palesz77 írta:Mondjuj ha Suarez a helyzeteit veri be olyan sikeresseggel, mint amennyire ment neki a pofazas, akkor nem lenne semmi kerdes mar a visszavagon. Lajos se tetszett nekem szerdan, az meg, hogy meccs utan meg meg is varta oket, meg dob egyet a lapatra. Ha az Espanyol csatara csinalta volna azt, mint o, akkor most menne fele is az anyazas rendesen.. Remelem LE elbeszelget vele, mert kezd sok lenni reszerol mar a szajkarate. Ezen kivul nyilvan nincs vele bajom, de ahogy viselkedik sokszor a palyan, az bodulet. Neymarrol se hittem volna, hogy ilyen iranyba fog valtozni, ugyhogy orulnek, ha Luis is elkezdene hasonlitani Messire szep lassan, nem lenne annyi fetrenges meg orditozas a biroval..
Aki objektíven (is) meg tudja ítélni a meccseinket, az látja ezt, aki meg nem akarja észrevenni, az nem.
Sajnos egyikből következik a másik, értem ezt úgy, h a kihagyott helyzetet frusztrálják, utána elkezd a bíróval meg az ellenféllel foglalkozni, akkor már annyira sem tud koncentrálni a focira, mint előtte, amiből megint jönnek a kihagyott helyzetek, ördögi kör ez.
Az elején sokkal szerényebb volt, az jobban tetszett.