csababarca írta:Centerek:
1. Kareem Abdul-Jabbar, 2. Wilt Chamberlain, 3. Bill Russell, 4. Shaquille O'Neal, 5. Hakeem Olajuwon, 6. Moses Malone, 7. David Robinson, 8. Patrick Ewing, 9. George Mikan, 10. Bill Walton
Meglepetés nincs, itt is azok vannak ott akiknek kell. Sorrenden persze lehet vitatkozni, de szerintem ez is korrekt.
Ez az én szegénységi bizonyítványom, de Mikan azt se tudom ki.
Az első öt fix, ha itt se hozták volna ezt ki akkor az már tényleg full botrány lenne. Mondjuk nálam Olajuwon Shaq előtt van (ráadásul itt lehet összehasonlításról is beszélni mert tolták egymás ellen). És nyilván van bennem elfogultság is, de Russell>Chamberlain. Nem feltétlen statokban, mert Russell nem volt kiemelkedő támadó játékos mint Wilt, de lement úgy több mint tíz év, hogy gyakorlatilag az nyerte a bajnokságot, aki az egymás elleni párharcból felül tudott kerekedni. És persze azt se felejtsük, hogy az akkori Celticsben volt 5-6 Hall of fame játékos, s Chamberlainnek nem mindig voltak Baylor, West szintű csapattársai, de 11-2 az arány Russellnek és ha volt ember, aki megtudta állítani a 100 pont Chamberlaint az Russell volt. És egymás összevetésben pedig rendre Russell jött ki jobban. Nálam Bill második, Chamberlain három, Dream negyedik, Shaq 5. Kareem meg olyan sokáig volt a ligában meg hát nem is akárhogyan, hogy őt "illik" betenni egynek. Meg pl a skyhook dobása legendás. Szerintem ő miatta lett az első antipátiám a Lakersszel szemben.

Még őskori PC-s játékban mikor szinte pixelek mozogtak és minden ember ugyanúgy nézett ki csak fehér volt vagy fekete. Egy emberen volt csak szemüveg és a gép állandóan bedobta horoggal vele.

Fú, de idegesítő volt, na és ez volt Jabbar.
How the Warriors turned Kevin Love's pick and roll defense into an Internet joke in 3 and a half seconds
Ha tehetitek nézzétek vissza a Heat-Bucks meccset, mert nem rossz.
Giannis:
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/9FB3D7 ... iQoQjNXjKB
Habár a negydikben már 20 van közte és a Miami azért mostanában beleszalad érdekes zakókba