Feast4 írta:TripleH írta: De aki Munirt emlegeti, hogy majd ő lesz az alternatíva és ezért fájlalja Nolito megnem szerzését, az azért remélem tisztában van vele, hogy Nolito nem középső támadó, szóval, ugyan úgy Munirra számítanánk Suárez alternatívájaként.
Igen ez teljesen igaz.Nem igazán 9-es.Régen legtöbbször bal szélső volt ha jól emlékszem.Teljesen biztos hogy 9-es poszton továbbra is Munir lenneaz alternatíva.Leginkább Sandri kárára jönne.Szerintem annyi változhat télen a keretben hogy Sandro és Douglas távozni fog.Más mérvadó dolog nem lesz.
Nolito szélső és pont ezért lett volna jó. Munir nagyon ritkán játszott a baloson (1-2 alkalom lehetett) övé a jobb szél volt. Suarezt meg nem hiszem, hogy vele pótolnánk. Olyankor Messi többnyire húzódott be középre, ő maradt szélen. És pont ez a gond, hogy Neymarnak nincs alternatívája, pedig nagyon kellene. Talán most van Arda, aki ott bevethető. Nolito-val gondolom úgy számolt Lucho, hogy mindkét szélen játszható (azt nem tudom mire lehet képes jobb oldalon) így bárki esik is ki minimális átszervezéssel megoldható, de leginkább Neymart rotálhatja/pótolhtaja, amire nagy szükség lenne.
Davidsot nem kéne idekeverni, mert őt kölcsön tudtuk hozni, ezt pedig a spanyollal is szerettük volna. Afellay szintén más eset, mivel a PSV már szinte tukmálta ránk, mert év végén szabadon igazolható lett volna, és akkor egy kanyit sem kapnak. És nem volt egy rossz játékos, sőt! Miatta ültem le PSV meccset nézni, élmény volt. Csak először nem nagyon találgatta a helyét Pep, aztán jött egy olyan komoly sérülés, ami úgy tűnik egész pályafutására rányomta a bélyegét. Mai Lopez meg Maxi Lopez. Rajta szerintem már az elején lehetett tudni, hogy itt nem lesz belőle komoly játékos. Mondjuk Argentínában nem tudom mit alkotott hogy idekerült. Ha annyi kétszásom lenne, mint ahány klubja eddig csórónak nívós piával tudnám kiütni magam.