Mi még kapni sem kaphatjuk az év góljátpetyka55 írta:Mondjuk nekem ennél az év góljánál az jutott eszembe, hogy a sok hater megszavazta, mert mégiscsak a másik kettőben a Barca szerepelt...
Naigen, kezet foghatnak.csababarca írta:Messi lassan olyan az év góljainál mint Di Caprio az Oscaron, majd egyszer valami gagyira odadobják mindkettőnek...
Pont ez jutott eszembe, mintha egy jó fajta Lottóshow-t néznék a királyi tv-ben.palesz77 írta:Én nem szoktam nézni ezeket a gálákat, de ezek mindig ilyen nevetségesek? Selfiek, erőltetett poénok, most még élőben éneklés is..Remélem ezek után már Neymar nyeri, az ő stílusához még passzolna is ez a gála..
Jaj elnéztem akkor.Bob_Marley írta:2015 FIFPro Team of the Year by league: La Liga (8) Bundesliga (1) Serie A (1) Ligue 1 (1) Premier League (0)
James szerintem nincs benne , de Modric helyett befért volna szerintem is. De hozzáteszem azért elég nehéz, mert Suarez is kimaradt és Lewandowski is odaférhetett volna.csababarca írta:Nevetséges hogy Busquets nem fér oda, akár Modric akár James helyett.
Anyway én kapusnak is Bravot toltam volna, válogatott, klubszinten is mindent vitt és nem azért mert csak álldogált a kapuban és közelről nézte a meccset.
James szerintem nincs benne , de Modric helyett befért volna szerintem is. De hozzáteszem azért elég nehéz, mert Suarez is kimaradt és Lewandowski is odaférhetett volna.csababarca írta:Nevetséges hogy Busquets nem fér oda, akár Modric akár James helyett.
És Modrić, mint Busquets? Azért arra is adnék egy zacskó szotyit.Alfa írta:Neuer meg oké de Silva.
Azért az eléggé durva , hogy egy mindent vivő Barcabol ugyanannyian kerülnek be mint egy semmit se nyerő Realból.....
Nem csak Messiék termelik nagyon a gólokat. Meglehet nézni most féltávnál több bajnokságban is az 1/1 hatért súrolják vagy lépik át az emberek. Vardy, Aubemeyang, Higuaín, Lewandowski, Ibrahimovic.Alfa írta:Teljesen egyértelmű , hogy Messi érdemli meg a díjat utána jön Neymar és jócskán lemaradva Ronaldo.
Ami a szavazást illeti az nehány helyen valóban vannak javitani valók. Például elég nevetséges ahogy a szövetségesi kapitányok es a csapatkapitányok szavaznak. Elég röhejessé teszi az egészet amikor pl Yaya Touré szavazata érvénytelen lesz mert saját magára szavaz. Vagy ugye a szövetségi kapitányok közül elég sokan a saját játékosát rakja az első helyre.
Nem teljesen idevágó de Messi és Rondaldo nagyon "megnehezíti" a következő es a mostani generáció életét .Ahogy nemrég Henry is mondta régen ha valaki 25 gólt rúgott egy idényben azt istenítették most pedig ez a 25 gól Messinek 2-3 hónap termése. Ez a Messi hatás sztem elég sokáig fog érződni es kelleni fog 5-10 év amíg egy 30 gólos teljesítményre azt tudjuk mondani , hogy ez igen ez világklasszis teljesítmény. Ugyanez vonatkozik az Aranylabdára is . Ha Neymar egy-két év múlva megnyeri rögtön azt fogjak hozzávágni , hogy oké ez szép meg minden , de Ronaldonak 3 Messinek pedig 5 (vagy több ) lasztija van.