Mondjuk szerintem a transzfer ban "keze" is benne lehet a dologban. A játékosok az utóbbi időszakban nagyon sokat játszottak, a padon viszont nincs minőségi pótlás. Pedig mennyire is jó lett volna, ha a Vale ellen LE számára egy Arda kaliberű játékos is rendelkezésére állt volna... De nem, ehelyett egész meccsen egyszer sem cserélt Lucho. Láthattuk, hogy a tegnapi meccsen is csak egyszer hozott le egy embert. Egyedül a Deportivo elleni meccs az, amire azt mondom, hogy 100%-ig hozni kellett volna, de azért ott sem jött volna rosszul egy Turan a 65. perc környékén...
Félreértés ne essék, nem szeretnék ezzel takarózni, mert ezt a játékosok rontották el, de szerintem érdemes megvizsgálni a körülményeket, amik viszont eléggé megnehezíthették Messiék dolgát.
Az élet nem egy videójáték, a játékosok hús-vér emberek, akikre a külső behatások igenis nagy hatással vannak. Szinte az egész évben csúcsformában játszottak és így év végén jött rajtuk ki az, hogy nincs olyan, aki helyettesíthetné őket, ezért nem tudnak pihenni. Mindenesetre ennek vége, végre jöhet az Arda-Vidal duó!
Ja, és egy kis fun fact: valahol mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy most egy ponttal többünk van, mint tavaly a Sociedad elleni meccs után. És abban a szezonban bajnokok lettünk...
Visca El BARCA!!!