Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nekem meg ezek a kijelentések a degradálás kategória. És hozzáteszem hogy kérlek szépen láttam a csapatukban egy Abelardot pl, aki fogalmazzunk úgy nem volt egy finom játékos. Vagy Koeman se ment a szomszédba egy alattomos belépőért. Stoichkov vagy éppen Luis Enrique...soroljam még?noname írta:Nagyon más elképzelésünk van erről a játékról. Épp az ilyen bunkóságok miatt (és a rossz technikai tudás miatt) nem nézek mást, csak spanyol meccset. Egy olyan csapat játékával, mint a Stoke-é volt 2-3 éve vallatni lehet. Meg van a véleményem arról, aki szerint ez belefér. Csodálom h egy Barca szurkoló az ilyet tolerálja.

A sok "rossz technikai tudás", ami az angol, francia vagy német ligában van...kocka alakú labdát kellene nekik dobni, h ne pattanjon el tőlük. Én egy Stoke meccset láttam idén, ott egy félidő alatt lefocizták a Mu-t, de lehet csak a szemem káprázott.noname írta:Nagyon más elképzelésünk van erről a játékról. Épp az ilyen bunkóságok miatt (és a rossz technikai tudás miatt) nem nézek mást, csak spanyol meccset. Egy olyan csapat játékával, mint a Stoke-é volt 2-3 éve vallatni lehet. Meg van a véleményem arról, aki szerint ez belefér. Csodálom h egy Barca szurkoló az ilyet tolerálja.

