okDrigo írta:Igazából nem nagy csak egy apró. a 4. hely és ezzel együtt a Bl selejtezőben való indulás joga...fcjoc írta:Mien jelentősége van a meccsnek?Mr. Master írta:

okDrigo írta:Igazából nem nagy csak egy apró. a 4. hely és ezzel együtt a Bl selejtezőben való indulás joga...fcjoc írta:Mien jelentősége van a meccsnek?Mr. Master írta:
Igazából nem nagy csak egy apró. a 4. hely és ezzel együtt a Bl selejtezőben való indulás joga...fcjoc írta:Mien jelentősége van a meccsnek?Mr. Master írta:
Mien jelentősége van a meccsnek?Mr. Master írta:Én szeretem az Ágyúsokat, de ez egyszer:
HAJRÁ TOOTENHAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát az lehet h utál mindenhol ezt hangoztatja de az everton ellen múltkor valami iszonyatgyenge volt középen, de lehet h az még a Bolton ellen volt nemtom pontosantotobike írta:De kérlek a Gallast nem jáccathatod bal oldalt mer azért akar eljönni a chelsebőlmer bal oldalt utál jáccani
Gallas nem kell!! Jöjjön Alves meg Chivu és csász... Henry előre, ha ő nem akkor meg Farfan! és jöhet az ujabb bajnoki címtotobike írta:De kérlek a Gallast nem jáccathatod bal oldalt mer azért akar eljönni a chelsebőlmer bal oldalt utál jáccaninoname írta:Nem az a baj h rossz a védelmünk, de:kralo írta:3 új védő sok lenne. sztem remekel a védelmünk jelenleg. max 2 védőt vennék, és Bellettit küldeném el. Csatárból is kell egy, mert elmegy Larsson, és még elküldeném Ezquerrot (akinek semmi haszna nem volt).
Belletti nem tud védekezni és ha őt elküldik, ami rémélem h meg is fog történni, a helyére kell valaki(Alves).Csak akkor lenne elég két védő, ha GAllas vagy Chivu mindeképpen jön.Chivu középül igazán jó. A bal oldalon baj lehet, mert már Silva és Gio sem fiatal, és nem szabad megvárni, amíg meg is látszik a koruk, emiatt kéne Gallas. Középül nincs gond, de láttuk mi történt:Puyol eltiltva, Marquez sérült és egy Oleguer,Rodri kettős volt középül, ami egy erősebb csapat ellen nem lett volna elég.Alves vagy egy másik jó jobboldali védő mindenképp kell és a Gallas, Chivu duóból legalább az egyik, de én annak örülnék leginkább, ha mindkettő jönne.
De kérlek a Gallast nem jáccathatod bal oldalt mer azért akar eljönni a chelsebőlmer bal oldalt utál jáccaninoname írta:Nem az a baj h rossz a védelmünk, de:kralo írta:3 új védő sok lenne. sztem remekel a védelmünk jelenleg. max 2 védőt vennék, és Bellettit küldeném el. Csatárból is kell egy, mert elmegy Larsson, és még elküldeném Ezquerrot (akinek semmi haszna nem volt).
Belletti nem tud védekezni és ha őt elküldik, ami rémélem h meg is fog történni, a helyére kell valaki(Alves).Csak akkor lenne elég két védő, ha GAllas vagy Chivu mindeképpen jön.Chivu középül igazán jó. A bal oldalon baj lehet, mert már Silva és Gio sem fiatal, és nem szabad megvárni, amíg meg is látszik a koruk, emiatt kéne Gallas. Középül nincs gond, de láttuk mi történt:Puyol eltiltva, Marquez sérült és egy Oleguer,Rodri kettős volt középül, ami egy erősebb csapat ellen nem lett volna elég.Alves vagy egy másik jó jobboldali védő mindenképp kell és a Gallas, Chivu duóból legalább az egyik, de én annak örülnék leginkább, ha mindkettő jönne.
Nem az a baj h rossz a védelmünk, de:kralo írta:3 új védő sok lenne. sztem remekel a védelmünk jelenleg. max 2 védőt vennék, és Bellettit küldeném el. Csatárból is kell egy, mert elmegy Larsson, és még elküldeném Ezquerrot (akinek semmi haszna nem volt).
Szerintem csak akkor nem jön ,he megnyeri a BL-t ,vagy döntős,és 4. a bajnokságban!Lyonel írta:Viszont ha döntős lesz az Arsenal, akkor nem biztos, hogy jön, mert csak sikeres Arsenalban szeretne játszani.
Nekem nem abból fakad,én egyszerűen ratyinak tartom,kicsit változott a véleményem amikor gólkirály lett,de azt a szerencsének tudtam be,és beigazolódott,mert téllleg nem több semmivel mint egy közepes csatár.antiimperialista írta:Egyébként én sem akarom, hogy Forlán a Barcába jöjjön, csak idegesít, hogy sokan alulértékelik. Amúgy sok Barca-szurkolónál ez abból fakad, hogy utálják, mert tavaly megelőzte Eto'ot a góllövőlistán.
Ezquerro semmiképp se jobb, de Maxiról már én sem tudom h mit gondoljak.antiimperialista írta:Én Forlánt még az Independientében láttam játszani, már ott nagyon tetszett a játéka. A MU-ban is voltak jó meccsei, már amikor játszott.
Farfan attól még nem jobb nála, hogy a holland bajnokságban villog. Park Ji Sung is a PSV legjobbjai között volt, a MU-ban mégsem alkotott eddig maradandót. Az meg végképp túlzás - mert ilyeneket is írtatok itt -, hogy Forlánnál Ezquerro és Maxi is jobb.