Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BarcaPamp írta:Tegnap láttam Tarantino új filmjét, az aljas 8-ast. Aki meg akarja nézni, készüljön fel 2 és fél óra tömény dialógusra (Tarantino stílusban-minőségben), és a végén 20 perc akcióra. "Kicsit" több akció elfért volna benne szerintem, és másfél órásra is simán meg lehetett volna csinálni a fimet, kár volt ilyen hosszúra húzni.
Jó, mondjuk az a díj tényleg egy nagy vicc. Olyanokat is jelöltek rajta anno, mint Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Michael Caine, Al Pacino, Peter O’Toole, George C. Scott, Robert Redford vagy Ralph Fiennes; hogy csak néhány nevet említsek!BarcaPamp írta:Ez a Stallone - legjobb mellékszereplő díj eléggé durva, főleg annak a fényében, hogy a legrosszabb színésznek járó díj (Golden Raspberry Awards) 30 éves történetében 14-szer (!!!) jelölték a díja, és ebből 2-szer el is nyerte azt.
Forrás:
https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Ra ... orst_Actor" target="_blank
DiCaprio is, váháháámessideco írta:A Saul fia elnyerte a Golden Globe-tRég nem kapott ekkora elismerést magyar film.
messideco írta:Foglyuk
Csak erre reagálnék.palesz77 írta:Na, nagy nehezen én is eljutottam a Star Warsra..Olvasgattam is a spoilereket, kis saját vélemény.
zola8787 írta:
Ti nem örülnétek az előzmények előzményének? Én nagyon kíváncsi lennék egy fiatal Yodára meg az erő és jedik "kezdetére".
Ja és nem érdekel, hogy lehúzzák a bőrt a bőrről, aki szereti a Star Wars-t úgyis megnézné ha 20 film jönne is ki
Én egy Old Republic trilógiárt odaadnám a még meg nem lévő diplomámat is.zola8787 írta:
Ti nem örülnétek az előzmények előzményének? Én nagyon kíváncsi lennék egy fiatal Yodára meg az erő és jedik "kezdetére".
Ja és nem érdekel, hogy lehúzzák a bőrt a bőrről, aki szereti a Star Wars-t úgyis megnézné ha 20 film jönne is ki
Akkor kifejteném bővebben. A 2 film eléggé egy kategória minőségben, de a TG pozitív, míg az Antman negatív csalódás volt. A TG-től nem vártam semmit, arra számítottam h nagy bukás lesz, de ha az ember kikapcsolja az agyát egész élvezhető, hála a nem rossz(nem is kiemelkedő) akcióknak, jó látványnak és pár kimondottan jó színésznek. Arnoldnak még mindig nagyon jól áll a szerep. Ezzel szemben az Antman akciói maximum viccesek voltam, a főszereplőt ki nem állom és úgy általában a Captain America óta nem volt ilyen gyenge Marvel képregényfilm. Mindkettő tele van logikai bakival, de amíg az TG pár látványos akcióval tereli el a hülyeségekről a figyelmet, addig az Antman ugyanezt CGI hangyákkal. Asszem ez utóbbi mondat mindent elmond.visca el barca írta:én ezt nem értem...noname írta:...
a terminátorhoz (ami azért egy elég komoly előzménnyel és háttérsztorival rendelkezik) leírod h agyatlan szórakozásnak jó, az antmant meg logikai bakikra hivatkozva lehúzod, holott épp ez a film szolgálja az "agyatlan" kifejezést
Ha Kurt Russell, akkor már inkább a Bone Tomahawk. Mozis minőségű TV-film, egyedül a horror-elemek lehetnek azok, amik neked nem tetszenének. Vagy ha régimódibb western/road movie, akkor a Slow West Fassbenderrel, abban már nem lehet kivetnivalód.Bob_Marley írta:...
én ezt nem értem...noname írta:...
Nem az igazi. Belenéztem kíváncsiságból, aztán végül csak végigültem. Nem igazán western, inkább vadnyugati világban játszódó kamaradráma, ami a felénél átmegy krimibe. A humorforrás klasszikus tarantinoi, amit gondolom az írásod alapján nem szeretsz túlzottan. Az utolsó harmadáig szépen épülget, de aztán teljesen indokolatlanul átment trash-be, ami már nekem sem tetszett... Egyébként holnap lesz vetítés a sajtósoknak, szóval várhatóan kedden és szerdán lesz róla egy csomó kritika, úgy könnyebb lehet belőnöd..Bob_Marley írta:Hateful Eight