https://www.youtube.com/watch?v=lAFciQiVenk" target="_blankrecrea írta:Melyik szabálytalanságok voltak sérülésveszélyesek vagy durvák?! Komolyan érdekel. Messi taposásán kívül én nem emlékszem ilyenre, de abban se volt semmi sérülésveszély, csak undorító megmozdulás volt.
Albára csúszott rá meg a kájszédó, de ott se telibe találta el, Alba meg akkorát akart esni, h ahelyett, h a lábát tette volna le, inkább fejre esett, ki is röhögtem, h lehet ilyen hülye. Bármelyik classikon Mourinho alatt több hentelés ment, mint itt.
Az egyik piros két sárgából lett, a másik szöveg miatt, egyik sem durva szabálytalanság miatt. Annyi ferdítést meg túlzást írnak néhányan, komolyan, mintha sosem játszottak volna nagypályás meccset...gondolom nem is tették.
Hülyék voltak (mi meg adtuk a lovat alájuk), nem a focival foglalkoznak, nem is tudtak volna, mert akkor kapnak 10-et, de én nem éreztem a meccsben, h itt most karrierek fognak tönkremenni.
Bob szerintem te elmentél a lényeg mellett vagy ha úgy is gondolod nagyon sajnálatos. Ahogy Alcantara is mondta, itt nem arról van szó, hogy ment a szájkarate a meccs alatt, az mindig benne van. Mondjuk itt egy fokkal ez is durvább volt, de ez még belefér. (mondjuk a bírótól fél méterre lek..va anyázni egy játékost nem a legokosabb dolog. De az már nem fér bele, hogy látszólag az eredmény sem érdekelte őket, (egy darab támadást sem vezettek gyakorlatilag a góljukon kívül) hanem, hogy szándékos, durva, sérülésveszélyes szabálytalanságokat okozzanak. És ez most nem vice versa ment. Ami Messi meg a medvepuszi dolgot említi, nem sok sunyi törlesztést láttunk tőle, főleg annak fényében, hogy menyit kap.Bob_Marley írta:Hozzáteszem volt két piros is, s a bíró feladata kordában tartani azt ha valaki átlépi a határt és ezt meg is tette. Kilehetett volna szórni ötöt is akár? Én elhiszem nektek, de én még olyan meccset nem láttam, ahol öt pirosat lehetett volna adni egy csapatnak. Most csak egy példa volt az öt. Ment a keménykedés részükről, rúgtunk négyet aztán csókolom lehet továbblépni. Meccs közben is nekiállni pofázni, meg utána is ugyanaz a böszmeség. És ezt a meccs hevének betudom, így egyik felet sem hibáztatom. De akkor én vagyok engedékeny.palesz77 írta:Szerintem mindent elmond a meccsről, hogy Messi és Ini és kijöttek a sodrukból.. Értem én Bob, hogy benne van ez a fociban, meg kell a csibészség, de van egy határ. Amikor az ellenfél célja egyértelműen nem az, hogy játszani próbáljanak és pontot szerezzenek, hanem hogy minél gyökerebb és sunyibb módon odalépjenek, az bőven nem "benne van" kategória. Ez labdarúgó mérkőzés, megye 3-ban elmegy a böszmeség, ott ennyit tudnak, de a La Ligában nem eről kéne szólnia egy meccsnek sem.Én nálam ez belefér, mert egy focimeccsen vannak kemény belépők, vannak durva belépők és? Mintha mi pl nem csinálnánk vagy más? Bíró ha úgy van akkor szankcionálja, aztán lefújják a meccset oszt annyi.
És mielőtt valaki máshogy értelmezné nem azt mondom hogy mindenkinek agyon kell rúgni a másikat. Koránt sem így van, de keményebb szerelésektől, vagy sunyi odalépésektől nem szisszenek fel.Azért ez egy fizikai kontakt sport, s tényleg nem szép felállni a másik lábáról, de nehogy azt higgyük, hogy pl akárcsak legközelebb pl Messi nem fog adni egy medvepuszit ha úgy alakul, vagy rálép a kapus kezére. Nem erkölcsi kérdés a futball, vagy jó és rossz párharca. Kimész egy számít hogy nyerj. A bíró meg azért van hogy kordában tartson. Amíg engedik és belefér az nálam is belefér. Abba ne menjünk bele, hogy a spanyol bírók milyenek, mert az meg egy másik történet.
Lehet keményen, csúnyán, vért izzadva, kúszva mászva is játszani ezt a játékot nem kell szépen elegánsan, ezzel nincsen semmi problémám.hajnesz írta:Most komolyan, mindennemü érzelmek, és szimpátia nélkül. Van két csapat. Az egyik évente igazol játékost, 100 millióért, a másik 4évente vesz valakit 15ért, mégis azt várjuk el, hogy a szép játékra törekedjenek. A foci, tudtommal még mindig a nyerésről szól, bármi áron. Pl. én, akármennyire is nem szimpatikus,ha az edzőm azt kérné, hogy tördeljem a játékot, én is azt tenném, bármi áron. Aztán épp magasról tennék rá, hogy a közvélemény, meg a többiek mit szólnak hozzá, én azt tenném, amire az edzőm utasít. Az más kérdés, hogy egyesek túlzásokba estek a meccs alatt, viszont mi sem maradtunk adósok a folytonos reklamálásokkal, pofázásokkal. Egy meccset sem lehet beállítani a jó és rossz küzdelmének, max ha valaki felsőbbrendűnek érzi a mi csapatunkat. Lehoztak egy durva meccset, ok. Kaptak 2 pirosat,ok. Mi kell még? Talán szakítsák félbe a meccset, és ítéljék oda 3-0ra nekünk?
Vagy azt várja el mindenki, hogy mindegyik csapat, kitágított valamivel álljon ki ellenünk, hogy aztán jól verjünk be nekik 5-6 gólt,és mi legyünk a királyok?
A foci egy sport, és amit az espanyol játékosai leműveltek, az sportszerűtlen.hajnesz írta:Most komolyan, mindennemü érzelmek, és szimpátia nélkül. Van két csapat. Az egyik évente igazol játékost, 100 millióért, a másik 4évente vesz valakit 15ért, mégis azt várjuk el, hogy a szép játékra törekedjenek. A foci, tudtommal még mindig a nyerésről szól, bármi áron. Pl. én, akármennyire is nem szimpatikus,ha az edzőm azt kérné, hogy tördeljem a játékot, én is azt tenném, bármi áron. Aztán épp magasról tennék rá, hogy a közvélemény, meg a többiek mit szólnak hozzá, én azt tenném, amire az edzőm utasít. Az más kérdés, hogy egyesek túlzásokba estek a meccs alatt, viszont mi sem maradtunk adósok a folytonos reklamálásokkal, pofázásokkal. Egy meccset sem lehet beállítani a jó és rossz küzdelmének, max ha valaki felsőbbrendűnek érzi a mi csapatunkat. Lehoztak egy durva meccset, ok. Kaptak 2 pirosat,ok. Mi kell még? Talán szakítsák félbe a meccset, és ítéljék oda 3-0ra nekünk?
Vagy azt várja el mindenki, hogy mindegyik csapat, kitágított valamivel álljon ki ellenünk, hogy aztán jól verjünk be nekik 5-6 gólt,és mi legyünk a királyok?

