Áthoztam ide , hogy ne legyen off.
ntibi67 írta:Félre értesz nem arra gondoltam,hogy abban hibázott,hogy eligazolt,hanem arra,hogy hova.Mert ennyit itt is játszott volna mint a Chelseaben.
Nem nézem meg minden Chelsea meccs előtt a kezdőt úgyhogy lehet hülyeséget fogok mondani

. Ahogy én láttam vagy kezdő volt vagy csereként szállt be ami a nálunk történő átlag 90 percnyi padozása után bőven előrelépés. Az igaz , hogy miután Willian csúcsformába lendült utána sokszor nem volt kezdő és ha jól emlékszem le is sérült viszont még így is egész sokat játszott. Aztán Hiddinksnél mostanában -ahogy én láttam- kezdő.
Nyilván találhatott volna olyan csapatot ahol többet játszik viszont a Chelsea pár szempontból a legelőnyösebb választás volt. A szempontok: 1. Egy top 5 csapat egy top 5-ös edzővel akik mind a bajnoki cím mind a BL megnyerésére esélyesek( nyáron még így lehetett jellemezni a Chelseat)
2. Ahhoz képest , hogy top csapat a konkurencia egyáltalán nem volt magas. Willian akkor még simán kiszoríthatónak tűnt.
3. A Chelsea megtudta adni neki a Barcaban kapott fizut.
Alapvetően jól döntött csak hát nem úgy alakultak a dolgok ahogyan arra számítani lehetett.