Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, az pont Sturaro voltNero. írta:A Real ellen is ő mentett elmebeteg módon, James fejesénél nem?
A Real ellen is ő mentett elmebeteg módon, James fejesénél nem?
KATTnzxtpo írta:Puskás díj
Az a gyerek nagy penge csak veszettül drága.Amúgy egyre jobban kiforrik a játéka.A Juve nagyon nagyot fog szakítani vele ha eladják de ha marad se lesz nagy hátrány.palesz77 írta:Pogba mai nap:
Gól
Labdaátvétel+kapufa
Azért ezek elég szépre sikeredtek, el kell ismerni..
Főleg, hogy Boateng után Javi Martinez is kidőlt. Én a tavalyi 5-3 ellenére nagyon tartok a Bayerntől és Peptől, jó lenne ha a Juve gyorsan kicsapná őket, de szerintem még így is a München az esélyesebb.visca el barca írta:néztem a meccset és a juve elég durván pörög... ha nem pukkadnak ki 1-2 héten belül simán megfirkálhatják a bayernt...
Ha az a kapufa bemegy, akkor sanszos a Puskás díj, még a gólnál is jobban tetszett, ez a finom átvétel.palesz77 írta:Pogba mai nap:
Gól
Labdaátvétel+kapufa
Azért ezek elég szépre sikeredtek, el kell ismerni..
Balogh beállása után kattintottam oda pont. Egyszer volt nála labda, akkor leszerelték, de 10 perc alatt 20-szor mondta el a kommentátor, hogy fantasztikus testi adottságai vannak a srácnakvisca el barca írta:látom a digi adta a meccset. nézte valaki?
Az viszont mindenképpen jót jelent, hogy már az első meccsen beállt, játsszon és fejlődjön ez a lényeg.zola8787 írta:Balogh beállt csereként a Palermo-ba! Rá pár percre kaptak egy gólt. Nem hálás feladat vesztésre álló, emberhátrányban lévő csapatba újoncként beállni
Mintha magammal beszélnék.Messias2 írta:Mivel Zamparini többek között az ilyen fiatal játékosok "felfuttatásáról" híres, Baloghnak minden bizonnyal több játékperc fog jutni, mint bármely másik, európai top bajnokságban lévő, klubban jutna. Ezáltal nagyobb lehetősége annak is, hogy egy top klub felfigyeljen rá. Remélem, így már érhető.Bob_Marley írta: Azért szerintem rengeteg ember megfordult már ott, de nem hiszem hogy pl egy Palermoból több jobb játékost hoznának el élklubok mint máshonnan. És mint írtam Simon Ádám is volt Palermoban, nem sok sikerrel. Nem látom az összefüggést, hogy mi a kapcsolat a palermoi elnök-Balogh-jó döntés között.Az persze, hogy jó döntés, hogy kiment, de az hogy a Palermo majd milyen jól fog vele bánni stb, azt lehetetlen megmondani, mert ezer ellenpélda van, hogy igazoltak valakit és semmi. Ezért sem látom mi köze lenne pl ehhez az elnökhöz.
Hozzáteszem persze azért szurkolok én is, hogy bejöjjön, de egész egyszerűen nem értem a logikai kapcsolatot.
Mivel Zamparini többek között az ilyen fiatal játékosok "felfuttatásáról" híres, Baloghnak minden bizonnyal több játékperc fog jutni, mint bármely másik, európai top bajnokságban lévő, klubban jutna. Ezáltal nagyobb lehetősége annak is, hogy egy top klub felfigyeljen rá. Remélem, így már érhető.Bob_Marley írta: Azért szerintem rengeteg ember megfordult már ott, de nem hiszem hogy pl egy Palermoból több jobb játékost hoznának el élklubok mint máshonnan. És mint írtam Simon Ádám is volt Palermoban, nem sok sikerrel. Nem látom az összefüggést, hogy mi a kapcsolat a palermoi elnök-Balogh-jó döntés között.Az persze, hogy jó döntés, hogy kiment, de az hogy a Palermo majd milyen jól fog vele bánni stb, azt lehetetlen megmondani, mert ezer ellenpélda van, hogy igazoltak valakit és semmi. Ezért sem látom mi köze lenne pl ehhez az elnökhöz.
Hozzáteszem persze azért szurkolok én is, hogy bejöjjön, de egész egyszerűen nem értem a logikai kapcsolatot.
Azért szerintem rengeteg ember megfordult már ott, de nem hiszem hogy pl egy Palermoból több jobb játékost hoznának el élklubok mint máshonnan. És mint írtam Simon Ádám is volt Palermoban, nem sok sikerrel. Nem látom az összefüggést, hogy mi a kapcsolat a palermoi elnök-Balogh-jó döntés között.Messias2 írta:Szerintem meg komoly szerepe volt. Szinte biztos vagyok abban, hogy szokta jelezni az adott edzőnek, hogy a fiatal tehetségeket erőltesse, mert így tud nagy pénzeket kapni értük. Ezért gondolom jó döntésnek ezt Balogh részéről.Bob_Marley írta: Plusz nem hiszem, hogy az elnök tehet arról, hogy xy jó játékos lett vagy sem.
Szerintem meg komoly szerepe volt. Szinte biztos vagyok abban, hogy szokta jelezni az adott edzőnek, hogy a fiatal tehetségeket erőltesse, mert így tud nagy pénzeket kapni értük. Ezért gondolom jó döntésnek ezt Balogh részéről.Bob_Marley írta: Plusz nem hiszem, hogy az elnök tehet arról, hogy xy jó játékos lett vagy sem.
Mondjuk volt már a kötelékükben magyar ha jól rémlik SImon, szóval ez nem jelent sokat. Plusz nem hiszem, hogy az elnök tehet arról, hogy xy jó játékos lett vagy sem. A csávó inkább azzal foglalkozik hogy rugdossa ki az edzőkert.Messias2 írta:Palermo szerintem nagyon jó válsztás, mivel Zamparini híres arról, hogy ilyenn fiatal játékosokat úgymond "felfuttat". Gondoljunk csak Dybalará, Pastoréra vagy Cavanira. Ennek fényében azt gondolom, hogy meg fogja kapni a lehetőséget, hogy bizonyítson.nzxtpo írta:Na végül hivatalos lett a Balogh transzfer, 2.2m € +2,8m€ a fizetési a következő 4,5 évre. Sok szerencsét neki. Ha ennyi pénzt kiadtak érte, talán nem fogják kölcsönadni, remélem ezt a félévet minimum ott tölti náluk, és tud bizonyítani. Izmot bőven lehet rá pakolni, viszont a gól mutatója nem a legjobb itthon sem, úgyhogy kíváncsian várom mi sül ki belőle.
A többi már csak rajta múlik...