Én még nem láttam, te igen és elfogadom hogy az volt tegnap is, de értsd meg én meg azt nem tudom elfogadni ha valakit lepatkányozunk, főleg úgy hogy a meccs után meg ment a pofázás a játékosainktól.Alcantara írta:Nemcsak annak tűnik, hanem kifejezetten az is! Reggel óta számtalan hsz-ben leírod úgy a véleményed, hogy nem láttad a meccset.Bob_Marley írta:Okoskodásnak tűnik, amit írtam ..........
Nem véletlen van itt mindenki felháborodva, aki látta a meccset. Számtalan meccset látott már más is, kemény, szikrázó összecsapásokat, de ez a tegnapi túlment mindenen.
Ne érvelj egyik kutya, másik eb közhellyel, mert itt egyáltalán nem volt erről szó.
Nem fogom én is újraírni, amit már leírtak az Espanol játékosokkal kapcsolatosan, de Zozzy hsz-e nagyjából megragadja a lényegét a játékuknak. Nem focizni mentek ki tegnap egyértelműen a gyepre, hanem ártani nekünk. Játékban semmi esélyük nem volt, egy pillanatra a vezető gólnál talán elhitték. Egyszer nem láttam a románt a partvonal mellett nyugtatni a játékosait, nagyjából ez az ő taktikájának a része volt, az egész ámokfutás.
Nagyon régóta nézek meccseket, sokkal régebb óta, mint te például, ilyen aljas csapatot nem emlékszem, hogy láttam valaha is.
Értem én, hogy te minden témában tudsz véleményezni, de ez esetben olyan dologról beszélsz ami nem állja meg a helyét, az összefoglaló köszönőviszonyban nincs a meccs miliőjével.
Senki nem véleményez könyvet tartalomjegyzék elolvasása után, ahogyan filmet sem bemutató alapján.

nanaAlcantara írta:ahogyan filmet sem bemutató alapján.

Nemcsak annak tűnik, hanem kifejezetten az is! Reggel óta számtalan hsz-ben leírod úgy a véleményed, hogy nem láttad a meccset.Bob_Marley írta:Okoskodásnak tűnik, amit írtam ..........

Igen, vannak minden meccsen, csak nem mindegy, hogy egy csapatnál néha becsúszik egy-egy a meccs alatt, vagy az első perctől kezdve láthatóan nem az a cél, hogy próbáljanak alkotni valamit, hanem hogy minél válogatottabb módszerekkel tördeljék a játékot. Atma is szokott amúgy ilyet csinálni - főleg Real ellen -, José Clásicoi is erről szóltak javarészt, nálam ez már nem az egészséges határon belül van..Bob_Marley írta: Én nálam ez belefér, mert egy focimeccsen vannak kemény belépők, vannak durva belépők és?
És ettől te most királyabb vagy vagy mi? Mert úgy adtad ezt elő mintha igen. És hozzáteszem, hogy soha nem ítéltem el egy cselt sem, ne essünk túlzásokba. Azt igen, amivel nem halad előre egy csapat. Mert pont nem érdekel ki mit tud a labdával, az számít amit az eredményjelzőn írnak.TripleH írta:Ne is haragudj de a gusztustalan rugdosódás és tahóság, jah meg Messi kap 1 pofont, ez nem foci, te a cseleket ítéled el, én meg az undorító féreg játékot.Bob_Marley írta:Nézzetek meg egy argentin bajnokit is átértékelitek ezeket.Nem mondom hogy szép, vagy védem bármelyiket is, de nagy fenék van ennek kerítve. Ugyanezt mondanám ha megsérült volna valaki? Igen ugyanezt mondanám, mert nem kisasszonyok játéka. Ki nem tahó meg ki tahó meg annyit, hogy pofázni is tahóság, szellőtől is elesni tahóság. Egyik fél sem jobb a másiknál. Ezt ordibálták az Espanol játékosai? Valószínűleg Suarez se andalúz akcentussal énekelte fel a Don Quijotet.....Hülyeség lenne a büntetés. Ezen át kell lépnie szerintem a szövetségnek, még ha be is került a jegyzőkönyvbe. Verekedés, testi sértés nem volt. Rugdosódtak az Espanyol játékosai, majd ment a harakiri az öltözőfolyosón és pont. Van ilyen, nem történt semmi komoly.