Nero. írta:
Deco, Ronaldinho, Eto'o, Ibra, Henry brigádot eléggé "lecserélte" azért. Persze teljesen más történet, és nagyon örülök hogy Lucho az edzőnk nélküle biztos hogy nem lennénk ilyen erősek, csak arra akartam rávilágítani hogy Pepnek elég szoros kapcsolata volt a játékosokkal, sok veszekedés és ölelgetés is, addig én még képet se nagyon láttam arról hogy Messi és Enrique egymás mellett állnának és mosolyognának.
Nah most megint más lecserélni egy garnitúrát, mint meccs közben cserélni.
4 kezdő elment akkor mikor LE jött, érkezett 3, akkor is volt tisztogatás picit.
Mindegy, de nem értem miért kellene hozzányúlni az MSNhez. Fizikálisan nincs bajuk, bírják. Más sztárcsapatokban sem pihentetnek. Realnal is amikor egészséges a Benzema,CR,Bale sor fent vannak, PSG,Bayern,Juve, City ugyanez.
De lényegében arra reflektáltam,hogy ez Pepnél is hiba volt sokszor, hogy későn cserélt,vagy egyáltalán nem. És nála egy Cesc pl ki is volt fulladva 2012 tavaszán, de Messi is.
(és én Pepet jobban csípem eleve mint LE-t, de neki is megvoltak a korlátjai, LEnek is, de eddig nem ütött vissza. És azért nem megyünk akkora tempót,hogy ez visszaüssön, konkrétan meccsek közben félidőket lazsálnak emberek a pályán...)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."