 18:42:53

S.Agüero írta:Hát persze, hogy szerencsétlen, megkapta az egyes mezszámot, gondolom, már meg volt neki mondva, hogy ő lesz az első számú kapus, aztán egyszer csak idehozzák Bravót. :D
És akkor tavaly azt mondta mindenki, hogy majd most ő lesz a kezdő. Most azt mondják, hogy majd jövőre, aztán egyszer csak azt veszi észre, hogy itt volt 3-4 évet, és játszott 40-50 meccset. [-X
Viszont semmi nincsen veszve vele kapcsolatban ezt kell megértenie. Az meg hogy játszott 40-50 meccset nyilván érzékeltetés gyanánt írtad, de attól még túlzás. És ha teszem azt annyit játszik és nem kapunk gólt és sikeresek vagyunk? Én utóbbit választom, mert az az első és Bravo kevesebb gólt is kap és megbízhatóbb, semmi ok a váltásra. És pont emiatt nem is lenne jó a szerepcsere. Kupákban védhet Stegen és szívhatja magába a közeget, de a fontos bajnokikat kapja csak szépen a chilei.

veb:
akkor félre értettem. Én soha nem tartom azt szerencsésnek, hogy valaki csak azért játsszon mert "muszáj" neki. Várja ki a sorát, bizonyítson és megkapja majd a lehetőséget. Főleg mikor ilyen eredménykényszer van ez sajnos kitolódik, de hogy Stegennek nem kell 4-5 évet várni abban biztos vagyok. 27 lesz majd, élete "csúcsán" akkor nyugodt szívvel vihet mindent ha úgy alakul.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.12.21. 18:35:27

Bob_Marley írta:" Folyamatos pátyolgatás, erre utalt szerintem veb szólása, hogy a kör elejére.
nem, arra utaltam, hogy 127. alkalommal kezdjük el ezt a vitát, hogy többet kellene védenie, hogy több rutinja legyen.

egyébként az lett volna a tökéletes amit messias (meg sokan mások, köztük talán én is) írt, hogy nyáron fel kellett volna cserélni a szerepeket, bravonak sztem bőven elég lett volna a kupa+bl, ráadásul ott az ő rutinja 1000x többet ér. a bajnokságban azért jóval többet lehet bakizni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.12.21. 18:32:54

Hát persze, hogy szerencsétlen, megkapta az egyes mezszámot, gondolom, már meg volt neki mondva, hogy ő lesz az első számú kapus, aztán egyszer csak idehozzák Bravót. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.21. 18:27:30

Lejjebb valaki tökéletesen leírta, hogy egyáltalán nincs elfelejtve és kap lehetőséget pedig kapus és tényleg ülhetne egész szezonban, de próbáljuk beépíteni. Ennél többet ilyen korban ilyen teljesítményű kapus mögött nem lehet elvárni. Én arra reagáltam, hogy "Szerencsétlen, évről évre az lesz, hogy majd jövőre ő lesz a kezdő..." Folyamatos pátyolgatás, erre utalt szerintem veb szólása, hogy a kör elejére.

Kölcsönlehet adni az jó megoldás, de Bravo konkrétan az idei év legjobb kapusa volt (nálam) és maximálisan megérdemel minden bizadalmat. A németnek meg türelmesen kell várni, kapusposzton csecsemőkorban van. Sőt ha már konkurencia, akkor pont hogy adott esetben Bravonak kellene védenie minden meccsen, de helyesen a németnek adunk lehetőséget, de teljesítményt figyelembe véve a chilei sokkal jobb kapus jelenleg.

Milyen fejeket vágott? Hát elég fanyar képet Vasárnap.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.21. 18:22:37

A szezon elején kellett volna felcserélni a szerepeket, tehát Stegen a bajnokságban, Bravo a kupákban véd. Ez lett volna a legoptimálisabb, kár hogy Lucho nem húzta meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.12.21. 18:29:40-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Normandia
Director del Fútbol

2015.12.21. 18:21:53

Már egy párszor leìrtam, két ilyen kapus luxus. Stegen feltétlenül a jövő, viszont Bravo kiszorìthatatlan jelenleg. Megérteném, ha elmenne a német, de nagyon sajnálnám.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
roby122
Entrenador del Barça

2015.12.21. 18:11:20

visca el barca írta: és akkor visszaértünk a kör elejére :lol: :lol:

szóval bravot, aki szemmel láthatóan jobb teljesítményt nyújt, ültessük le azért h TS rutint szerezzen. remélem ezt te sem gondoltad komolyan
Így is a kör elején vagyunk. Mi értelme volt leigazolni akkor egy ilyen tehetséges és fiatal kapust, ha még Bravo fogja védeni 3-4 évig a bajnokságot?
MAtS fog védeni Január 6. és 13-án az Espanyol ellen a Spanyol kupán. Utána Bravo lenyom zsinorban 7 meccset a bajnokságban. MAtS ezidő alatt 1,5 hónapot ül a padon lejátszott meccs nélkül, majd Február 23-án jön az Arsenal, így hirtelen, ahol majd jönnek megint a bakik, mert ő bizonyítani szeretne, hogy jobb, mint Bravo.
Én már előre látom, ahogy megy a szöveg másnap, hogy Bravo jobb, mert nyugodtabb.
Persze, hogy nyugodtabb, övé a bajnokság elég az neki, azt senki nem veszi el tőle.
Ennek így nincs értelme. Akkor inkább adjuk kölcsönbe, vagy tényleg léceljen.

Én se mondom, hogy most vegyük el Bravo-tól a bajnokságot, mert jól véd rutinos tudja mi a dolga, de ez így sokáig nem fog menni a német részéről.

Az meg elég bunkó dolog volt Lucho-tól, hogy legalább egy meccset nem adott neki a klub VB-n. Azért legyünk korrektek. Neki köszönhetjük, hogy részt vehetett a csapat a kupán.
Válasz küldése