Bob_Marley írta:Okoskodásnak tűnik, amit írtam ..........
Nemcsak annak tűnik, hanem kifejezetten az is! Reggel óta számtalan hsz-ben leírod úgy a véleményed, hogy nem láttad a meccset.
Nem véletlen van itt mindenki felháborodva, aki látta a meccset. Számtalan meccset látott már más is, kemény, szikrázó összecsapásokat, de ez a tegnapi túlment mindenen.
Ne érvelj egyik kutya, másik eb közhellyel, mert itt egyáltalán nem volt erről szó.
Nem fogom én is újraírni, amit már leírtak az Espanol játékosokkal kapcsolatosan, de Zozzy hsz-e nagyjából megragadja a lényegét a játékuknak. Nem focizni mentek ki tegnap egyértelműen a gyepre, hanem ártani nekünk. Játékban semmi esélyük nem volt, egy pillanatra a vezető gólnál talán elhitték. Egyszer nem láttam a románt a partvonal mellett nyugtatni a játékosait, nagyjából ez az ő taktikájának a része volt, az egész ámokfutás.
Nagyon régóta nézek meccseket, sokkal régebb óta, mint te például, ilyen aljas csapatot nem emlékszem, hogy láttam valaha is.
Értem én, hogy te minden témában tudsz véleményezni, de ez esetben olyan dologról beszélsz ami nem állja meg a helyét, az összefoglaló köszönőviszonyban nincs a meccs miliőjével.
Senki nem véleményez könyvet tartalomjegyzék elolvasása után, ahogyan filmet sem bemutató alapján.