Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ter Stegen, Iniesta, Munir lett volna a tippemRonaldinho&Barca írta:Ki mások is várnák az ellenfelet egy kis szópárbajra..
Neki miért nincs visszavonva azóta a játékengedélye?!Ronaldinho&Barca írta: Diop állítólag így nyilatkozott a meccs után: „Nem mondhatja senki, hogy erőszakosak voltunk, hiszen nem folyt vér. Ha akartuk volna, hordágyon viszik le őket."

Látszik kissé a meccshiány, de ügyesen tolták.BarcaPamp írta:Nem láttam a meccset, hogy játszottak az "új" igazolások (A. Vidal és A. Turan)?

Még két gyors kérdés Mr. Diop.S.Agüero írta:Pape Diop (Espanyol): "Nem mondhatják, hogy erőszakosak voltunk, mivel senkinek nem folyt a vére. Ha azok akartunk volna lenni, mindannyiukat hordágyon vitték volna le."
Rossz fiú, igazi hardcore.
A kihagyott helyzetek részhez annyit, h ilyen meccseken elszórakozzuk őket, mert "belefér", élesben meg nem, de ugyanúgy kihagyjuk, mint pl hétvégén.Zozzy 5 írta:szép győzelem, méltó válasz az Espanyol viselkedésére. kicsit kár a kihagyott helyzetekért, lehetett volna 6-7 is. a játékvezetés megint hozta magát, a noname által betett képet én is le akartam fotózni, az már tényleg elképesztő volt. de legalább a sárgákat meg a megérdemelt pirosakat nem volt szívbajos kiosztani nekik, hétvégén a bíró erre sem volt képes.