Na a kis szószátyár 2 meccses eltiltást kapott a kupában. Diop 1-et, Pau López egyet sem. A klub fellebbez, mert elvileg nem is Suárez mondta a "waste of space" szöveget, hanem Masch..
Előre szólok, hogy csak kultúráltan bíráljátok a döntést, anyázni is lehet úgy, hogy ne kelljen aztán törölni..
Marco írta:...
Minden rosszindulat nélkül, de millió meg 1 labdarúgó van, aki szintén a kemény gettóból jött, és mégsem ilyen. Suárez alap természetét biztos ez is befolyásolta, de nem csak azért ordibál folyton, mert a gettóban vissza kellett szólni, hanem mert ilyennek született, az csak dobott rajta max egyet. Ezzel takarózhat, csak felesleges, Benzema is nyomornegyedből jött, a pályán mégse láttam még kikelni magából annyira - az más kérdés, hogy pályán kívül mit csinál. Cavani se hiszem, hogy a luxusból jött volna - bocs ha tévedek -, mégsem nagyon látom úgy őrjöngeni, mint Luist, de mondhatom Forlánt is, hogy a válogatott társait említsem. Aztán vannak a brazilok is, meg még lehetne sorolni.
Szerintem se fog már változni az uru amúgy, lehet rontana is a játékán, de attól még, hogy Barca játékosról van szó, pont azt csinálja rengetegszer, amiket én gyűlölök a fociban - hiszti, fetrengés, jogtalan háborgás. Ennek ellenére imádom a játékát, csak bőven lenne mit javítani a viselkedésén, gettó ide vagy oda..