2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nero. írta:Ezek a meccsek mindig benne vannak a pakliban. Tavaly Malaga ellen oda-vissza, vagy otthon a Celta ellen. Fog még hasonló módon bukni a Real és az Atleti is,csababarca írta:Engem a tegnapi nem is annyira zavar, egyszer sem vezettünk,nem volt kezünkben a három pont egy pillanatig sem.
Viszont a Vale-Depor meccs megbocsájthatatlan bűn, elszórakoztuk, két agyonnyert meccs volt. Nem is kell írnom,hogy mennyit jelentene most, meg fog jelenteni az a 4 elherdált pont, a végelszámolásnál...azokért borzasztóan nagy kár.
Ezek a meccsek mindig benne vannak a pakliban. Tavaly Malaga ellen oda-vissza, vagy otthon a Celta ellen. Fog még hasonló módon bukni a Real és az Atleti is,csababarca írta:Engem a tegnapi nem is annyira zavar, egyszer sem vezettünk,nem volt kezünkben a három pont egy pillanatig sem.
Viszont a Vale-Depor meccs megbocsájthatatlan bűn, elszórakoztuk, két agyonnyert meccs volt. Nem is kell írnom,hogy mennyit jelentene most, meg fog jelenteni az a 4 elherdált pont, a végelszámolásnál...azokért borzasztóan nagy kár.
Meg meccseket hoz egy-egy villanásával, iszonyatos mennyiségűt melózik akkor is ha nem megy neki, a letámadásunk sokkal hatékonyabb vele, a gólokról meg gólpasszokról ne is beszéljünk.aynas írta:Suarezen meccsek mennek el, mert lesen áll. Nem képes vonal mögül indulni. Tegnap hányszor volt lesen?
Gurdiola távozása után volt egy 100 pontos bajnok csapatunk Titoval. Hol vagyunk attól az eredményességtől?
Ha jól emlékszem a Bayern ellen Roura volt a padon, mert Tito már betegeskedettpalesz77 írta:A Tito csapattol meg pont egy Bl cimnyire vagyunk. Nezd meg ott mit muvelt velunk a Munchen peldaul. Tudom, mas volt mindegyik csapat, de ott akkora verest kaptunk, hogy meg ma is faj, nem is ertem azt a csapatot hogy lehet visszasirni.. Sokkal jobb a mostani garda annal.
Meg meccseket is hoz vele, eleg a Real ellenire gondolni tavaly, vagy Bl donto peldaul.aynas írta:Suarezen meccsek mennek el, mert lesen áll. Nem képes vonal mögül indulni. Tegnap hányszor volt lesen?
Gurdiola távozása után volt egy 100 pontos bajnok csapatunk Titoval. Hol vagyunk attól az eredményességtől?
Mondjuk ez elég nagy tévedés, mert az Atletico Madrid vezeti a tabellát...fanbarca írta:Nincs itt nagy baj. Persze, egy két játékos teljesítménye hagy kívánnivalót maga után, továbbá eléggé zavaró az a sok kapufa is, de messze nincs okunk a kétségbeesésre. Kicsit botladoztunk, de még mindig vezetünk, a fiúk tanulni fognak a hibákból. Alapvetően most semmilyen baj nem lenne (azaz nem ilyen), ha az a két kapufás helyzet góllal végződik. Vissza kell állni a helyes útra, jön Arda és Vidal, akik plusz löketet fognak adni. Nem lesz itt baj, Visca el Barca!
Fölösleges a játékvezetőre fogni az egy pontot, az Espanyol pont annyit engedett meg magának, amennyit meg lehetett, nem lépték át a határokat.crixus írta:Nem tudom, hogy felfigyelt-e erre valaki, de az Espanyol ellen ugyanaz a gyökér González González nevű bíró fújt, aki a Real Madrid- Sociedad meccsen "bíráskodott. Azt hiszem ezek után nem lehet kérdés, hogy miért nem osztott több sárgát az Espanyol játékosainak.![]()
Én se, de ez a 4 meccs és három döntetlen (azt hiszem ez a mérleg a legutóbbi bajnokikon), eléggé figyelmeztető.Bob_Marley írta:Tavaly ilyenkor kevesebb pontunk volt eggyel mint most, nem kongatnám a vészharangokat.
Volt egy különösen fájdalmas pont az Espanol ellen, asszem 2007-ben, azt konkrétan nem hittem el.crixus írta:Így van. Nagyon bosszantó, hogy a bajnokságban az utóbbi négy meccsen 6 pontunk úszott el. 6Chino írta: Kezdünk újra abba a hibába esni, hogy jóindulatúan bánunk a helyzeteinkkel. Viszont a két meccsen 7(!) kapufa is kezd már idegesítő lenne.Ez bizony a bajnoki címünkbe fog kerülni, mert a többi nagyobb csapathoz hasonlóan nekünk is lesznek még olyan meccseink, ahol rosszul fog menni a játék. Az olyan meccseket, ahol megy a szekér könyörtelenül be kellene húzni, amit sorozatosan nem teszünk meg. Mintha szándékosan lassítanánk le.
Láthattunk már ilyen könnyelműségből elbukott bajnoki címet nem is egyet az utóbbi évtizedben.
Így van. Nagyon bosszantó, hogy a bajnokságban az utóbbi négy meccsen 6 pontunk úszott el. 6Chino írta: Kezdünk újra abba a hibába esni, hogy jóindulatúan bánunk a helyzeteinkkel. Viszont a két meccsen 7(!) kapufa is kezd már idegesítő lenne.
tökmind1. akkor meg a kupa jött volna rosszul kiLéfe írta:Miért nem tudtunk mi holnap játszani. Még egy napot pihent volna a csapat.