Te valami egész másról beszélsz, mint mi, ne haragudj.csababarca írta:Én senkin nem láttam,hogy ma megszakadna. Kivéve Lajos, csak neki megint beblokkolt az agya,ahogy néha szokott.S.Agüero írta:Igen, csak a többiek mondjuk nem sétálgattak, mint ő. Nem az a baj, hogy nem ment ma neki, hanem az, hogy én például nem is igazán láttam rajta, hogy megszakadna.
recrea!
itt már írtam is a különbséget. Viszont Lajos meg kihagyta a kihagyhatatlant is, az is Messi hiábja?
Neymar meg azon kívül hogy csinált két tényleg szép megindulást, szintén nem sokat tett hozzá. Főleg hogy a megindulásai abban fejeződnek be,hogy összeesik a fáradtságtól, mert belefárad egy ilyen szólóba, és ereje nincs már egy hasznos,normális passzra.
Amúgy ha figyelmesen olvasnátok, láthatnátok,hogy nem Messi teljesítményét vitatom, az egy kalap ürülék volt, láttam én is. Csak azzal nem értek egyet hogy állandóan ő van szidva, holott marhára nem csak rajta múlott, plusz a másik kettő se vitte túlzásba ma.
Nem értem, hogyan jön a többiek játéka Messihez. Ez a Messi topik, a gyenge, lélektelen játékát miért magyarázod más játékával?
Hozzáállásról beszélünk, meg sem közelit is a tavaszit. Nélküle meg lendületesebben játszottunk ősszel, én így látom.