Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:Kash írta:Valamiért nem voltam ma megelégedve a játékával, kicsit több futást és összjátékot vártam tőle.
A góljaitól függetlenül elég gyönge meccset tolt.Függetlenül? Lőtt egy mesterhármat, ettől tovább az se számít, ha nem futott egy centit sem.
Volt 8 lövése, 7 csele, passzolt 80 százalékkal, szerelt kétszer amúgy.
Kash írta:Valamiért nem voltam ma megelégedve a játékával, kicsit több futást és összjátékot vártam tőle.
A góljaitól függetlenül elég gyönge meccset tolt.
Pedig ma igen jól tolta, majdnem minden támadás rajta ment át...Kash írta:Valamiért nem voltam ma megelégedve a játékával, kicsit több futást és összjátékot vártam tőle.
A góljaitól függetlenül elég gyönge meccset tolt.
Nagyon megnézném majd a statjait mert meccs közben nekem is volt egy ilyen érzésem.:)Kicsit szinte minden poszton játszott ma.visca el barca írta:állítom neki volt a meccsen a legtöbb sikeres szerelése
Én sem gondolom azt, hogy azt írtad, hogy rossz volthajnesz írta:Nem azt írtam,hogy rossz volt, hanem hogy én tőle többet várokAz a sprint tényleg szép volt. A világ legjobbjáról beszélünk, hadd látszódjon a pályán is ez, mert ha tegyük fel nem tudnám, hogy ki kapta a bogyót, a meccs(meccsek?) alapján simán Neymart mondanám...
Nem rossz, de messze van még a csúcsformától,nagyon nagyon messze
Felesleges pont a mai meccsén ezeket felhozni.hajnesz írta:Fontos gólt lőtt,meg minden, de azért tőle egy kicsit ennél többet várok, mind futásban, mind teljesítményben. Képes 20percekre eltűnni, nem is keresi a labdát,csak ácsorog az oldalvonal mellett,és pihen.