Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem cáfollak, nagyjából minden a helyén van amit írtál.Bob_Marley írta:veb majd megcáfolhat
Annak tükrében, hogy a Leicesternél csak a WBA és a Sunderland birtokolja kevesebbet a labdát az egész PL-ben, szerintem annyira nem meglepő..TripleH írta:Bocsi látom Kanténál nem is lehet 14-15ös adatokat kiválasztani, de egyébként a poén kedvéért rakd oda kantét és állítsd át 15-16os statokra, én eléggé meglepődtem.
Nem rossz számok, de Kantét is odarakhattad volna viszonyításképpen.
Én Marseilleből ismerem, rohadt nagy kedvenc volt.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... te-2481239
Portoék megint összehoztak egy nagy üzletet.
Ennek az Imbulanak 1 meccsét láttam, hát nem volt valami nagy szám. Aki látta többet az írhatna róla.
Nem is játszott sokat, és még 4 millát rá tudtak pakolni.
Én bírtam, amíg szem előtt volt, csak nála is előjöttek ezek a szokásos problémák, amik a nyomorból hirtelen gazdagságba csöppenő srácoknál gyakran.PCsabi írta:![]()
Former Brazil international Adriano has signed for Miami United FC in the National Premier Soccer League .
OFFICIAL: Freddy Guarin has joined Shanghai Shenhua from Inter Milan for €12million.roby122 írta:RamiresCsiangszu Suninghoz 25 millió font
Luis FabianoTJ Quanjian ingyen
Szaporodnak szép számmal.
Ha minden igaz szerda reggel érkezik Londonba, fél éves kölcsön, visszavásárlási opciójuk lesz rá - Chelseabe megy.roby122 írta:Pato sem véletlen van még Brazíliában. Bár azon csodálkoztam, hogy nem fogatta el azt a 13 millió eurós ajánlatot.
Ennyi pénzt nem kapnak az USA-ban. Kaká a legjobban kereső játékos az MLS ben, és ő kap 7.2 millió dollárt.nzxtpo írta: Mind a két játékos simán megüti még mindig a top ligák szintjét, de ők a pénzt választják. Akkor miért nem mondjuk USA? Ott még celebeskedhetnének is, a bajnokság is fejlődik, de még mindig kiemelkedhetnének.
Mondjuk brazilként Kínából könnyebb bekerülni mostanában a válogatottba
Ekkora pénzt szerintem nem kapnának az USA-ban.nzxtpo írta:Mind a két játékos simán megüti még mindig a top ligák szintjét, de ők a pénzt választják. Akkor miért nem mondjuk USA? Ott még celebeskedhetnének is, a bajnokság is fejlődik, de még mindig kiemelkedhetnének.Bob_Marley írta:Ramires set to leave Chelsea for Jiangsu Suning in £20m deal.
https://pbs.twimg.com/media/CZo_ERgWAAABc2o.jpg:large
Gervinho to China for £13.8m. Roma set to replace former Arsenal forward with El Shaarawy.
Van itt pénz.
Mondjuk brazilként Kínából könnyebb bekerülni mostanában a válogatottba
Mind a két játékos simán megüti még mindig a top ligák szintjét, de ők a pénzt választják. Akkor miért nem mondjuk USA? Ott még celebeskedhetnének is, a bajnokság is fejlődik, de még mindig kiemelkedhetnének.Bob_Marley írta:Ramires set to leave Chelsea for Jiangsu Suning in £20m deal.
https://pbs.twimg.com/media/CZo_ERgWAAABc2o.jpg:large
Gervinho to China for £13.8m. Roma set to replace former Arsenal forward with El Shaarawy.
Van itt pénz.
Ma már ez a kettő a tehetség és a munka is kell hozzá, hogy sikeresek legyenek. A nagy tehetségekből semmi se lesz, munka nélkül. Talán ezért is esett vissza a dél-amerikai labdrarúgás (brazil) mert ma már a játékosok, sokkal képzettebbek mint korábban.kanty írta:Hát én sem sajnálom, mert azért bőven jó életük van az említett játékosoknak. Viszont az élményt sajnálom, amit nem kaptunk meg amiatt, hogy esetenként a pénzt választották, vagy hogy az agyukat szétbulizták.
Én mindig a tehetséges játékosokat, embereket imádtam - azokat, akik ösztönből képesek kiemelkedőt nyújtani. Nyilván a munkát is hozzáteszik minden esetben, de hozzál közelebb áll egy játékos, aki tehetséges, mint aki munkával érte el ugyanazt. Nyilván emberileg az utóbbit tartom előbbre, de látványra az előbbi nekem - a legtöbb esetben - többet nyújt, jobban szórakoztat - és én a sportot szórakozásért nézem.
Jól tudom, hogy a kispados gúnyolódása óta nem lépett pályára? Ha ez tényleg így van, és Benítez megorrolt rá, akkor vagy kivárja amíg menesztik, vagy már télen lelép, hiszen kérője akad nem is egy.palesz77 írta:Egyes hirek szerint Isco menne a Realbol, a Juve le is csapna ra, es a Madrid pedig Gundogant venne meg ha a kis spanyol tavozik. Lehet nem jarnanak rosszul ezzel a cserevel, es Iscora is raferne a kornyezetvaltozas.
Én néző szempontból is többre értékelem azt, akin a küzdést látom. Mert mint írtam a sport nekem erről szól, s nézőként is ezt tudom igazán megbecsülni. Csinálja adott játékos, amit rábíznak és próbálja maximálisan betartani, amit kérnek tőle.kanty írta:Te totál elterelted más irányba. Én a néző szempontjából írtam azt, amit, hogy számomra mi a fontos. Nem arra vonatkozóan, hogy egy sportolónak mi a feladata, mitől több vagy kevesebb, mint a társai.Bob_Marley írta:
És szerintem meg a sport pont erről szól, hogy saját magad teljesítőképességének határát akarod átlépni. Nem az hogy xy ügyes nem ügyes, esetleg szórakoztat, hanem ott van 22 ember a pályán. Nem számít te szegény vagy, gazdag vagy, fekete, sárga, fehér vagy bármi hanem hogy kihozd magadból a maximumot. Ez a sport lényege, hogy saját magadat győzd le elsősorban.